There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen uitwedstrijd tegen PSV: 1-2

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de lastige uitwedstrijd tegen de vrouwen van PSV met 1-2 gewonnen en blijven door dit resultaat koploper in de competitie. In de eerste helft werden de vrouwen op een 1-0 achterstand gezet en waren er veel kansen op de gelijkmaker voor het elftal van trainer Nihom, maar die viel pas vlak na rust. Na een hoge voorzet van Liza van der Most kon Van den Bighelaar de bal binnenkoppen: 1-1. Een kwartier voor tijd kregen de Ajax Vrouwen een strafschop en die werd benut door Van Lunteren, die haar 150e wedstrijd speelde voor de Ajax Vrouwen. PSV zette in het slotkwartier alles op alles maar de drie punten gingen mee terug naar Amsterdam en de koppositie werd versterkt.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Van der Gragt, van Dongen; Philtjens, Oudemast (69. Reichardt), Van Lunteren, Zeeman; Van den Bighelaar, Payne (57. Bakker), Kaagman.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

23 reacties

  1. Bakkie

   Voor dit weekend dacht ik dat PSV dit jaar makkelijk kampioen zou worden, gezien hun vorm en de vorm die ons Ajax op het moment heeft. Maar heb ze tegen Zwolle zien spelen en ze werden eigenlijk gewoon weggespeeld. Nu moeten wij alleen nog wel een stuk beter gaan spelen, en dan is er nog van alles mogelijk.

    1. Bakkie

     Ja echt bizar. Het leek wel alsof ze pas in de extra tijd op zoek gingen naar het doelpunt. Aan de ene kant dikke mazzel, aan de andere kant misschien ook wel weer een kwaliteit dat het wel lukt.
     Maar denk dat als we op dezelfde manier als PEC onze wil kunnen opleggen aan dit matige PSV, dat we dan wel de kwaliteiten hebben om de kansen ook echt af te maken.

 1. Litmanen

  Knappe prestatie. Niets van gezien helaas, maar misschien hier of daar nog een samenvatting vandaag.

 2. Widi

  Daar kun je niet vaak genoeg van winnen. De onder 19 afgelopen zaterdag ook. Twee keer in een weekend.

   1. Indojood

    Pas maar op, dadelijk komt Veltmanen ons toespreken met #metoo, dat we seksistische teksten achterwege moeten laten.

 3. Kingkong

  Klasse Dames jullie blijven het goede voorbeeld geven, altijd lekker om van P te winnen.

Reageren is niet mogelijk.