There are no ads, please add some


Meesterscout John Steen Olsen benoemd tot lid van Ajax

John Steen Olsen is vrijdagavond benoemd tot lid van Ajax vanwege zijn enorme inzet voor de club. Olsen brengt al twintig jaar talenten in Scandinavië in kaart voor Ajax en was mede verantwoordelijk voor de transfers van Ibrahimovic, Eriksen en Dolberg. De 74-jarige Steen Olsen kreeg het ‘mijn bordje’, een speciaal bordje voor gasten van de bordjesclub, uitgereikt uit handen van Hennie Henrichs, voorzitter van de bestuursraad. Olsen kreeg daarna een staande ovatie van alle aanwezigen en liet weten verrast en vereerd te zijn.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Widi

  Wat je uit handen van Hennie H krijgt, kan daardoor al geen waarde hebben. Alle Hennies oprotten bij Ajax.

  1. BobbyHaarms

   Volledig eens Widi, als dit soort walgelijke mensen dit weggeven zou ik al mijn ernstige bedenkingen hebben. Blijf het onbegrijpelijk vinden dat deze smerige rat en Judas nog steeds bij onze club rondloopt.

    1. BobbyHaarms

     Zeker volledig terecht dat Olsen deze eer krijgt, en ook dik en dik verdiend! Maar dat een Henrichs hem dan benoemd geeft een vieze bijsmaak. Die man strijkt al jarenlang geld op waarvan elke cent er 1 teveel is.

   1. HURBIE

    Kunnen ons ook wel lid maken van AJAX ,dat hebben wij ook wel verdiend na al die jaren van trouw aan de club
    Zelfs nu nog

   2. Janneman16

    zag vanmiddag op Fox sport een aflevering over scouts waar hij heel veel vertelde. geweldig om dat te zien. die had al veel eerder iets mogen krijgen van AJAX.

 2. stylo1984

  Olsen heeft het iig wel verdiend, kijken of die ook wat invloed kan inbrengen om keizer van zen troon af te stoten

Reageren is niet mogelijk.