There are no ads, please add some


Ajax legt zes jeugdtalenten voor langere tijd vast

Ajax heeft overeenstemming bereikt met zes jeugdtalenten die binnenkort hun eerste contract mogen tekenen. Quinten en Jurriën Maduro, Jasper ter Heide, Liam van Gelderen, Sven Botman en Ryan Gravenberch zullen een driejarige verbintenis aangaan met Ajax. Centrale verdediger Van Gelderen en middenvelder Gravenberch worden als de grootste talenten uit de opleiding beschouwd en stonden al internationaal in de belangstelling. 

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Janneman16

  ach wat zijn contracten tegenwoordig. er hoeft maar 1 club flink met de buidel te rammelen……….
  verder hoop ik wel dat ze blijven en goed naar de jonge spelers kijken die wel vroeg weg zijn gegaan. Daar hoor of zie je helemaal niets meer van.

  1. BobbyHaarms

   Klopt, contract is vandaag de dag weinig meer dan een stuk papier met een garantie op nog wat geld als dit afgekocht wordt. Contracten geven prima, al weet je dat hooguit 25% uiteindelijk slaagt bij Ajax. Over het buitenland zullen we het helemaal maar niet meer hebben…

   Succes evengoed jongens, make us proud!

 2. Kingkong

  Al betekend een contract niet dat ze blijven , ze gaan in ieder geval niet gratis de deur uit! Dus goed bezig , tegen de jongelui zou ik willen zeggen kijk naar hoeveel er mislukken omdat ze te vroeg gingen.

 3. Iamsterdam2015

  Leuk zo een contract maat als een grote club komt met een zak geld en hele leuke ( lees financiele voordelen voor ps en mams) dan zijn ze vertrokken. Ik persoonlijk hecht er weinig tot geen waarde aan.

 4. Vak 120

  Er word gelijk over talenten gesproken…ik ben benieuwd wie van deze jongens voor hun 19de in ajax 1 speelt!? Want een talent moet met de eredevisie toch mee moeten kunnen!

 5. Ajax 1

  Prima, talent vastleggen. En ja, uiteindelijk halen slechts enkelen het, maar je weet vantevoren niet zeker wie dat zijn……

 6. Widi

  Alleen Gravenberch en van Gelderen was voldoende geweest. De anderen worden denk ik geen vaste Ajax 1 spelers.

 7. Jimmy1971

  Ze moeten in 1 van de gangen op de toekomst allemaal foto’s oohangen van spelers die te vroeg bij Ajax weggegaan en mislukt zijn !!
  Zodat de jeugd zich ook heel bewust van die mogelijkheid is ..

 8. Rijswijkse Ajaxfan

  Heb gelezen dat alles nog in bespreekfase zit. Niemand heeft nog getekend en van mondeling akkoord is ook nog geen sprake.

Reageren is niet mogelijk.