Oud-Ajacied Henning Jensen op 68-jarige leeftijd overleden

Oud-Ajacied Henning Jensen is na een kort ziekbed op 68-jarige leeftijd overleden. Jensen speelde tussen 1979 en 1981 voor Ajax waarmee hij eenmaal landskampioen werd en de halve finale van de Europa Cup 1 wist te bereiken waarin Nottingham Forest uiteindelijk te sterk bleek. Jensen was eerder in het buitenland actief voor Borussia Mönchengladbach en Real Madrid en keerde na zijn periode bij Ajax terug naar Denemarken om te gaan spelen voor AGF Aarhus en zijn eerste club Nörresundy BK. Jensen speelde 75 wedstrijden in het shirt van Ajax en scoorde daarin acht keer.

Bron: Ajax.nl

Related posts

50 Comments

 1. EugAjax

  Wat een triest bericht weer. Veel sterkte voor familie en nabestaanden. Rust in vrede Henning

    1. Widi

     Wat een respect weer “Rijswijk”. Toch weer belangrijker om Seijs een hak te zetten dan het respect voor Henning Jensen. Je bent onverbeterlijk.

    1. Amoebe

     Nou zo bijzonder is het nu ook weer niet.

     Gewoon de bijnaam van mensen uit haarlem!

     Voeren jullie maar strijd maar ik ben zwitserland in deze

    2. Widi

     Bedoeld? Bedoelt. Een consultant die de basisbeginselen van de Nederlandse taal niet kent.

     1. Widi

      We weten dat je geen consultant bent. Daar mis je de capaciteiten voor. Maar je hebt jezelf wel als consultant gepresenteerd. Onder je echte naam ?. Hoe lang ga je de schijn nog ophouden? Indojood, die jou redelijk goed gezind is, heeft vandaag ook laten merken dat hij wel weet dat jij ? bent. Je houdt alleen jezelf nog voor de gek.

     2. -buitenkantje rechts-

      Tjonge jonge..zielige figuren.. zelfs bij dit topic! Geen enkel fatsoen of eerbied in je donder?!!

     3. EugAjax

      Eens BR ik mag toch hopen dat voor iedereen duidelijk is dat ik me hier ABSOLUUT niet mee bemoei, ondanks dat mijn naam opvallend vaak genoemd word helaas. Verschrikkelijk om dat vooral bij dit topic terug te lezen.

      Ik sluit me volledig bij jou aan BR!

     4. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

      BR, je hebt gelijk, ook aan jou excuus. Ik had op moeten letten.

     5. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Beste Eug, niemand kent mij hier dus ik heb aan niemand hier verantwoording af te leggen. Begrijp dat nu eens. Wie ik ben, wat ik doe, waar ik woon en met wie ik woon taat niemand hier een ruk aan. Ik ben Ajaxfan, liefhebber van het echte Ajax voetbal en Cruijff aanhanger. Verder heb ik een hekel aan een aantal forumleden en dat uit ik wanneer ik wil en hoe ik wil. Van Indojood weet ik een ding vrijwel zeker en dat ik dat hij het best vermakelijk vindt allemaal en zich totaal niet druk maakt om wie wie is en of er één of tien nicks worden gebruikt. Slechts een paar verkeerd terecht gekomen zaadjes maken rare problemen. Dus dombo Eugie, terug in je mandje, dekentje over je heen en lekker slapen.

     6. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Bij deze excuses aan de overige forumleden, ik zie nu pas bij welk topic deze discussie staat. Dat was niet mijn bedoeling. Nogmaals excuus want dat was ongepast.

     7. Widi

      Huichelaar! Ik heb je er zelfs op gewezen dat je zo graag Seijs een hak wou zetten, dat je het ook in dit topic probeerde. En vervolgens ging je door!

Comments are closed.