There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uitshirt?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 23 oktober j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom veel inzendingen. Het was dit keer misschien een iets makkelijkere opgave: Het was uiteraard Donny van de Beek! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Mark Vertegaal uit Amsterdam er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Mark met dat schitterende splinternieuwe Ajax uitshirt! Het komt zsm jouw kant op!
Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting! LET OP: De COMPLETE Ajax-collectie 2017-2018 is nu verkrijgbaar, eveneens met 10% korting!! Koop dus hier je kadootjes voor de feestdagen!

Donny van de Beek!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij gewoon weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!Gerelateerde posts

1 reactie

Reageren is niet mogelijk.