Jong Ajax wint uitduel tegen MVV: 0-4

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen MVV met 0-4 gewonnen. In Maastricht kon de ploeg van trainer Reiziger al na een kwartier juichen toen Che Nunnely een puike voorzet gaf op Kaj Sierhuis die bekwaam afrondde. In het vervolg van de wedstrijd herhaalde Nunnely het goed voorbereidende werk en het was weer Sierhuis die doel trof. Een kwartier voor tijd zorgde Flemming met een harde uithaal voor de 0-3 waarna hij vlak voor tijd met een kopbal de 0-4 eindstand bepaalde in Maastricht.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Bakboord, Doekhi, Bergsma, Bakker; Matusiwa, De Wit, Mazraoui; Nunnely, Sierhuis, Flemming

Related posts

12 Comments

  1. Amoebe

    Toch moet die Sierhuis eerder/meer bij het eerste worden betrokken.

    Mijn gevoel zegt echt dat hij ern grote wordt.

    1. Widi

      Kaj is net terug van een blessure. Geef hem maar wat tijd. Volgend seizoen is vroeg genoeg.

  2. EugAjax

    Jong Ajax heeft smaak weer te pakken! Klasse jongens. Als er nu nog paar doorstromen en kwaliteit hebben gaat het nog wat worden met ons cluppie! Zou mooi zijn als dat in ieder geval Sierhuis word. Dan hebben we eindelijk weer eens een zelfopgeleide spits. Dat werd wel weer eens tijd ?

  3. Widi

    Trouwens 2 prima voorzetten van Ché. Hij is rechtsbenig en speelt vanaf rechts. Die hebben we dus ook nog. Ik ben benieuwd of hij in Ajax 1 gaat spelen. Zelf ben ik gecharmeerd van hem. Maar we hebben wel heel veel buitenspelers.

Comments are closed.