Gerucht: ‘Ajax brengt bod uit op Suarez’

Ajax heeft al meerdere keren aangekondigd dat het de selectie op meerdere plaatsen wil versterken maar daar kwam vandaag wel een heel opvallende naam bij. Volgens het medium Don Balon zou Ajax zich hebben gemeld bij Luis Suarez voor een eventuele terugkeer naar Amsterdam en hem een aantrekkelijk aanbod hebben gedaan.

Suarez zou inmiddels op de hoogte zijn van de interesse van Ajax waarbij hij tegen Lionel Messi zou hebben laten doorschemeren dat hij kan terugkeren naar Ajax. Suarez draait de laatste tijd niet goed bij FC Barcelona en de spits overweegt dan ook in de winter of in de zomer een transfer te maken.

Ajax zou Suárez een financieel aantrekkelijk contract willen voorschotelen en de kans bieden om zijn carrière in Amsterdam af te sluiten. Tussen 2007 en 2011 kwam de spits tot 110 duels voor Ajax, daarin scoorde hij 81 keer. Via Liverpool belandde hij in 2014 in Spanje. Begin dit jaar liet Suárez aan RTL Boulevard weten ooit terug te willen keren bij Ajax, maar niet als hij 35 of 36 was: ‘Nee, ik wil het team echt helpen. Dan moet je niet op die leeftijd terugkeren’.

 

Related posts

83 Comments

  1. nick-afca95

   Iniesta niet maar als je zo godsgruwelijk veel geld uitgeeft aan het salaris van Suarez moet je natuurlijk wel verder investeren. Want anders heb je er natuurlijk geen reet aan. Begrijp me njet verkeer, als Suarez komt zou ik dat fantastisch vinden en koop ik 30 shirtjes met zn naam. Maar met Suarez en een verder matig elftal kom je er ook niet denk ik.

   1. rickert

    Met Suarez en een fatsoenlijk middenveld, je zal Europa er niet mee domineren, maar laten we beginnen met domineren in NL..

    1. HURBIE

     Staat zeker in de FABELTJESKRANT

     Voor wat hij gaat kosten kan je aardig wat investeren in andere spelers om de zwakke plekken te versterken
     Leuk verzonnen maar zie het niet gebeuren

    2. nick-afca95

     Als je doel Nederland domineren is, kan je beter helemaal stoppen met europese wedstrijden. Ik neem aan dat als Suarez zou komen, je minstends wil overwinteren in europa, kampioen worden in eigen competitie en de beker winnen. Als je zo veel geld uitgeeft en deze drie doelstellingen niet kan halen, heb je iets heel erg fout gedaan.

     1. rickert

      mogelijkheden tot europees overwinteren in de Europa League zou uiterst normaal zijn, in de champions league blijf je afhankelijk van je poule, welk beleid je ook maar voert.

  2. Ajax 1

   Nee joh, dit kan toch zeker niet waar zijn? Als het wel zo is, krijg je aantrekkingskracht want spelers willen wel spelen in een team met en speler van dat niveau: je beste spelers blijven een of twee jaar langer, een paar goede backs erbij, en dan hebben we echt een goed elftal. Suarez zou het gif brengen wat deze ploeg naar een hoger niveau brengt…..

 1. Indojood

  Kom maar hierheen, hoor. Laat Messi maar een ander maatje zoeken voor dat nieuwe salaris.

  1. Bakkie

   Ik geloof er niks van dat hij komt, maar inderdaad.. het is lachwekkend om te bedenken dat Keizer zou bepalen waar of wanneer Suarez komt te spelen. En dat zegt iets over Keizer, geen uitstraling, geen charisma, niet genoeg kennis van voetbal.

 2. EugAjax

  Ajax word gvd echt een koopclub, weer zo een speler uit Zuid Amerika. Ze scouten wel heel erg ver weg ??????.
  Serieus ALTIJD WELKOM SUAREZ!

 3. De seijs

  Top als hij dat zou doen. Ik denk dat dat dan wel ten koste van De Ligt zal zijn. Het zal dan wel een ruil worden of zo. We gaan het wel zien. Ik zeg laat maar komen.????????????

 4. BobbyHaarms

  Suarez is ALTIJD welkom! Maar serieus…hij zou wel knettergek zijn om uitgerekend onder deze staf terug te keren. Dan kon het hem nog wel eens vies gaan tegenvallen..

 5. Amoebe

  Hij moet wel eerst een tijdje bij de beloftes spelen…wennen aan het flitsende ajax spel.

  1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

   Als Ajax de TS niet wegstuurd voor de kerst hebben we twee teams in de JL. ?

 6. -buitenkantje rechts-

  Onana
  Zeefuik. de Ligt. Wöber
  Schöne. F de Jong
  S de Jong. Vd Beek. Ziyech
  Huntelaar. Suarez

  Om van te smullen!

  1. Ajax 1

   Suarez vanaf rechts dan maar in een vrije rol rond huntelaar od dolberg. Want kluivert moet ook gewoon spelen. Ten koste van s de jong dan. Ook zeefuik is nog niet klaar dus rechtsback aantrekken. Verder hele mooie opstelling inderdaad

   1. -buitenkantje rechts-

    Het mooie van deze opstelling vind ik de mogelijke variaties die je kunt aanbrengen. Veltman voor Zeefuik kan.. Veltman zou ook voor de Ligt kunnen en Wöber kan ook voor de Ligt en dan bv Sinky op linksback.. Zoveel varianten mogelijk.
    Voorin kan je ook Dolberg voor KJH opstellen en zelfs een eventuele invalbeurt van Sierhuis voor Suarez. Laat die twee spitsen het lekker zelf uitzoeken voorin. Vooral niet volstoppen met instructies.. KJH en een eventuele Suarez zijjn gelouterde profs.. Die hoef je niks meer te vertellen. (Trouwens lachwekkend dat ze naar een Keizer moeten luisteren..?)
    Middenveld kan je ook variëren bv een Kluivert voor Ziyech of een Neres voor Siem.. Aan de jonkies om te bewijzen dat ze beter zijn dan de gevestigde spelers.. Laat maar zien dan!
    Belangrijkste vind ik het middenveld met spelers die allemaal geod zijn voor 10-15 goals per seizoen.. Met een Suarez/Huntelaar/Dolberg erbij zijn we onverslaanbaar binnen NL en kunnen ook internationaal mee.. daar ben ik van overtuigd.. Nu een trainer die dit ook ziet en hiermee aan het werk wil..

   1. -buitenkantje rechts-

    Op dit ogenblik is de keuze tussen Veltman of Zeefuik.. Zeefuik bevalt me goed, omdat ik b8j hem zie dat hij een echte verdediger is.. Hij geeft zijn tegenstander geen ruimte..schijnt te genieten van duels en heeft duelkracht..Beetje als Tete, maar ik denk nog beter als hij wat meer speeltijd krijgt.. Denk dat Zeefuik een betere voetballer is dan Tete.. Kan volgens mij uitgroeien tot een gevestigde speler op de rechtsback.

     1. Widi

      En een betere cv dan dat Veltman een back is. Bij Jong Ajax speelt hij wel eens in het centrum. Doet hij goed. Geeft goed rugdekking. En bemoeit zich met de opbouw. Zijn duelkracht heb je al genoemd. Hij moet alleen nog wat slimmer worden in het voorkomen van gele kaarten.

 7. Wenen 1995

  Beste nieuws sinds tijden… jammer dat het maar een gerucht is…. ik droom maar verder…. komt Zlatan ook nog terug???

 8. AFCA my World

  Eerst zien, dan geloven,dit is weer een zoethoudertje van het technisch hart, als het al waar zou zijn ! ⚽️

 9. Kingkong

  Lijkt mij een groot onzin verhaal , zijn salaris is niet op te brengen en dan heb ik het nog niet over de tandarts kosten!

  1. Indojood

   Ja man, hij heeft een lekker schot in de benen. Gewoon bij de A-selectie toevoegen straks.

 10. De Nees

  Hallo meneer de Uil waar brengt u ons naar toe?
  Naar Fabeltjesland?
  Eh, ja, naar Fabeltjesland
  En leest u ons dan voor uit de Fabeltjeskrant?
  Ja, ja, uit de Fabeltjeskrant
  Echt waar?
  Echt waar!
  Echt waar meneer de Uil?
  Dat komt allemaal in de krant van Fabeltjesland
  Van Fabeltjesland van Fabeltjesland!

  1. De Nees

   Haha jazeker helemaal goed. ? Herleefde weer even een van mijn jeugdhelden meneer de Uil, ik zat iedere avond voor de buis hoor, je wereldje was ook nog zo klein he? ?

 11. Charlie2011

  WAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

 12. Iamsterdam2015

  Het schijnt dat de redactie van Don Balon in De Efteling zit! Pffft wat een BS verhaal!!!

 13. Indojood

  Wat maakt het nou uit of het een gerucht is of een fabeltje? Zo kunnen we tenminste peilen of er draagvlak is voor een terugkeer van een oud-speler.

  1. De Nees

   Dat denk ik ook, te mooi om waar te zijn. Zie Suarez heel graag komen, maar hij heeft het zo goed daar, vrouw en kinderen helemaal happy en dan terug naar het koude kikkerlandje? Ik weet het niet hoor, maar laat me heel graag verrassen.

  1. Finidi

   Geweldige Bullshit haha, zou wel een hoog entertainment gehalte geven hier met die watjes van scheidsrechters hier!

 14. Gert Ajax

  De tijd zal leren of het bullshit is hij heeft zelf meerdere keren aangegeven terug te keren bij ajax.

 15. Koning Haarms Wolfs

  If it is too good to be true, it probably is. Maar zelfs met 1 been, kan hij ons kampioen maken. En wellicht wordt Ziyech dan eens nederig,want hij mag de veters van Luis nog niet eens bekijken. Maar goed, eerst zien dan geloven. Wellicht krijgen mijn zoons binnenkort eindelijk Ajax te zien.

 16. Mr Ajax

  Wil iemand mij ff knijpen, oh nee wacht doe maar niet, ik vind dit namelijk een heel leuk sprookje!!

  1. Stephanafca

   Maar aan de andere kant, je kan hem gewoon een salaris bieden van 1
   Miljoen per jaar en als je kampioen wordt krijgt hij er nog 4 miljoen bij. Dat kan dan makkelijk betaald worden met de cl inkomsten.

 17. A.F.C.A Amsterdam

  Het zou prachtig zijn als hij terug komt maar of het gaat gebeuren is een ander verhaal….

 18. TikkieTakkie

  Zie het niet snel gebeuren, maar van mij mag hij komen, aan Dolberg hebben we helemaal niets en Huntelaar draaid ook niet bepaald lekker. Dus Suarez zou een hele mooie vooruitgang zijn

Comments are closed.