There are no ads, please add some


Sinkgraven: ‘Richt mij op volgend seizoen en wat eerder komt is mooi meegenomen’

Daley Sinkgraven zal vandaag worden geopereerd aan zijn knie nadat hij net was teruggekeerd van een slepende blessure aan hetzelfde gewricht. In het oefenduel met Borussia Mönchengladbach ging het opnieuw mis en na onderzoek bleek het erger dan verwacht. Een fikse tegenvaller voor Sinkgraven die vandaag onder het mes gaat in het Duitse Augsburg.

‘Vaclav Cerny en Klaas Jan Huntelaar gaven mij de tip om naar Augsburg af te reizen omdat hun goede ervaringen hebben met het ziekenhuis. Vavlav is hier onlangs geopereerd en ook Klaas Jan kent het ziekenhuis goed uit zijn Schalke-tijd. Het ziet er in ieder geval niet goed uit en de verwachting is dat ik zeker drie maanden nodig zal hebben om te herstellen, maar in principe ga ik mij richten op volgend seizoen en alles wat eerder komt is dan mooi meegenomen’.

Bron: De Telegraaf

 

Gerelateerde posts

55 reacties

  1. AjaxKat

   Volgens mij niet nodig om een nieuwe linksback te halen. In NL kun je wel vaak met 343 spelen. Viergever is er nog en JA heeft misschien nog een goede LB. Dijks is klaar voor vertrek dus die kun je na de winterstop niet meer meerekenen.

   Wat betreft sinkgraven; denk wel het beste voor hem om op volgend seizoen te richten. Wat een pechvogel.

    1. De Ajacied

     Ja Daley
     Het zit je echt niet mee kere,
     Ik wens je echt een heel goed en spoedig herstel toe!!!!! En hopelijk is dit de laatste zware blessure voor je 🍀🍀🍀
     En ja toch vind ik het slim als er in de winter een hele goeie LB wordt ingekocht, ook voor de toekomst.
     Het moet wel iemand zijn die er direct staat
     ❌❌❌

   1. Bakkie

    @AjaxKat: Je zegt het goed, in NL kun je inderdaad best met drie verdedigers spelen. Geen Europese ambities meer?

    1. HURBIE

     We weten zeker wat hij kan Ajacied ,daarom is de teleurstelling dat hij weer geblesseerd zo groot
     Ben bang dat hij zijn oude niveau niet meer haalt door deze gevoelige blessure plek

   1. Litmanen

    Hij was vorig jaar voor mij een openbaring op linksback.
    De blessure zal vanaf het begin niet goed behandeld zijn, anders gaat het niet steeds op dezelfde plek stuk.
    Hoop dat hij nu de goede keuze maakt.

 1. Steffan

  Veel sterkte voor m. Zo jammer dat hij die blessures blijft houden. Kan het het nauwelijks voorstellen dat e ooit een seizoen blessure vrij bij ajax tussen de lijnen staat al is het hem natuurlijk van harte gegund

 2. Finidi

  Nah also also,endlich!!zit er in het 2e geen goeie linksback want we hebben toch de beste opleiding vd wereld?

  1. HURBIE

   Zeggen ze ja
   Maar s Sinkgraven op die plek is een erfenis van Bosz ,bij gebrek aan iets anders

 3. Indojood

  Nog geen één keer een seizoen blessurevrij geweest. Niks ten nadele van hem en het is ook pech maar we kunnen niet op hem rekenen. Ajax moet doorselecteren.

  1. Emilio4Ajax

   Kan het niet ook de fout van Ajax zijn…kijk naar Robben en München… Robben krijgt daar altijd speciale trainingen en zorg om blessures zo veel mogelijk te voorkomen…❌❌❌❤️🍻😎

    1. Finidi

     Dat denk ik ook Indo,weet niet of het aan zen plek in het elftal ligt, ik vind het een geweldige voetballer maar niet bepaald een buffel of bikkel voor achterin, hoop dat er plek is op het middenveld voor hem tegen de tijd dat hij weer kan aansluiten bij de rest

     1. Indojood

      Zou hem op het middenveld zetten of hangend linksbuiten zoals buitenkantje rechts eerder zei. Ik vind het geen linksback, vind ie zelf ook. Vorig jaar hadden we geen echte linksback, Viergever speelde centrum, Riedewald was het ook niet helemaal en toen is Sinkgraven daar terecht gekomen, als noodoplossing.

    2. Emilio4Ajax

     Als het de fysieke gesteldheid dan zouden ze juist zn trainingen mieten aanpassen…😉

     1. Indojood

      Hoe ver moet je hierin gaan? Je mag toch een bepaald belastingsniveau aankunnen. En Sinkgraven’s status is niet te vergelijken met Robben.

     2. Indojood

      Ben geen voorstander om allerlei individuele programma’s te starten om zo uitzonderingen te creëren. Kijkende naar de beschikbaarheid, hoge transfersom en ontwikkeling vind ik Sinkgraven onvoldoende gebracht hebben en moeten we afscheid van hem nemen.

     3. Emilio4Ajax

      De vraag is en blijft wat is wijs… Individuele programma’s kunnen een win-win situatie kreeren…😉

     4. Indojood

      Kan, als je met de betreffende speler een klapper kunt maken, maar ik geloof daar niet zo in. Clubs zullen niet happig zijn op zijn track record. Ik denk dat terug naar Heerenveen het beste voor hem is.

 4. Finidi

  Zou trouwens een tof middenveld kunnen zijn met sinkgraven, zyech,frenkie en donny en lasse er evt nog achter🤔

 5. De seijs

  Die zie we denk ik niet meer terug. Doorschakelen naar een nieuwe linksback. En dan een die er gelijk staat.

 6. EugAjax

  Sinky wijze woorden. Neem maar eerst eens echt de tijd om alles te laten genezen. Dan goede testen uitvoeren of je met die knie nog topvoetbal kan bedrijven. En als je helemaal topfit bent dan ben je wat mij betreft altijd welkom.
  Er is groot verschil tussen dominantie Ajax tweede helft vorig seizoen met eerste helft nu.
  Ik zie dat niet los van jouw afwezigheid. Ik hoop voor je dat je sterker dan ooit terugkomt. Ook goed voor Ajax👍

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Hij heeft in de tweede seizoenshelft (dus na de winterstop) 12 wedstrijden gemist door blessures. Dus aan welke dominantie heeft hij flink bijgedragen?

   1. EugAjax

    Rijswijk Rijswijk even opletten. Wanneer ging Ajax weer minder presteren? Na Schalke uit, waar we ook weggespeeld werden, Sinky vrij rap eraf, daarna vnl alleen Lyon thuis nog goed de rest viel toen bitter tegen met als dieptepunten PSV en Lyon uit en EL finale, allemaal ZONDER Sinky.

    1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

     Jij hebt het over verschil dominantie tweede helft seizoen. Meerdere wedstrijden, een langere periode. Dit vergelijk je met eerste helft seizoen nu. Sinkgraven heeft in beide delen geen dusdanige rol vervuld waarbij hij een wezenlijk aandeel had in zowel dominantie aks prut spel nu. Simpel vanwege blessures. Dat pedante Rijswijk, Rijswijk mag je overigens achterwege laten, vooral als je zelf niet op let. Daarnaast heeft Sinky in de wedstrijden dat hij wel gespeeld heeft de linksback positie nooit naar behoren uitgevoerd omdat het geen verdediger is. Dominantie destijds was dus dankzij zijn medespelers.

     1. EugAjax

      Rijswijk dat is jouw visie op Sinky. Niet de mijne. Het is niet toevallig dat beste wedstrijd Ajax precies gespeeld word met Sinky in basis. En tweede seizoenshelft bestaat meer dan alleen die laatste paar potjes, waar het ook nog eens structureel minder ging als daarvoor in die tweede helft.
      Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Vandaar extra zuur en jammer dat Sinky weer langdurig geblesseerd is. Nu ga jij het iig niet meer doorkrijgen 😄

     2. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Laatste paar potjes. Blessure van 17 februari tot 1 maart. Kost hem 3 wedstrijden.
      Blessure van 13 april tot 25 juni. Kost hem 9 wedstrijden. De este wedstrijd van Ajax was tegen Lyon thuis. Volgens iedereen met een greintje verstand van voetbal was dit de ultieme demonstratie van het voetbal dat Bosz voor ogen had met Ajax. Het publiek bleef tot ver na de wedstrijd in het stadion zingen en juichen. Een unicum. Ik was er zelf bij en …… Sinky was geblesseerd.

     3. EugAjax

      Zoals ik al zei, wij denken totaal anders over inbreng Sinky in het echte Ajax voetbal! Ik vind het geweldige fondst van Tonny Bruins Slot de man die precies weet hoe Johan over voetbal en spelers dacht. Je vind het vast niet erg dat ik meer vertrouwen in hun visie heb dan in die van jou. Maar meningen mogen gelukkig verschillen.

     4. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Welke beste wedstrijd was het nu met Sinky in de basis. Welke hoeveelheid wedstrijden heeft Sinky in de tweede seizoenshelft gespeeld met een dominant Ajax. Je ontwijkt het eigenlijke onderwerp. Je bent volgens mij niet zo erg goed op de hoogte. Een stuk minder in ieder geval dan je wil doen voorkomen. Maar ik wacht rustig op je reactie. Ben een geduldig mens, is een goede eigenschap voor mensen hier uit deze streek.

     5. EugAjax

      Rijskwijk, als je heel goed had gelezen weet je dat ik weet dat Sinky niet meedeed Lyon thuis. Lees nog eens terug vanaf wanneer in mijn optiek Ajax stuk minder ging spelen op 1 uitzondering na, Lyon thuis.
      Dat was na of eigenlijlk al tijdens Schalke uit. Schalke was kwartfinale en Lyon halve dus ik weet dat Sinky niet meedeed tegen Lyon. Als ik het over beste wedstrijd heb van Ajax bedoelde ik dit seizoen: NAC – Ajax 0-8

      Overigens beste wedstrijd vorig seizoen is in mijn optiek duidelijk juist niet Ajax – Lyon. In mijn optiek was dat Ajax – Feyenoord 2-1. Totale dominantie tegen de aankomend kampioen. Lyon thuis was natuurlijk wedstijd als geheel absoluut genieten. Maar kijk even de eerste 20 minuten terug. Als Ajax dan 0-3 had achter gestaan hadden we niet eens kunnen klagen. Na de plotselinge 1-0, volledig uit niets toen, was het idd Ajax show, maar ook toen had Lyon echt grote opgelegde kansen.

      8-4 had ook niet misstaan en ja als voetballiefhebber had die wedstijd ALLES. Maar vanuit Ajax beredeneerd vond ik thuis tegen Feyenoord de absolute wedstrijd van vorig seizoen. Dat was slechts 2-1, maar moest min 5 of 6-1 zijn!

      Ik denk dat ik mijn Ajax kennis redelijk tot zeer goed op nivo heb. Ik ben dus vrij goed op de hoogte. Neemt niet weg dat je met voetbal vaak verschillende meningen heb. Dat is juist mooie van voetbal. Iedereen beleeft het op een andere manier.

     6. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Lees zelf je eerste bijdrage mbt dominantie eens. EugAjax, als je niet begrijpend kan schrijven, gewoon niet doen. Gewoon korte reacties geven. Voor je “afscheid” ben je ook vele malen gecorrigeerd vanwege foutieve conclusies door meerdere personen hier. Met name door personen die ik qua kennis over Ajax en het voetbal hoog heb zitten. Verwijzen naar de beste wedstrijd van Ajax dit seizoen, de 0-8 tegen NAC ……… man man, je zet jezelf hiermee compleet voor joker. Ajax had geen tegenstander en dat kwam niet door Ajax. Maar goed, jij mag daar de beste wedstrijd van dit seizoen in zien met een hoofdrol voor Sinky. Voor mij ben jij, met feiten te staven, niet serieus te nemen. Nu nog hopen dat alle forumleden dit beseffen maar helaas zijn er meer die alleen naar de uitslag kijken. Slaap zacht EugAjax en wees maar fijn blij met de 0-8 tegen NAC.

     7. EugAjax

      ik heb nergens gezegd dat ik blij ben met 0-8 tegen NAC, want NAC was idd heel slecht. Ik zeg alleen dat het de beste wedstrijd van seizoen was. Seizoen is behoorlijk tegenvallend dus at is het dan al snel.
      Overigens je speelt vaak zoals tegenstander toelaat. Datzelfde NAC won in Kuip…………..dus ze kunnen wel iets hoor.
      Ik ga voor jou en voor niemand mijn bijdragen evt verkorten zodat jij het makkelijker kan begrijpen. Sorry doe ik niet.
      Maar goed we komen er noet uit. Sinky brengt meer voetbal in de ploeg en wat belangrijkste is je kan zonder wissels heel makkelijk van 433 naar 343 switchen zonder dat je aan kwaliteit inboet.
      Jij mag hem niet goed vinden.

     8. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Dus jij bent niet blij met de wedstrijd die jij als beste van het seizoen ziet. Je weet echt niet wat je schrijft he. Vervolgens een andere wedstrijd erbij halen slaat nergens op, het gaat om NAC-Ajax. Als NAC heel slecht was, en dat waren ze, dan kan je daar onmogelijk je beste wedstrijd tegen spelen. Feijenoord-Ajax was dan toch echt een stuk beter om maar een voorbeeld te noemen. Beste EugAjax, je bent gewoon sen beetje erg dom. Dat is niet erg maar je moet het een beetje voor jezelf houden.

     9. EugAjax

      AB ik word weer ONTZETTEND MOE van je. Even voor de duidelijkheid.
      Nee ik ben niet blij met NAC – Ajax ik ben zelfs helemaal niet blij met dit seizoen vooralsnog, en van dit rampseizoen vond ik wedstrijd uit bij NAC beste, puur persoonlijk. Jij Feyenoord – Ajax nou prima veel plezier ermee😄

     10. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Schrijf gewoon vanaf start wat je bedoeld. Is echt niet moeilijk. Oh …. de volgende over AB lees ik. Daar word ik ontzettend moe van. Dan ben ik ook Dicks14 en Ajax 1958 EugAjax. Zelfde stijl als o.g.

     11. Kingkong

      Jullie allebei lulen teveel en denken dat je de wijsheid in pacht hebben mar dat valt best tegen.

     12. EugAjax

      Nou KingKong als er 1 wijsheid in pacht niet heeft ben ik het hoor. Ik geef alleen een mening over Sinky. En daarna laat ik me idd weer beetje meeslepen met AB. ik zal me oude gewoonte maar weer even van stal halen niet meer op hem reageren👍bedankt dat je me er even op wijst waardeer ik 😄

 7. Kingkong

  Ik wens hem alle sterkte !
  Maar waarschijnlijk is zijn gestel niet sterk genoeg voor topsport.

 8. JohnDoe77

  Ga keihard duimen dat hij nog een mooie carriere mag hebben! Mentaliteit zit wel snor in ieder geval!

 9. Zlatan4ever

  Er is maar 1 ding belangrijk en dat is dat Sinkgraven er snel en goed bovenop komt. Het zit hem niet mee met zijn blessureleed.
  De rest is slap gelul of hij wel sterk of goed genoeg is…..

 10. a.p.

  jammer voor hem, ook ik hoop voor hem dat hij straks weer terug kan keren op zijn top niveau.

 11. ajacied078

  daley ff langs gaan bij van Nistelrooy die weet wat het is om terug te komen van dit soort blessures. hoop dat je sterker uit komt@stay strong

Reageren is niet mogelijk.