There are no ads, please add some


Bosz: ‘Nouri was een geweldige jongen in de groep, een fijn mens’

Peter Bosz heeft in een interview met Helden Magazine aangegeven dat hij het lange tijd erg moeilijk heeft gehad met de situatie rondom Abdelhak Nouri. Bosz laat weten dat hij een goede band had met Nouri en door de trainer vooral geroemd wordt vanwege zijn unieke karakter.

‘Abdelhak was echt een bijzonder mens en zeer beleefd. Je hebt weleens van die jongens die gemaakt beleefd zijn en je gelijk geven maar achter je rug om gekke bekken trekken. Dat was bij hem niet het geval, het was oprecht. En hij was zo’n geweldige jongen in de groep, zo’n fijn mens. Maar als ik eerlijk ben, weet ik niet of hij uiteindelijk zijn belofte had waargemaakt omdat hij ook veel dingen niet had die in het topvoetbal belangrijk zijn. Appie kon echter wel een wedstrijd openbreken en had kwaliteiten die niemand had, waaronder het korte wegdraaien maar liet af en toe ook zijn man lopen. Ik denk er nog vaak aan terug en het is vreselijk wat hem is overkomen. Appie was een hele goede voetballer maar bovenal een fijn mens’.

Bron: Helden Magazine


Gerelateerde posts

24 reacties

  1. De Ajacied

   En wij vinden dat ook en missen hem inmens,
   Familie Nouri en vrienden blijf hopen
   ❌❌❌

    1. Litmanen

     Eens. Of hij nu wel of niet voldoende in huis had als voetballer, Appie was heel bijzonder. Zoals we allemaal hebben kunnen zien in de docu over hem.

     Een echt Amsterdams boeffie met een gouden hart, bovendien fantastisch opgevoed door vader en moeder. Ik mis die flonkerende ogen van die jongen.
     Zo jammer, zo verdrietig.

     Overigens, een interview met een oprechte Bosz. Nogmaals dank Bergkamp en Sar…..

  1. BobbyHaarms

   Whatever, PB WAS onze beste trainer sinds jaren. Gaat om de inhoud en die is oprecht van PB betreffende Nouri. Zo kan je op elke slak wel zout blijven leggen.

    1. Rijswijkse Ajaxfan

     @Ajaxpers: Nouri WAS helaas een hele mooie voetballer. Dat is de realiteit. Ajb hierover niet zeiken.

  1. dickst14

   Dat weet ik wel zeker. Hij had exceptionele kwaliteiten. Xavi en Iniesta zouden het bij een andere club als Barcelona niet gered hebben volgens Xavi. Nouri had het bij Ajax echt gered en daarna Barcelona. Het blijft in en in triest.

 1. BobbyHaarms

  Alles wat we over Nouri lezen blijft verschrikkelijk veel pijn doen. De herinneringen zijn prachtig en die moeten we voor altijd koesteren. Ik blijf hopen op een godswonder voor Appie..

 2. -buitenkantje rechts-

  Ik vond hem een van de meest getalenteerde spelers van de nieuwe lichting.. Als hij aan de bal kwam ging ik even op het puntjes van mijn stoel zitten.. Heerlijk die verrassing in zijn spel en wat mis ik dat enorm in het huidige Ajax.

 3. Zlatan4ever

  Nouri is klein van stuk maar een groot voorbeeld voor de jeugd als mens en als voetbalspeler.
  Wij blijven hopen op een goede afloop

 4. Kingkong

  Waarom weer oprakelen we zullen hem nooit vergeten maar voor de familie lijkt het me niet fijn om steeds weer buiten de familiesfeer om geconfronteerd te worden.

  1. Bakkie

   Is gewoon een stukje uit een interview waarvan de redactie denkt dat wij het mooi vinden om te lezen, Kingkong.

  1. Widi

   Je kan gelijk hebben. Anderzijds is het hartverwarmend voor ze dat hun zoon zo gemist en zeker niet vergeten wordt. Toch wel heel bijzonder voor een speler die nog geen handvol wedstrijden in Ajax 1 speelde. Maar Appie is bijzonder. Als mens en als voetballer.

Reageren is niet mogelijk.