There are no ads, please add some


14 vragen aan kunstenaar Henk Veen

0814henkenfreeda

Henk Veen maakt al jaren prachtige kunstwerken en haalt zijn inspiratie uit het leven dat hij leeft in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten. 

Wij zijn er trots op dat wij Henk als partner hebben en dat hij bij onder andere de rubriek Gametalk elke keer weer een tekening beschikbaar stelt die wij verloten onder onze volgers. Klik hier om naar de website van Ex Profs te gaan waar veertien vragen worden gesteld aan Henk, met een knipoog naar Johan Cruijff.


Gerelateerde posts

12 reacties

     1. Widi

      Zijn Ajax achtergrond heeft er juist niets mee te maken. Hij is in het buitenland geweest en heeft goed opgelet.

Reageren is niet mogelijk.