There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Roda JC: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Roda JC op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Roda JC begint zondag om 12:30 uur.Gerelateerde posts

49 reacties

  1. vak411

   nou Marc, snel zaken doen.. Peter Bosz komt weer beschikbaar. welkom Peter! succes bij jong Ajax keizer!

   1. De seijs

    Ach Yindi ik wacht er niet op. Maar zo’n trainer red het gewoon niet. Het is een net niet trainer. En ik had al vroeg in de gaten dat hij het ook bij de Duitsers niet zou redden. En zoals hij bij ajax is weggegaan is gewoon een ratten streek. Gun die man ook geen club.

  1. HURBIE

   Normaal gesproken mag je zo’n wedstrijd als Ajax zijnde niet verliezen maar je weet het nooit tegenwoordig

 1. Vak 120

  Zolang die kwal van een keizer geen vastigheid kan neerzetten is inprincipe elke wedstrijd lastig!! Hoop dat hij ook eens durft te wisselen op plekken waar nodig is! En niet wisselen om te wisselen en iemand van zijn troon stoot!! Wij zijn ajax en MOETEN de beste weer worden

 2. Charka53

  Als er nog kampioens aspiraties zijn moet er gewoon worden gewonnen dus er tegen aan mannen.

 3. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Ik verwacht niet dat Roda net zo zwak en slecht zal spelen als NAC verleden week. Roda kan heel erg stug zijn en kan verdedigend de zaakjes goed op orde hebben. Ik verwacht een standaard slap begin van Ajax met een mogelijk wat betere 2e helft. Ik verwacht zeker geen “Ajax-spel” maar hoop dan maar gewoon op winst. Het zal sowieso geen pretje zijn om naar het stadion te gaan gezien de weersverwachting. Hartverwarmend spel zou dan ook prettig zijn maar ja ….. Spijkerman is nog steeds de “Keizer” binnen dit TH.

 4. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Off: Bosz, succes in Duitsland dit weekend. Hoop op een mooie uitslag voor je. Het is je meer dan gegund na wat je in één jaar bij Ajax hebt weten te bereiken.

 5. ajaxpers

  Bosz heeft concreet en per saldo geen reet bereikt. Hij heeft wel de perfecte defensie naar de klote geholpen en in 1 jaar tijd heel knap heel veel spelers naar de klote geholpen. Het was idd 3keer niks.

  1. Cootje Adriaanse

   Bosz heeft mij in de afgelopen 10 jaar eindelijk weer eens Ajax-voetbal laten zien. Maar nu zijn we weer 10 jaar terug alsof we nog voor de zogenaamde fluwelen revolutie zitten.

 6. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Off: GAAF! Bosz staat binnen een half uur voor met 4-0 in de derby tegen Schalke04. Geef ze van katoen Peter, go! Laat al die zeikerds een flinke poep ruiken 😉

  1. De seijs

   Ach R.A F. Keizer stond tegen NAC met 0-5 voor in de rust. Werd 0-8 is het nu voor jou en de rest een goeie trainer? ?

    1. -buitenkantje rechts-

     Wat een spektakelstuk! Geweldige wedstrijd. Supporters zijn de grote winnaar.. En bij Ajax….

     1. De seijs

      Een woord DRAMA. En dat spektakel stuk geld in positieve zin niet voor de supporters van Dortmund! !

  2. dickst14

   Ik vond Bosz een goede trainer. Heb genoten van de manier van spelen. Alleen ben ik nog steeds van mening dat we nog sterker hadden kunnen zijn als hij de juiste spelers had opgesteld. Younes en Traore hebben niet veel gepresteerd en Tete is 2 klassen beter als Veltman. I.i.g. wel eindelijk genoten van het voetbal afgelopen seizoen.

   1. Yindi

    1e gedeelte van jouw verhaal klopt. Vanaf Younes en Traoré ga je uit je nek lopen lullen en het gezwam over Tete die 2 klassen beter is dan Veltman is ook bulshit.

    1. dickst14

     fijn dat je ook een mening hebt. mischien kun je voor mij even opzoeken hoeveel assists en goals Younes afgelopen seizoen had. Laat het me even weten als het boven de 10 komt in zijn 50 wedstrijden.

    1. -buitenkantje rechts-

     Fantastische wedstrijd! Het publiek praat hier komend seizoen nog over.. met of zonder Bosz. Zo’n werstrijd heb ik Ajax nog niet zien spelen.

 7. ajaxpers

  Dat is het achterlijk voetbal van een hersenloze trainer die denkt dat hij het aanvallende en attractieve voetbal uitgevonden heeft. Verdedigen hoort ook bij voetbal

     1. De seijs

      Nee dat zie jij weer verkeerd br. Ik wil het beste voor ajax . En de laatste die dat deed was v Gaal!

 8. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Bosz heeft vandaag aangetoond dat voetbal spektakel kan zijn. Als hij de ruimte krijgt gaat het, net als bij Ajax de tweede seizoenshelft beter en kan hij een jaar later kampioen worden.

  1. Widi

   Bosz is nog nooit kampioen geworden. Voor mij hoefde hij niet weg. Ik vond het zelfs jammer dat hij vertrok. En met Keizer zijn we veel slechter af. Maar jij begint weer dingen te roepen die je niet hard kunt maken uit hang naar effectbejag. Hoe je jezelf ook noemt, je 🆎 streken verleer je niet. Op een stoomschip of een stoomtlocomotief had jij niet misstaan. Stoker.

   1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

    Waar heb jij het over? AB? Effectbejag? Stoken? Hoe ongesteld kan een mens zijn.

 9. Cootje Adriaanse

  3-0 maar PSV zie ik voor de winterstop geen punten verspelen, zelfs niet over 2 weken in Amsterdam….

Reageren is niet mogelijk.