There are no ads, please add some


‘Belangstelling Ajax voor 15-jarig talent Cyubahiro van Vitesse’

Volgens Voetbalprimeur heeft Ajax belangstelling voor Vitesse-talent Mike Cyubahiro. De in Congo geboren aanvaller mag binnenkort een contract ondertekenen. Naast Vitesse, PSV en Ajax zou hij ook in de belangstelling staan van diverse Engelse topclubs waaronder Chelsea, dat een samenwerkingsverband heeft met Vitesse.

Cyubahiro, die op 1 juni 2018 zestien zal worden is geboren in Congo en op zijn elfde naar Nederland gekomen. Vitesse plukte hem weg bij de amateurs van ZVV ’56. In vier seizoenen in de Vitesse-opleiding scoorde hij in totaal maar liefst 117 doelpunten. De aanvaller loopt qua ontwikkeling voor op zijn leeftijdsgenoten. Gezien zijn leeftijd zou Cyubahiro nu nog niet in het O 17, maar in O16 moeten zitten.


Gerelateerde posts

28 reacties

 1. Widi

  Ga weer zorgen dat je de 15 beste 8 jarigen en de beste 15 10 jarigen uit groot Amsterdam hebt. En ga daar mee aan het werk. Niet iedere maand weer een speler ergens anders vandaan halen. Doet mij veel teveel aan pisvee denken.

   1. De Ajacied

    Als dit echt zo’n talent is en hij zelf zou naar Ajax willen,
    Dan zeg ik halen dit jonge gastje,
    Anders gaan ze naar Engeland
    ❌❌❌

 2. Huntie

  Mooi hoor zal wel goed zijn maar er mislukken er ook heel veel bij ajax maar er lukken er ook weer veel dus ik zeg koop gewoon een keer gen talent en koop een ervaren die goed is en op de bank zit bij een goeden club

 3. -buitenkantje rechts-

  Kopen..kopen..kopen.. liefst xo jong mogelijk.. En dan als een verzuurde pruim lopen kijken sls er ook eens een Ajaxtalent wordt weggekocht.. Iets met pot..en ketel?

  1. Charka53

   Zo zie je maar het gat Ajax niet om het voetbal maar om in en verkoop van spelers en ze moeten eens meer in ons eigen land zoeken er loopt best nog wel talent rond.

     1. HURBIE

      Als ze nu eerst zorgen dat er een goed éérste staat dat nationaal en internationaal weer meedoet dan willen die jongen gasten allemaal weer naar AJAX

  2. FrankiC

   @BR ik heb in principe een kaartje voor jou voor NEC-JA, maar gegevens uitwisseling middels deze fanzone loopt stroef…..

   1. -buitenkantje rechts-

    Hey FrankiC! Toch nog aanwezig? Spijtig.. heb inmiddels andere afspraak voor vrijdag openingsreceptie van de tweede vestiging van ons bedrijf. Zou vreemd zijn als ik daar niet present zou zijn. Best balen.. Had het wel leuk gevonden. Je had het meende ik aangeboden in juli. Gezien je lange absentie van dit forum had ik er eerlijk gezegd ook geen rekening meer mee gehouden.
    Spreekt voor jou dat er nog wel aan gedacht hebt.. Gegevens uitwisselen is wel een truc voor.. De “Indojoodtruc”.. Een mailadres aanmaken.. gegevens uitwisselen en vervolgens het adres weer opheffen. Wellicht een volgende keer?

    1. FrankiC

     Van de ouwe stempel: belofte maakt schuld. Wel erg fijn dat je nog iets laat weten, want dan kan ik nog een gegadigde vinden voor het kaartje. Jammer, want ik had er zin in, pilske nadien, slaapplaats erbij en desnoods zaterdag achteruit naar huis. Wellicht komend jaar, maar dan weer tegen het ‘grote’ Ajax.

     Ik had verwacht van de fanzone mensen dat ze mijn gegevens op mijn verzoek wel aan een derde zouden verstrekken, maar toen en nu: geen reactie. En voor de volgend keer zoiets als: 18:00 VdValk Lent of zo.

     Met het forum was ik klaar. Je weet op voorhand wie wat gaat zeggen en wie zich door wie laat uitdagen om grof te worden. Geen meerwaarde, korte houdbaarheid wat mij betreft. Daarbij ben ik er erg in teleurgesteld dat Ajax zijn zaakje in juni niet op orde had om CL te spelen maar EL moesten zien veilig te stellen mét Dijks en zonder Bosz. Ha ha. Als ze ooit hadden kunnen en moeten doorpakken dan was het nu.

     Ik reageer komende week nog wel op een reactie van je over NEC-AZ.

     1. -buitenkantje rechts-

      Haha! Klinkt precies als de avond die ik voor ogen heb.. we houden contact. 👍
      Deel je teleurstelling over Ajax en mening over het forum. Het is wel erg voorspelbaar af en toe.

 4. JohnDoe77

  Dit zijn altijd goede berichten! Is lang geleden dat we zelf een jeugdige spits hadden, op Dolberg na die natuurlijk wel een topper in potentie is!

  1. Widi

   Van der Sar is benaderd door de farmaceutische industrie. Afdeling slaappillen. Naar verluid is hem een aanzienlijk bedrag geboden als hij Frank de Boer niet meer aanstelt als hoofdtrainer van Ajax. Kennelijk heeft de slaappillenhandel daar belang bij. Weet jij waarom ajaxpers?

    1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

     Helaas kijken veel mensen alleen naar het resultaat en niet naar het vertoonde spel. Jammer.

    2. Widi

     Het voetbal van Frank is uit de tijd. Daar worden we geen kampioen mee. En Frank heeft al in twee landen laten zien dat hij nog steeds zo wil voetballen. Ik wil wel schalen, maar ook leuke wedstrjden. Moet kunnen bij Ajax.

 5. Kingkong

  Prachtig iedere speler waar Ajax belangstelling voor heeft ! , maar die gaan meestal ergens andesr heen.

 6. Bintang

  15 jarig talent ? We moeten nu resultaten boeken en dat doen we niet met 15 jarige. Koop in de winterstop een paar spelers die Ajax waardig zijn. We willen toch kampioen worden.

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Ja, lekker weer de boer op in Zuid Amerika. We staan geloof ik nu op 30% vwb aankopen daar vandaan die ook daadwerkelijk iets toevoegen. De rechtsback was ook weer een aankoop op basis van een youtube filmpje volgens mij.

Reageren is niet mogelijk.