There are no ads, please add some


Ajax wil contract Kluivert verlengen

Ajax wil het contract van Justin Kluivert zo spoedig mogelijk verlengen, zo meldt De Telegraaf. Het huidige contract van Kluivert loopt nog tot medio 2019 en Ajax wil dat verlengen tot medio 2022.  Kluivert tekende op zestienjarige leeftijd een driejarig contract bij Ajax. Door de regels van de FIFA mocht Ajax een contract van maximaal drie jaar aanbieden en inmiddels mag hij voor een langere periode worden vastgelegd.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. HURBIE

   Lijkt mij een logische beslissing van AJAX
   Kan een hele worden als hij zijn koppie erbij houd

    1. Marc Overdwars

     Om heel groot te worden moet hij ook heel veel spelen. Dus Keizer: laat hem staan op links!

   1. Litmanen

    1 jaar in de basis en hij is weg. Maar goed, met een langdurig contract verdienen we nog wat.

    1. HURBIE

     Idd Litmanen tegenwoordig zijn we al blij als we ÉÉN seizoen kunnen genieten van een speler

    2. De Nees

     Precies. Nog een keerzijde van te vroeg brengen, we halen de kinderziektes eruit en na 2 jaar vliegen ze uit. Daarom verdient niemand de stempel held zomaar, die paar dienstjaren zegt niks eerst maar ‘s echt verdienen obv prestaties.

 1. DARIVA

  Kluivert verdiend een supercontract, zo lang mogelijk vastleggen voor een goed salaris, gaan we nog veel plezier van krijgen van deze groeibriljant. Echt een genot om hem te zien spelen.

 2. Charka53

  Hè hè daar moet je niet over nadenken hij kan nog veel betekenen voor Ajax en laat hem maar een paar jaar rijpen want hij is er nog lang niet.

  1. Vak 120

   Ja precies,ik vind de eerste reacties ook zwaar overdreven! Zoveel heeft hij nog niet laten zien! Zeker een contract verlenging geven maar niet gaan zeggen dat hij een briljant is…dan denk ik dat het zo gedaan is met deze jonge..strak houden en goede begeleiding is belangrijk denk ik

   1. De seijs

    Tegenwoordig als je de voetballerij volgt is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Maar dan moet je het wel volgen knulletje dickje

 3. Ajax 1

  Vastleggen, en inderdaad moet hij nog veel stappen maken, maar hopelijk kunnen we nog een paar jaar genieten…

 4. Jimmy1971

  Kluivert heeft talent maar is er nog lang niet ! Gelukkig heeft hij als opgeleide speler en door zijn achternaam veel meer krediet dan andere spelers ..

 5. Finidi

  Vraag aan de evt juristen onder ons. Is het niet mogelijk om spelers een contract te laten tekenen tegen een uiteraard goed tot heel goed salaris en er dan de verplichting in te zetten dat ze min. 2jaar moeten blijven van bv een 4jarig contract. Een club is tenslotte ook verplicht om een speler door te betalen als het helemaal niks word oid?

  1. Widi

   Voor arbeidsovereenkomsten in het normale bedrijfsleven is daar zelfs een regeling voor opgenomen in de wet. Overeenkomsten voor bepaalde tijd, waarin geen mogelijkheid om tussentijds op te zeggen is opgenomen, kunnen in beginsel niet zomaar door de werknemer worden opgezegd. De werkgever kan dan van de werknemer een bedrag vorderen dat gelijk is aan het aantal keren het maandsalaris dat de overeenkomst nog zou duren. De kantonrechter kan dit matigen tot minimaal 3 maanden. Aan de andere kant is er de jurisprudentie over positieverbetering. Indien een werknemer zich significant kan verbeteren, kan de werkgever hem niet altijd aan zijn arbeidsovereenkomst houden. In de voetballerij speelt dit laatste eigenlijk altijd. Tot slot is er het aspect van een ontevreden speler die de kont tegen de krib gooit en toch doorbetaald moet worden. Op grond van deze drie redenen is een door jou voorgestelde clausule in een arbeidsovereenkomst volgens mij niet nodig en ook niet zinvol. Waarschijnlijk zal 🆎 er een andere mening op na houden. Want dat doet hij altijd als ik hier iets schrijf over arbeidsrecht. 🆎 is namelijk consultant.

 6. Finidi

  Haha ja das waar maar goed was ook maar een vraagje en niet omdat ik met de clubs te doen heb maar soms vind ik het wel eens helemaal van de gekke wat ze flikken om weg te komen

Reageren is niet mogelijk.