There are no ads, please add some


Oefenduel Ajax – Gladbach uitverkocht; vanwege regelgeving niet live op tv

Het oefenduel Ajax – Borussia Mönchengladbach dat morgen (dinsdag 21 november) gespeeld wordt in de Amsterdam ArenA is uitverkocht. Voor het oefenduel waren 12.000 kaarten beschikbaar. Deze zijn inmiddels allen uitverkocht. Vanwege de regionale wetgeving die geldt bij een oefenwedstrijd die gepland is op een doordeweekse dag, op dit tijdstip mochten er niet meer kaarten verkocht worden. Omdat er bijna gelijktijdig Champions League-wedstrijden worden gespeeld, mag de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach vanwege UEFA-regelgeving niet live op tv worden uitgezonden.  De wedstrijd Ajax – Gladbach begint om 18:30 uur.


Gerelateerde posts

28 reacties

 1. ajaxpers

  Wel jammer maar man.city (b) feyenooit moet ook zeker genieten zijn. Ik hoop op dubbele cijfers.

  1. JohnDoe77

   Jammer dat je er zo inzit. Ze spelen als NL club Europees, ik hoop dat ze een resultaat halen (kleine nederlaag zou knap zijn). Maar van mij mogen ze winnen ook! Vorig seizoen ergerde ik mij ook aan Kakkies die tegen Ajax in de EL waren; sneue supporters!! Heeft niets met Ajax te maken.

  1. HURBIE

   Sinds Kuyt er niet meer bij zit is de as en de ruggengraat uit dit team
   Jammer voor hun
   Fijn voor AJAX

 2. -buitenkantje rechts-

  Jong Ajax (met Dijks) ziet in Alkmaar een 0-2 voorsprong gedraaid worden naar een 4-2 verlies.. Ajax verdedigend onthutsend zwak. Ideeloos en inspiratieloos.. Geen Ajax1 materiaal gezin. Helaasss..

   1. -buitenkantje rechts-

    Nunnely deze wedstrijd als een blind veulen.. sowieso weinig verfijnde techniek bij de Ajacieden.. Geen plan.. alles in zone verdediging.. veel ruimtes weggeven.. Geen hoge pet op van Reiziger. Krijg af en tie bij Ajax het gevoel dat er ONDANKS de trainer redelijk gepresteerd wordt..

    1. -buitenkantje rechts-

     Het constant wegglijden dat je ook nu weer zag n ook bij Ajax1.. Je kan toch verdomme wel goede schoenen aantrekken.. Leek wel de 10 km van Kramer af en toe..

 3. Kingkong

  Waarom oefenen tijdens de competitie ?
  Keizer leert in 1 wedstrijd nog minder dan in alle wedstrijden daar voorafgaand .

 4. Zlatan4ever

  JohnDoe77, ben jij wel een Ajaxied ? Per definitie hoop je als Ajax-suporter dat die Kakkerlakken verliezen ………..
  Al is het tegen Veendam uit.
  Je bent blijkbaar nooit een kakkerlak tegen gekomen ?
  Ze haten ons (en wij hun voor alle duidelijkheid) tot op het bot.
  Je zou na zo’n domme opmerking eigenlijk voor straf een weekendje 010-zuid verdienen………..😬

  1. frenkynairo

   hahaha helemaal eens zlatan. en dat gezeik over europese clubs en Europese punten ben ik ook wel een beetje klaar mee. het gaat helemaal niet om punten behalen voor je land, het gaat om welke competities het meeste geld uitgeven.

 5. DamianLambrigts

  4-0 overwinning voor man city moet goed zijn voor t zelfvertrouwen van Feyenooit en dan zaterdag 2/3-0 verliezen van Groningen

  1. -buitenkantje rechts-

   We moeten ons dit seizoen denk ik meer richten op PSV.. hoewel het wel lekker is dat Fey nu bijna richting rechter rijtje gaat..😋

 6. Charka53

  Wees maar blij dat het niet uitgezonden wordt dan hoeven we niet te kiezen voor twee afdroog partijen .

 7. Hanski

  Wat n gezeik over uitzending op tv…waarom ben je er gewoon niet bij….live
  Stop ajb met dat gezeur over de landskampioen…is toch zielig?
  Geen concurrent, alleen grote bek..lekker laten zwoegen en boel laten afbreken…niet op reageren is beste optie…of ze nou winnen of dik verliezen, wat maakt ons dat uit?

 8. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Yes Feijenoord geen punten en Ajax de volgende keren sowieso voorronde CL als ze landskampioen worden. Omdat we zo blij zijn dat Nederlandse clubs Europees verliezen. Wel erg dom volk hiertussen hoor. Sorry.

Reageren is niet mogelijk.