There are no ads, please add some


Kale en Kokkie zitten er doorheen: ‘Het is F*CKING DIEP TRIEST!’ (Incl video)

Het is allemaal weer waardeloos. Na het gelijkspel tegen Twente staat PSV zo ver voor dat Kale en Kokkie er helemaal doorheen zitten. Kampioen dit jaar? Dat lijkt Kale & Kokkie onmogelijk. Heel langzamerhand is Ajax gewoon niet meer de club waar je van houdt.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

69 reacties

    1. Guacamole

     Misschien eindelijk tijd dat die twee ermee stoppen dan. Komt nooit iets positiefs uit de twee. Die gasten blijven elk vuurtje opstoken, sodeflikker toch op!!

 1. Charka53

  Dat is een feit Kale en Kokkie van dit jaar worden we nog geen kampioen en wie weet als het tij is gekeerd worden we volgend jaar nog wel kampioen en nog wat je houdt van Ajax in goede en slechte tijden stelletje mafkezen .

  1. nannie1971

   Charka53 helemaal mee eens, eindelijk een echte supporter. Zouden we met zijn alle een voorbeeld aan moeten nemen i.p.v. azijn zeiken achter je club gaan staan. In goeie en slechte tijden AFCA CBS!!!

   1. Charka53

    Dankje nannie1972 , maar ik reageer ook wel een wat feller op dit forum hoor maar daar ben ik toch supporter voor.

  2. tiszosimpel

   Kale en Kokkie zijn echte supporters. Een echte supporters is op dit moment super cynisch over dit Ajax. Al die zgn echte fans die kritiekloos blijven steunen die snappen er niks van. Sterker nog: die zijn een onderdeel van dit probleem

   1. nannie1971

    En dan ook zeker 5 minuten voor tijd het stadion uitlopen of helemaal weg blijven met al die lege stoeltjes. tiszosimpel dat gaat het tij echt niet keren.

    1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

     Zondag 0-3 bij rust en ik drink mijn pilsje buiten het stadion de 2e helft.

    2. Overdwars

     Dat voor tijd weglopen heb ik nooit begrepen, wat kan er in hemelsnaam nou belangrijker zijn dan 90 minuten lang voor onze club uit Amsterdam? Dat je filevrij een paar minuten eerder thuis bent? Kijk dan heel die pot lekker thuis!

     1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      File maakt mij geen fuck uit maar als het team en TS mij in de steek laat heb ik hetzelfde recht. Ik heb het niet over iets voor tijd weggaan maar over statement door in de rust weg te gaan als het zwaar kut is.

 2. -buitenkantje rechts-

  In wat ze zeggen zit veel van wat je hier op het forum ook leest.. Over Keizer..emotionele binding.. aankoopbeleid hebben ze wat mij betreft gewoon gelijk.

  1. Indojood

   Als dat zo is, wat moeten ze dan met zo’n vlog? Het zou toegevoegde waarde hebben als ze originele of onverwachte invalshoeken hebben.

  2. De Nees

   Zelfde toejuichingen danwel kritische noten als hier, gewoon ook 2 Ajax supporters, mij storen die gasten niet.

   1. Widi

    Ik heb het de laatste 5 keer of zo niet meer bekeken. Hoef ik er niet over te zeuren ook. Ieder zijn meug.

 3. Dagrump

  Ben normaal heel positief. Kan me niet voorstellen dat psv dit nog uit handen gaat geven. Kampioen worden kunnen we gaan vergeten erg genoeg. Heb er nu nog slechte zin van die wedstrijd tegen Twente !!

 4. stylo1984

  Psv kan je alleen nog voorbij gaan als je dit weekend een goeie tik uitdeelt, maar ben bang dat met deze zooi in het veld eerder andersom zal zijn

 5. De seijs

  Winnen zondag maakt niet uit hoe. Zelf Sjaak Swart maakt het niet uit. En dat is een echte ajacied!

 6. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Als we iets van verandering willen, minimaal een andere TS dan is verliezen de enige optie zondag. Bij gelijk of winst blijft het hele zooitje gewoon het hele seizoen zitten. Willen we dat? Volgens mij veruit het merendeel van de supporters niet. Titel zijn we al kwijt en de beker wordt ook een utopie met dit beleid en deze TS. Dan de gifbeker maar leegdrinken tot op de bodem en zondag de bietenbak in gaan. Bij 0-3 in de rust gewoon allemaal naar huis en ze een leeg stadion als kado geven. Maar ja, mensen zeggen dat je dan geen clubliefde hebt. Volgens mij toon je juist dan clubliefde omdat het je zo ongelooflijk aan je hart gaat.

  1. De seijs

   In de rust van ajax-psv met een 0-3 achterstand de arena uitlopen allemaal? ?? Wat lul jij nou??? Nep supporter! !! In de rust staat ajax voor!!! Abje burn-out jij hebt echt een burn-out! !! Jezus wat een nep supporter!

 7. Zlatan4ever

  Wederom geeft de Rijswijkse Ajax “supporter” aan een dickhead te zijn. Eerst melden dat hij sympathie heeft voor de Kakkerlakken en nu ziet hij Pisvee graag winnen om van de technische staf van Ajax af te komen ????!!!!!! En dat noemt zich Ajaxfan ? Wat een mafkees

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Nee, winnen en opgescheept blijven met dit zooitje is de oplossing. Wie is hier nu de mafkees.

 8. Zlatan4ever

  Er is niemand behalve jij die hoopt dat Ajax verliest van Pisvee om van de technische staf af te komen. Ook al willen wij dat zo graag. Je komt het Gelderse Rijswijk, moet dat niet het Gelderse Barneveld zijn ?
  Wat je praat meestal als een kip zonder kop……

 9. AFCA_Leidschenveen

  We mogen blij zijn als we 2e worden in dit horrorjaar met Nouri.. Er is een verschil tussen de moed opgeven en in het negatieve schieten of accepteren dat het er niet in zit dit jaar maar nog wel je team blijven supporten ipv het gezeik en gekanker op alles en iedereen.

  Vraag mij dan ook echt af of er vroeger ook zo gekankerd werd op Bergkamp of Litmanen etc.. Of dat dat iets nieuws omdat iedereen denkt dat zijn mening nieuws en van belang is..

 10. Bigboss

  Van de club houden!!!! Dat doe je altijd als supporter in goede en slechte tijden. Eens of oneens. Bioscoop publiek hebben we genoeg in de arena. Dood ziek van die stille willies

   1. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

    Klopt, helaas tegenwoordig heel veel mensen die blind overal achteraan lopen. Alles goed vinden want je bent nu eenmaal supporter. Zo jammer.

   2. De Nees

    He Rijswijk terug als AB 👍 gewoon houden zo, je bent wie je bent al het andere is bijzaak. En idd, echte supporters zijn kritisch, juist omdat het hun aan het hart gaat.

 11. Kingkong

  Elke echte suporter heeft natuurlijk kritiek op het beleid(?) maar dat gehakketak op elkaar op dit forum is frustrerend jullie kennen elkaar en zien elkaar volgens mij vaak genoeg los het op of sla elkaar desnoods op de smoelen maar laat ons op dit forum met rust!

   1. Kingkong

    Reageer dan eens wat beschaafder AUB kan toch ook ?
    We begrijpen je standpunten ook dan wel , en niet iedereen hoeft het met elkaar eens te zijn .

    1. Indojood

     Ik ben heel beschaafd tegen mijn mattie afcadeluxe dus ik zie het probleem niet. De rest hier, af en toe even hakken moet kunnen. Alleen Veltmanen weet niet de juiste snaar te raken.

     1. afcadeluxe

      indo is erg beschaafd en heeft een uitgesproken mening,maar is bovenal een echte ajacied met een groot hart,is toch niet verkeerd?

     2. Moosie

      Die Indo loopt altijd te zeiken over Cruijff en dat we Ajaxvoetbal moeten spelen. Heel irritant 🙂

     3. Indojood

      Haha. Heb je Veltmanen gelezen in het Wöber-artikel? Trapt er met open ogen in, die sukkel.

     4. Indojood

      Ja, het wordt van kwaad tot erger. Dat wordt een gesloten inrichting voor hem in 2018.

     5. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

      Moosie, ouwe, hoe gaat het met de kleine?

 12. AFCA my World

  Kunnen we kale kokkie niet skippen,vind er nix aan,net als het spel van Ajax momenteel, verlang terug naar Bosz ! ⚽️

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Wordt lastig genoeg. Ik vrees qua prijzen 0,0 en qua spel 0,0 dit seizoen.

 13. tiszosimpel

  Zondag hebben wij als Ajacieden een win-win situatie. Winnen we dan is iedereen blij. Verliezen we dan is het voordeel dat er wat gaat gebeuren in de staf en leiding. Dus dan is die nederlaag er toch nog eentje met een positief randje.

Reageren is niet mogelijk.