There are no ads, please add some


Gametalk NAC Breda – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat vanavond de uitwedstrijd tegen NAC Breda op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  NAC – Ajax begint zaterdag om 20:45 uur.Gerelateerde posts

91 reacties

  1. Emilio4Ajax

   Ja dickst14 dat hoop ik ook… Vondt het wel aardig dat men bij NOS Studio Voetbal Zweden-Italie als voorbeeld nam van met welke instelling, gameplan, je een wedstrijd ingaat. De Zweden vlogen er vanaf de eerste minuut direkt bovenop en zette de toon voor de wedstrijd en de kwalifikatie voor het WK. Hoop dat de Ajax spelers, en Oranje, dit ook gezien hebben… ❌❌❌❤️🍻😎

 1. Charka53

  Een avondje NAC , daar hebben we nog niet gewonnen hoor ze zullen er hard voor moeten werken , succes

   1. Charka53

    Wel erg hè , vroeger was iedereen bang als ze tegen Ajax moesten spelen en nu zitten wij billen te knijpen .

 2. BobbyHaarms

  Avondje NAC moesten we vroeger om lachen, tegenwoordig zijn we zelfs daar al bang voor. Zie de teloorgang van onze mooie club..

  1. BobbyHaarms

   Maar hoop uiteraard van harte dat Keizer eindelijk het licht eens ziet, en die andere droeftoeters naast hem op de bank nou helemaal links laat liggen en zelf eens zijn beslissingen neemt. Anders kan ie net zo goed thuisblijven want griezel Spijkerman bepaalt tijdens de wedstrijd toch al wat er moet gebeuren. 🤔

   1. Emilio4Ajax

    Tsja Bobby… Vindt eigenlijk nog steeds dat Keizer geen echte kans krijgt bij Ajax omdat zn eigen assistent niet mocht kiezen/meenemen, maar met Spijkerman in zn maag zit… Tijd dat ze bij Ajax koppen met spijkers slaan en de oorzaak van alle problemen gaan aanpakken…❌❌❌❤️🍻😎

    1. BobbyHaarms

     Het is gewoon triest dat Bergkamp en co Keizer naar voren hebben geschoven als hun volgzame koorknaapje. Deed het prima bij JA maar zit nu gevangen in een web vol list en bedrog en een stel assistenten waar smaak nog kraak aan zit. De gifbeker kan pas echt leeg als er eens een zooitje oprotten bij onze club en er mensen voor in de plaats komen die er niet alleen maar voor zichzelf zitten.

  2. Litmanen

   Is niet helemaal waar Bobby. Vroeger was NAC uit altijd een harde dobber.
   We verloren daar regelmatig punten.
   Ik moet wel zeggen dat NAC toen meer kwaliteit had dan nu.
   Maar dat geldt voor ons ook.

   1. BobbyHaarms

    Klopt Litmanen. Wat ik bedoel te zeggen is dat we ons vroeger niet afvroegen of, maar met hoeveel goals we de tegenstander wegtikten. Maar het heeft zowaar geholpen, een ouderwetse 0-8 😄

 3. Rijswijkse Ajaxfan

  Enige voordeel is dat NAC moeilijk scoort. Verder wordt dit gewoon een zware en ik vrees slechte, wedstrijd van de kant van Ajax. Tijd voor de winterstop.

 4. Widi

  Ik ben er vaak bij geweest daar. Kan me niet herinneren dat het een keer niet goed afliep. Maar nu moet je met alles rekening houden.

  1. Yindi

   Ben bang dat het weer een bevestiging wordt van datgene wat we al een tijdje weten. Bereid je er maar vast op voor zou ik zeggen. Slap begin, verkeerde wissels, Buhda Spijkerman en AW op de bank! Veel plezier allemaal.

   1. Widi

    Ik hoop dat de bank niet te vaak in beeld komt. Die Spijkerman ontneemt me mijn eetlust. Walgelijke vent. In beeld en daad.

    1. Yindi

     Haha, ja widi! Heb ik ook. Ben altijd blij als ik voor die tijd nog wat kan eten. Vraag me ook dikwijls af wat nou de inbreng van Winter is tussen die “muppets”

     1. Yindi

      Als ik Spijkerman zie dan denk ik, waarom ga je niet darten man? Niet dat ik iets tegen darten heb maar mijn vriendin vindt die kerels allemaal lelijk die dat doen. Zou die toch mooi tussen passen! T’is werkelijk verschrikkelijk, zul je maar tegenkomen in het donker.

     2. Litmanen

      Sorry, maar een trainer op zijn uiterlijk beoordelen gaat wel over heel wat grenzen heen.

      Ik zie het hele zooitje niet zitten, maar dat heeft meer met een gebrek aan kwaliteit te maken.

 5. ajaxpers

  Onana,
  Veltman, de ligt, wober, viergever(sinkgraven)
  Ziyech, schone, donny
  Neres, Dolberg(Hunter), Kluivert(Johnsen)

  1. Widi

   De opstelling is al bekend. Als je Wöber eruit haalt en de haakjes weghaalt bij Sinkgraven, zit je goed

 6. -buitenkantje rechts-

  Ik verwacht er niks van.. Heb geen vertrouwen in Ajax onder deze leiding.. Ben het ook dit keer absoluut niet eens met de opstelling.

  1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

   Wöber en Frenkie erin, Sinkgraven en Schone er uit. Dat in ieder geval.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zeker Frenkie erin! Sinkgraven zou je eens op linksbuiten kunnen proberen. Hij is van oorsprong (Heerenveen) een aanvallende middenvelder. Geen back..Onbegrijpelijk dat Keizer nu weer dezelfde fout als Bosz maakt..

    1. Litmanen

     Dat Sinkie op linksback staat is een geweldige vondst van Bruins Slot.
     Schone er uit is al aangetoond, dat gaat niet helpen.
     Ziyech er uit voor Frenkie lijkt me het uitproberen wel waard.

 7. Kingkong

  Tevens dat ze wakker worden bij ajax en ook na winst heden avond keizer en consorten hun conge geven.

  1. Yindi

   Wordt afschuwelijk en niet aan te gluren 1-2 overwinning vrees ik.
   Resultaat, die muppets nog heel lang op de bank.

  1. EugAjax

   Hey BR, jazeker ik lees alles wat met Ajax te maken heeft. Dus zeker ook de supporters forums. Meelezen bevalt me stuk beter dan mee discussieren😄. Was inderdaad laatst even online voor Indojood zijn mening.

   Ik lees net dat hij dacht dat ik over Dennis wilde discussieren, maar ik vroeg volgens mij om zijn mening om evt Koeman als trainer aan te stellen. Ik was namelijk heel benieuwd naar zijn mening. Puur omdat Koeman groot Crujff adept is, Indojood hier in ieder geval in woord veruit de grootste adept van Johan is.
   Dus ik had graag zijn mening gehoord over Koeman als trainer.

   Maar goed niet reageren is ook goed😄👍. En mbt Dennis, ja die laat ik niet vallen. Ik zie nog steeds op langer termijn meer in trio BOS, dan in EENLING BOSZ!

   Ik ben wel van mning dat keuze Keizer wsl niet de goede zal zijn, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat dacht ik ook bij Van Gaal en Bosz bij hun aanstelling en de eerste paar maanden.

   Grootste oorzaak van zeer slecht begin blijf ik toch tragedie Nouri vinden. Ik las laatst weer uitgebreide artikelen over Ziyech en De Beek met name en hoe ze Appie eren in kleedkamer dit seizoen. En over hun gevoelens.

   Dan kan ik bijv minder presteren van Hakim daar niet los van zien. Lijkt allemaal nu wel wat beter te worden zonder dat ik nog echt echtausiast ben.
   Maar oa
   Heerenveen – Ajax 0-4
   Feyenoord – Ajax 1-4
   NAC – Ajax 0-8 geven me klein beetje hoop dat we het onmogelijke dit seizoen toch nog mogelijk gaan maken
   @34@Appie en doe die dennenappel er dan ook maar bij😄👍.

   Overigens jouw stukjes zijn ook bundel waardig 😂😂😂. Jouw terugblik op NAC – Ajax bewijst dat eens te meer. Waar velen hier hadden gehoopt op nederlaag en of niet hebben kunnen genieten van de grootste uitoverwinning ooit, geef jij ondanks je vele kritieken laatste paar maanden aan dat je wel heb kunnen genieten en dat je hoopgevende dingen heb gezien. Nu verder bouwen op elftal wat stond tegen NAC wat mij betreft.

   We zijn er nog lang niet echt nog lang niet. Maar het lijkt de betere kant op te gaan, even flater tegen Utrecht daargelaten.

   En o ja niet toevallig dat Ajax gister rustiger en beter in opbouw was en voetbal van achteruit beter was. Ik noem hem toch even Sinky is terug!😄👍. En mbt zijn verdedigende kwaliteiten, die moeten beter maar ik zag twee hele goede en nuttige ingrepen die leken op die van een echte verdediger👍.

   Ik blijf de club en jullie met veel interesse volgen😄👍

   1. -buitenkantje rechts-

    Hé Eug.. goed weer even van je te horen. Misschien kan je een belerkte terugkeer overwegen.. Beetje divesiteit op het forum is voor mij welkom. Nog druk met het opzetten van je bedrijf? Ik weet hoe stressvol dat kan kan zijn vooral in debeginperiode, maar geeft ook enorm veel energie! Vergeet het thuisfront niet.
    Betreft Ajax denk ik dat we Bosz gewoon achter ons moeten laten. Die is vertrokken en komt niet meer terug. Het blijft maar doorzeuren en na echoën. Keizer moet gewoon aan de bak alleen denk ik dat we niet de goeie voor de groep hebben.

    1. EugAjax

     BR, je kent me he. Ik sluit zo een beperkte terugkeer niet uit. Vooralsnog inderdaad oa druk met opzetten eigen zaak. En wees gerust ik vergeet het thuisfront niet. Ergo mijn vrouw heeft operatie ondergaan dus eigenlijk heeft laatste weken daar meer tijd ingezeten dan opzetten eigen bedrijf.

     Bedoeling is vanaf januari echt te gaan knallen. Bosz moeten we zeker achter ons laten. Op zich wel een spraakmakende coach als hij nu nog steeds zoveel emotie oproept. Maar winnen heeft ook hij nog nooit gedaan als coach.

     En nu bij Dortmund heeft hij het na flitsend begin heel zwaar. Dat gaat niet goed komen vrees ik voor hem.

     Mbt Keizer vrees ik steeds meer dat je gelijk krijgt. Hij lijkt niet de juiste man voor Ajax 1. Gisteren na afloop op persconferentie over Beek was hij ook weer schimmig. Alsof er naast het veld wat voorgevallen was. Hij bleef maar herhalen dat hij blij was dat hij dit keer eindelijk met zijn voeten had gesproken en hup weer commotie. Nee dat deden Bosz maar vooral De Boer stukken beter handelen voor, tijdens en na de wedstrijd! Laters 😄👍

  1. De seijs

   abje burn-out is wel weer terug 😣👎👎👎👎onder weer een nieuwe nickname de 20.000ste pfff Rijswijkse ajax fan. Nou word weer hommeles hier 😣😣😣

  2. Indojood

   Eug was laatst ff online, speciaal voor mij, zag ik. En hij vond mijn reacties lekker lezen. Dat siert de mens achter Eug wel. Maar ik had geen zin om weer een zinloze discussie te starten over stille Dennis dus ik heb er niet op gereageerd. Hij leest dus wel mee. FrankiC heb ik ook een tijd niet gezien. Viel dat samen met het vertrek van zinn favoriet Larsson naar de kakkerlakken?

   1. -buitenkantje rechts-

    Misschien moet je je reacties bundelen en in boekvorm uitbrengen..😄👍 Beetje reclame bij VI.. goudmijntje!
    Tja, kom niet aan Dennis bij Eug..😉

    1. Indojood

     Nee hoor, ik stel mijn literaire talenten gratis ter beschikking aan al mijn vrienden hier…😎

   2. -buitenkantje rechts-

    NAC is he cluppie van FrankiC meende ik.. had m nu ook wel verwacht. Ja.. Larsson..Haps..St Juste..😄

    1. Indojood

     Meen ooit gelezen te hebben dat ie uit Nijmegen kwam. Ach, wat is het verschil, allemaal zachte G.

     1. Widi

      Ik heb een tijdje bij de Koninklijke Luchtmacht in Nijmegen gezeten. En vaak gestapt in Breda. Wereld van verschil hoor. Breda leuke zakelijke bruisende stad met toch ook genoeg Hollanders. Nijmegen linkse oude zooi zonder veel sfeer.

     2. BobbyHaarms

      Widi dan zat je op de LIMOS. Ook stappen in Taboe en met het geel/oranje VW2 busje naar het centrum? Ik zat er in september 1986 😉

  1. -buitenkantje rechts-

   En wat dacht je van Sinkgraven op linksback.. iedere week weer een andere formatie.. in de pers je twijfels blijven uitspreken en aangeven dat je nog zoekende bent..
   Wat een amateur!!

   1. afcadeluxe

    is echt vreemd maar ja wij zijn dom volk en snappen het niet🤔 laat hij 4gever spelen terwijl hij zo als het er nu uitziet vertrekt einde seizoen

    1. -buitenkantje rechts-

     Midschien moet hij in de etalage? Ik weet het niet.. maar als ik de opstelling zie en dan dat schuddehoofderige commentaar van Keizer erbij heb ik mijn portie alweer gehad.
     Toch ga ik wel kijken vanavond en dan zie ik wel tot hoe lang..

 8. Wenen 1995

  Avondje NAC, super gezellig! Ben erbij en ga lekker genieten. Ajax wint gewoon met 3-0, verwacht ik. Man vd wedstrijd: Hopelijk Neres.

 9. M800M

  Ik hoop echt dat we eindelijk eens mooi voetbal te zien krijgen. En hoop natuurlijk dat we winnen. Maar ik vrees dat het voor de lange termijn beter is als we verschrikkelijk af gaan. De klootzakken die onze club kapot blijven maken gaan blijkbaar niet weg zolang de bodem niet bereikt is. Met andere woorden: ik heb liever nog een half seizoen ellende en daarna een frisse start dan de komende 4/5 jaar door te moeten met Sar, Bergkamp en zijn griezelige minions op de bank.

 10. Forever nr14

  @Bobby, daarom hopen op verlies vanavond, want bij winst gaan ze ook nog denken dat ze het licht gezien hebben, stelletje slapjanussen ook om Keizer “die er echt geen reet van snapt” door Bergkamp en co naar voren te schuiven, is toch de club Ajax als lachertje van Europa laten lijken! Verlies en dan hopen dat er eindelijk eens een paar oprotten

 11. Widi

  0-5 tussenstand is mooi. Maar mooiste moment van de avond was toen ik de VVV supporters na de 1-1 dat vreselijke lalalala Feyenooit lied hoorde zingen in de kuip. Kostelijk!!

  1. Widi

   En eigenlijk stelt die 0-5 niets voor. Nac is verschrikkelijk slecht. Daar wint Jong Ajax ook van.

 12. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Bosz aanrekenen dat hij nog niets gewonnen heeft is kul. Bosz heeft, met name in tweede seizoenshelft,het Ajax gevoel terug gebracht met paar weergaloze avonden. Hebben we jaren gemist. Als Jonk niet kan komen dan heel graag nogmaals Bosz. Hakim presteert verre van slecht. Tegen slechte balcontacten staan vele prachtige passes die heel erg Ajax waardig zijn. Als de rest van hetvteam echter niet presteert dan gaat dat ook ten koste van hem. De conclusie dat het er op lijkt dat het de betere kant opgaat snap ik niet. Ik heb dit seizoen nog geen normale Ajax wedstrijd gezien onder Keizer. Uitslagen verbloemen veel helaas. Supporters gaan daarin mee helaas.

    1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

     Waarom er op AB gereageerd wordt weet ik niet maar ik gaf een reactie op EugAjax en heb nergens om een reactie terug gevraagd. Opmerking lijkt mij dus wat overbodig, onnodig en weinig zinvol.

Reageren is niet mogelijk.