There are no ads, please add some


Dijks geeft hint en lijkt te willen vertrekken bij Ajax

Mitchell Dijks heeft donderdag een cryptische boodschap geplaatst op zijn Instagram-account en alles lijkt er dan ook op te wijzen dat Dijks in de komende winterse transferperiode wil vertrekken bij Ajax. ‘Er komt een tijd dat je moet kiezen tussen het omslaan van de bladzijde of het sluiten van het boek’, schrijft Dijks op Instagram. Eind september speelde Dijks zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal van Ajax tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Trainer Marcel Keizer lijkt geen beroep meer te willen doen op Dijks die momenteel herstellende is van een blessure en zijn wedstrijden bij Jong Ajax mag spelen. Het contract van Dijks loopt door tot medio 2018.

Gerelateerde posts

63 reacties

 1. Zlatan4ever

  Als Ajax eerlijk is tegenover zijn spelers, laten ze hem gewoon gaan, zolang het maar niet naar 010 is. Aan 1 Judas hebben wij genoeg

  1. De Ajacied

   Ja zo is het Zlatan
   Ik en denk meerdere Ajacieden gunnen Dijks ook een mooie transfer
   Het ga je goed Mitchel
   ❌❌❌

  2. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Welke van de 30 Ajacieden bedoel jij Zlatan? Zoverl spelers hebben nl eerst voor Ajax en later voor Feijenoord gespeeld in de historie. Bekende en minder bekende. Paar voorbeelden: Cruijff, Vermeer, Koeman, Scholten, Tahamata, Graafland.

   1. Litmanen

    Het wordt tegenwoordig in de contracten vastgelegd: geen 010 of 040, tenzij Ajax het goed vind.
    Ik kan me voorstellen dat Ajax in het geval van Dijks geen bezwaar zal hebben.

    1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

     Ik betwijfel het. Er is een wijzing gekomen in de wetsregels van concurrentiebeding. Deze mogen alleen nog bij vaste contracten en bij tijdelijke vontracten alleen als er spake is van zwaarwegende bedrijfs- of dienstbelang. Denk niet dat wat jij zegt voor rechter stand zal houden, vooral niet als de speler zich kan verbeteren (valt meer mogelijkheden op speeltijd ook onder).

     1. Litmanen

      Inderdaad, maar ik denk dat elk contract waar twee handtekeningen onder staan een bepaalde vorm van rechtsgeldigheid heeft.
      Op het gebied van arbeidsrecht kunnen een hoop dingen die elders niet kunnen.

     2. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Wet is niet voor niets aangepast. Handtekeningen kunnen dat niet zomaar overrulen. Als ik samen met een werkgever een handtekening zet onder een contract waarin staat dat ik en de werkgever geen belasting afdragen is dat ook niet geldig. Zo zijn er legio voorbeelden te noemen.

     3. Litmanen

      Tja, als je beiden iets overeenkomt..
      Buiten dat, als er een contract is, dan kun je veertig miljoen vragen. Dat zullen 010 en 040 toch wel afhaken.?

   1. HURBIE

    Wordt ook in de maling genomen door AJAX
    Geef hem groot gelijk dat hij weg wil
    Eerst moest hij blijven, en dan mag hij op de tribune

  3. Amoebe

   Wat een bullshit….als hij naar feijenoord kan omdat ajax hem niet wil dan moet dat kunnen.

   Die jongen wil voetballen en het liefst voor een zo mooi mogelijke club….en in nederland komt na Ajax feijenoord….het is nu eenmaal zo.

 2. theomar

  Het is bijzonder jammer dat hij de hoog gespannen verwachtingen niet heeft waar kunnen maken. Ik vond hem in het begin enorm goed, als snelle opkomende back, man passeren en voorzetten van links buiten. Heel jammer dat dat er niet meer zo uitkomt. Ook verdedigend af en toe een steekje laten vallen (maar wie niet).
  Hij verdient een leuke transfer. Sympathieke gast.

  1. Widi

   Geen voorzetten. Achterzetten. Ajax mist nog steeds een aantal wedstrijdballen. Nooit meer gevonden.

 3. JohnDoe77

  Ik hoop dat hij naar 010 gaat en daar in de basis komt. Leuk voor hem en voor ons; weer een concurrent minder!

 4. Ajax 1

  Lijkt me voor iedereen het beste. Bedankt voor je inzet en professionaliteit Dijks, hoop dat je een leuke club vind!

 5. Widi

  Het is voor hem geweldig dat je jezelf met zijn kwaliteiten tegenwoordig gewoon binnen kan spelen. Hoop voor hem dat dat wel lukt.

 6. afcadeluxe

  wens hem een leuke club,een van de weinige spelers die niet direkt lopen te huilen als ze op de bank belanden,veel succes verder

   1. f-side64

    wat ben je ook 1 goed gelovig lulletje rozenwater dat je denk dat ik jou en de andere pisnichten me echte adres ga geven onder welke steen heb je geleefd of leef je nog Widi.

  1. HURBIE

   Zeker weten liever gister dan vandaag
   Er komen drie belangrijke wedstrijden aan voor Keizer ,die zijn toekomst gaan bepalen
   Dan zien we hem na de winterstop niet meer terug ,als hij ÉÉN van de Drie wedstrijden gaat verliezen

 7. a.p.

  jammer voor hem dat Ajax te hoog ,wat niveau betreft, is. ik wens hem veel succes waar hij ook mag en kan voetballen

 8. Zlatan4ever

  Jij bent niet echt de slimste Rijswijkse Ajaxfan. Het gaat niet zo zeer over Ajax spelers die later bij 010 zijn gaan spelen.
  Maar over Vermeer die van Ajax de gelegenheid kreeg om na trouwe dienst en wetende dat hij niet de 1e keeper zou worden van Ajax transfer-vrij weg mocht. Vervolgens zegt de lul dat hij een club heeft gevonden maar niet welke club. Ajax geeft akkoord en vervolgens blijkt hij bij 010 te gaan spelen.
  Een laffe streek van een Judas want als Ajax dat geweten had was er of veel geld gevraagd of de deal had niet door gegaan…..
  Weet waar je over praat als je een volgende keer reageerd

 9. Zlatan4ever

  Naast alle onzin die je uitkraamt heb je ook nog het onvermogen om Veinoort te benoemen.
  010 Dickhead ! Ben jij wel een Ajaxcied ?

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Goh, jongen, de haat naar Feijenoord zit diep bij je. Zoek hulp zou ik zeggen. Volgens mij heb jij meegeholpen aan het maken van die pop. Vermeer had groot gelijk, het was zijn kans om zijn werk weer actief in de competitie te kunnen uitvoeren. Hij had geen behoefte aan een buitenlands avontuur. Voor wat betreft “de slimste”. Ik heb nooit gezegd dat ik dat zou zijn maar duidelijk is dat jij het nooit zal worden. Dat je gelijk vervalt in schelden maakt je reactie ook niet sterker.

   1. Cootje Adriaanse

    Klasse reactie Rijswijkse (Gld) Ajaxfan.

    En dat je “Feyenoord” niet als zodanig mag noemen, is wel een beetje zielig…

  2. Cootje Adriaanse

   Oh ja, Zlatan4ever….jij als echte Ajacied weet waarschijnlijk wel dat het niet “Ajaxcied” maar “Ajacied” is…..

 10. EugAjax

  Dijks is een goede vent, en verdient een mooie club. Ajax heeft al aangegeven door zijn loyaliteit deze zomer mee te werken aan een mooie transfer mocht er belangstelling zijn. Ik gun hem het beste.

 11. Charka53

  Gelijk heeft hij bij Ajax mag hij spelen als er geen ander meer is die op zijn plaats kan spelen hoe slecht kan je worden behandeld laat hem gaan naar welke club dan ook deze jongen verdiend het om te spelen.

 12. Zlatan4ever

  Rijswijkse Ajaxfan klinkt al als een contradictie op zich. Maar als je niet begrijpt dat je de “eeuwige vijand” Veinoort dient aan te spreken als 010 of beter kakkerlakken dan ben je blijkbaar nog nooit in dat verschrikkekijke stadion de badkuip geweest want anders zou je het wel begrijpen waar die haat vandaan komt.
  Blijkbaar nooit stoeptegels hoeven te koppen van Delft tot 010 bij een uitwedstijd van Ajax.
  Die gelukkig meestal wel winnend werden afgesloten, dat dan weer wel…..

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Ik ben voetbal liefhebber en daarom supporter van Ajax. Ajsx bestaat bij de gratie van tegenstanders. Feijenoord uit Rotterdam en OSV uit Eindhoven en ADO uit Den Haag horen daarbij. Zijn gewoon ook voetbalclubs met hun eigen fanatieke aanhang. Feijenoord is voor mij een vijand aar een tegenstander. Sorry maar ik denk normaal. Supporters waar ji) naar verwijst zijn geen supporters maar relschoppers. Die heb je helaas bij elke ploeg, ook bij Ajax jammer genoeg.

   1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

    Fijn die nieuw update van de Ipad. Ding gaat nu helemaal zijn eigen gang met typen. Ff één zin voor de helderheid beter: Feijenoord is voor mij Geen vijand Maar een tegenstander.

 13. Jari_94-95

  Het was ook niet helemaal de bedoeling dat Dijks terug zou komen naar Ajax toch? Voegt ook eigenlijk niks meer toe.

 14. Hanski

  Zlatan helemaal eens met rijswijk…gaat over Dijks en evt transfer waar dan ook naar toe…hij komt tekort voor Ajax 1 en jong Ajax, hij is te oud voor onder 19 en kan niet nasr de vrouwen….feijenoort is dan toch mooi alternatief?
  Maak je niet zo druk over dat cluppie… en ja ik heb al seizoenkaart sinds vakkie e in de Meer….

 15. AFCA my World

  Als er in de wintertransferperiode een goede linksback gehaald word,kunnen we hem gewoon laten gaan, heeft Ajax zo nu en dan geholpen,maar zijn uiteindelijke niveau is net niet goed genoeg ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.