There are no ads, please add some


Ajax heeft 9,5 miljoen over voor buitenspeler Bandé

Marc Overmars staat op het punt om de 1,78 m lange linkervleugelaanvaller Boureima Hassane Bandé van KV Mechelen binnen te halen waarmee een paar grote clubs zoals psv, Manchester United, FC Porto en Arsenal worden afgetroefd. De buitenspeler is erg effectief want in elf duels heeft hij acht treffers op zijn naam gekregen.

Het akkoord met de Belgische club is al rond en vandaag hoopt Marc de onderhandelingen met de 19-jarige Bandé af te ronden. Bandé kan direct een medische keuring ondergaan omdat hij toch al in Amsterdam gesignaleerd is. Een contract voor vijf jaar is al voorhanden maar daar kan nog over onderhandeld worden zo weet De Telegraaf vandaag te melden. Hoe de problemen in de defensie aangepakt gaan worden, is nog de vraag.


Gerelateerde posts

64 reacties

 1. afcadeluxe

  leuk schieten we geen ruk mee op,we hebben daar kluivert lopen en johnsen als backup gehaald,zorg liever ervoor dat onze achterhoede versterkt word

     1. Emilio4Ajax

      Wie zegt hier dat dit voor Keizer is…?😉 De selectie moet op niveau gebracht worden en Younes verkocht met meer rendement op de flanken…❌❌❌❤️🍻😎

   1. afcadeluxe

    mogen ze van mij snel doen,want je raakt hem niet kwijt ben ik bang,de scouts zijn ook niet zo blind als keizer..enne duits international?op zn plekkie speelt ene leroy sané(man city) nou en die knul heeft alles wat younes al een tijdje niet meer heeft(dreiging rendement goals)

  1. tiszosimpel

   Ik vind het goed dat we ageren ipv reageren. We zullen zien of Bandé wat is. Als we van PSV winnen dan is het verschil nog maar 7 punten en hebben we nog kans op titel. Daartoe moeten er in de winterstop echter wel twee goede verdedigers bijkomen. Het liefste backs met opbouwende kwaliteiten. Ik zou proberen de ervaren Paul Verhaag over te nemen van Wolfsburg. Deze jongen wil misschien zijn loopbaan bekronen met nog een tijdje de grootste club van Nederland. Staat in Duitsland al jarenlang overal in de basis en komt sterk op. Daarnaast kan Daley Blind misschien terugkomen. Hij heeft zijn zakken gevuld in Manchester en is een echte Ajacied. De tijd lijkt rijp. Haal je deze twee spelers dan ben je klaar om alle wedstrijden in de eredivisie winnend af te sluiten.

 2. ajaxhoger

  Koop maar een linksback en rechtsback ,en een andere trainer ,als keizer blijft zitten kan je er laten voetballen wie je wil ,dan word het twee keer niks .
  Man o man wat wil ikgraag dat de bezem erdoor gaat bij ajax .

  1. Ajax belg

   eerst Veldman eruit,dan kunnen we verder bouwen.een van de slechtste voetballer ooit bij Ajax..gaat inde fout week na week. Endan eengoede verdediger er bij halen.

 3. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Pfoe, gelukkig acteren ze adequaat op de meest vitale posities waar de versterking noodzakelijk is. Klasse TH, ook gelukkig een voetballer zonder de Nederlandse nationaliteit. Ik word steeds trotser op ons Ajax, geeft zo’n warm gevoel.

  1. Emilio4Ajax

   Ben het wel met je eens…waar blijven de Nederlandse spitsen, rechts- en linksbuitens…? Moet toch iets verkeerd zijn met de opleiding…!❌❌❌❤️🍻😎

   1. Widi

    Ik ben het ook met hem eens. En dat vooral dat er niet voor de meest noodzakelijke posities wordt gekocht.

    1. Emilio4Ajax

     Er wordt nu puur bussiness gekocht…money makes the world go around…world go around..❌❌❌❤️🍻😎

 4. Kingkong

  Laten ze eerst de trainers positie en de verdediging versterken , lijkt mij zinvoller.

 5. Jimmy1971

  Het is vast voor volgend seizoen !
  Kennelijk is dit seizoen door bestuurlijk Ajax al opgegeven ..

 6. Iamsterdam2015

  Sjonge jonge jonge. Hoeveel buitenspelers op links wil je hebben??? Pfft kijk liever naar de verdediging want dat was niet best en daar is een groot te kort aan een of twee type Sanchez…
  Jonge jonge een aanvaller🙈🙈🤔

 7. EugAjax

  Mensen ik had toch verwacht dat er een boel mensen blij zouden zijn. Een goed verstaander leest hier dat men wil doorselecteren op de plek van Younes. Hij zal wsl verkocht worden deze zomer vanwege belangstelling uit Duitsland met name en een aflopend contract na volgend seizoen.
  Ajax lijkt hier dus te anticiperen op vertrek van een Duits international en een sleutelspeler. Persoonlijk vind ik het jammer, maar ik hoor goede verhalen over deze jonge linksbuiten.
  En mbt al meerdere LB. Kluivert kan ook op rechts. Daar is spoeling dun volgens mij. En misschien deze jongen ook want hij is een rechtsbenige linksbuiten bij Mechelen. We gaan het zien.
  Het lijkt erop dat Ajax nu zeer vroegtijdig anticipeert. Goede zaak dus mits deze jongen echt super talentvol is.
  Voor diegene die meer eigen jeugd willen zien hadden beter achter Dennis kunnen gaan staan en niet achter Overmars, Marc zal sneller met aankopen selectie gaan versterken ipv jeugd doorschuiven.

  1. EugAjax

   Wat ik in artikel beetje mis is dat de evt aankoop voor volgend seizoen is, vandaar doorselecteer verhaal van me

  2. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Tuurlijk Eug. Goed bezig het bestuur he. Zit je te azen op een baantje?

   1. Emilio4Ajax

    Anders ik wel…baantje… Vroeg tijdig reageren is op dit forum ook al niet goed genoeg. Hoop wel dat dit betekent dat er niets aankomt vanuit de jeugd de komende 2 jaren…❌❌❌❤️🍻😎

     1. EugAjax

      Niet eens Widi. Uiteindelijk stelt een speler zichzelf op. Als Dekker beter is dan wie dan ook komt hij er wel lijkt me. Wat natuurlijk wel moet. Deze speler moet dan wel (veel) beter zijn als wat er bij ons aankomt. Anders streef je je doel voorbij. Maar ik blijf erbij. Meesten wilden meer zeggenschap voor Overmars ipv bijv een Bergkamp.
      Nou dit is dan een rechtstreeks gevolg daarvan.
      Er is door Overmars en Sar aangegeven veel eerder en sneller te gaan anticiperen op vertrekkende bepalende spelers. En Younes is er zo eentje.

     2. Emilio4Ajax

      Ik ben het hier ook beleidsmatig mee eens, masr je moet dan volgens mij wel eerst de hoognodige gaten vullen alvorens te anticiperen…,of dr komt op de korte termijn nog meer aan…❌❌❌❤️🍻😎

     3. EugAjax

      Emilio het een zou het ander niet moeten uitsluiten. Zeg dat Ajax zou wachten met deze aankoop tot we een goede of paar goede verdedigers bij hebben dan kan PSV zomaar deze voor je neus hebben weggekaapt.

     4. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Je koopt toch geen spelers om te voorkomen dat een ander het doet. Je moet spelers kopen voor posities waar jezelf kwaliteit in tekort hebt en waar je op korte termijn geen verandering in verwacht. Het nu kopen van een 19 jarige buitenlandse aanvaller voor 9,5 miljoen is volkomen absurd en een slag in het gezicht van de eigen spelers van gelijke leeftijd. Fuck PSV, daar ga jejezelf niet op richten. Eigen veleid moet het zijn, eigen visie maar dat ontbreekt volkomen bij die kneuzen.

 8. Kingkong

  He eug word jij betaald door ajax jij blijft positief ondanks dat iedereen ziet wat er fout gaat

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Word persoonlijk erg moe van die zgn positivo’s die alles wat krom is recht blijven lullen. Die mensen blijven ook geloven in de dubbel dit seizoen.

  2. EugAjax

   Nee hoor King Kong en ik heb genoeg kritiek. Ik ben alleen niet snel van dat alles door putje gaat.
   Dit seizoen is drama eens.
   Seizoenen hiervoor 4 kampioenschappen en een Europese finale onder deze leiding.
   Ja dan hebben ze wat mij betreft meer krediet dan de meesten hier aan de heren geven.

   Op veld moet het echt beter en keuze Keizer is vooralsnog niet de beste gebleken, toch ook heeft hij krediet bij mij vooral voor manier omgaan met ongeval Nouri en hoe hij dat in selectie gemanaged heeft en vorig jaar heeft hij veel goeds laten zien met JA.

   Neemt niet weg dat er veel onlogische dingen gebeuren bij eerste en daar is hij inderdaad hoofdverantwoordelijk voor.

   Daarnaast kijk ik wat breder dan alleen eerste elftal. Voetbal moet natuurlijk leidend zijn en bij een slecht draaiend eerste elftal ligt hele club overhoop, en ook nog terecht. Maar runnen van voetbalclub bestaat uit meer dan dat alleen. En ik heb daar veel interesse in en van wat ik van afstand beoordeel doen ze veel goede zaken.

   Bottom line is dat sinds 2010 toen de voetbaljongens het overnamen is er veel ten goede gekeerd en ik hoop nooit meer types als Van De Boog of Jaakke aan bewind te krijgen. Komt bij sinds Van Gaal periode is Ajax in tijdperk Sar, Overmars, Bergkamp niet meer zo succesvol geweest. Vooral onder De Boer natuurlijk.

   Maar ook de finale vond ik in zekere zin een prijs. Dat het seizoen daarna zo slecht is vooralsnog is heel cru, toch zie ik laatste weken beetje vooruitgang. Ondanks puntverlies dit weekend.

   Ajax is qua selectie absoluut niet minder als PSV, maar we hebben wel wat voor kiezen gehad natuurlijk.
   Bij winst op PSV verwacht ik een boost die zijn weerga niet kent. Laat maar komen die lampenkappen.

 9. Kingkong

  Leuk verhaal best wel een aantal zaken war ik het mee eens kan zijn nemmt niet weg dat er ook veel fout gaat tussen de heren onderling b.v. Jonk , Bosz , keizer , duivenbode hier zijn het elftal en de supporters de dupe van en dat lijkt de heren niks uit temaken die denken dat de club hun persoonlijke eigendom is.

  1. EugAjax

   Klopt er gaat onderling veel fout en daar is directie voor verantwoordelijk. Maar ik heb heel vaak nagedacht over situaties Bosz en Jonk. Uiteindelijk blijf ik van mening dat vooral bij Jonk Ajax niet meer had kunnen doen.
   Heb ik al veel over geschreven hoe ik daar in sta. Met Bosz had mss anders gekund, maar als hij vertrek afdwingt met in mijn optiek onmogelijke eisen dan moet je als Ajax een beslissing nemen, en dat was in dit geval weg van meeste weerstand. Maar wat mij betreft een logische, omdat je ten allen tijden baas in eigen huis moet blijven en niet meer een passant de regie te geven. Overigens wel een verdomd goede passant. Met 1 kanttekening hij heeft nog nooit een prijs gewonnen. Daarom vind ik dat Ajax niet anders kon, maar had beide gevallen op zeker liever anders gezien omdat Bosz en ook Jonk zeker hun kwaliteiten hebben, verdomd goede zelfs op hun gebied.

   Maar ik krijg nog jeuk van die verdomde performance coaches en in mijn optiek kan Kruzen per definitie geen betere (spitsen) trainer, assistent zijn dan Bergkamp.

   Bosz wilde dus politiek bedrijven im zijn technische staf en vriendjes daar neer zetten. Iets wat men Dennis erg verwijt op dit ogenblik. We gaan het zien, voorlopig hebben de meeste criticasters gelijk dit seizoen.

   Iets wat pijn doet ja, maar ommekeer moeten ze doen met wat er nu staat of Frankie trrug halen wat mij betreft. Scenarios als bijv bij Milan dat bij minst geringste een nieuwe coach voor de groep staat gaat ons ook niet verder helpen.

   1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

    Kort en krachtig reageren blijft groot probleem bij je. Veel tekst om te proberen gelijk te krijgen. Best wel zielig.

    1. De seijs

     Denk dat EugAjax medelijden met je heeft abje burn-out! Anders ben je zo alleen “best zielig”.

     1. Ajax1958

      @BR, je bedoelt die sociaal contact gestoorde, die alleen maar om de likjes hier zit?

 10. Zlatan4ever

  9,5 miljoen voor een buitenspeler ????
  Wederom wanbeleid, wij hebben “echte” verdedigers nodig en een nieuwe coach niet te vergeten

 11. Stephanafca

  Zo kun je natuurlijk ook je defensieve problemen oplossen, gewoon zorgen dat je er elke wedstrijd 10 maakt. Wordt een 0-5-5 opstelling denk ik.

 12. M800M

  Leuk maar zolang Keizer blijft komt er geen verbetering. Sterker nog, als keizer blijft wil 80% van de selectie vertrekken in de zomer. Dolberg, Ziyech, Kluivert, Frenkie, ze hebben allemaal al laten doorschemeren dat ze er klaar mee zijn. Snel weg met die Keizer (en bergkamp) en onze talenten zich weer thuis laten voelen bij ajax.

 13. Charka53

  Het is wel weer leuk maar we hebben toch wel wat op die plek en ik bedoel Younes niet hoor en ik las dat het weer een niet Nederlander is ik ben bang dat we steeds meer op een club als Vitesse gaan lijken jammer hoor.

 14. Johan

  Graag iemand die fysiek sterk is en de ploeg op sleeptouw kan nemen, een type Poulsen/Rijkaard, Jantje Wouters. Het team is geen team en dit komt mede doordat het niet in balans is. Kortom, kijk eerder naar een persoonlijkheid en de toegevoegde waarde zodat ze weer wat meer voor elkaar over hebben.
  KJH is overigens ook een goede maar die moest op de bank blijven zitten….
  Wat een zooitje allemaal en totaal geen visie…….
  Enige wat nog goed is zijn wij, de supporters. We laten ons niet gek maken door enkele passanten…..

 15. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Argument van: vooral kopen want anders gaat PSV ermee aan de haal is een totale verloochening van alles waar Ajax voor hoort te staan.

  1. Widi

   Heeft Ajax bekend gemaakt dat deze speler om die reden gekocht is? Nee. Voor mij had deze aankoop ook niet gehoeven. Maar jij bent weer stemming aan het maken met onjuiste beweringen.

 16. El Salvador II

  Graag linksbenigen op links en rechtsbenigen op rechts, dan kan de spits ook scoren.

 17. AFCA my World

  Waarom,we hebben kluivert en johnsen,we hebben linkerverdedigers nodig ? ⚽️

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Hoogste marktwaarde stond op 800.000. Toch wel verschil met 9,5 miljoen

Reageren is niet mogelijk.