There are no ads, please add some


Matthijs de Ligt in de belangstelling bij FC Barcelona

Matthijs de Ligt wordt weer genoemd in de buitenlandse media en vandaag in El Mundo Deportivo.  Hierin wordt geschreven dat FC Barcelona Matthijs al deze winter in Camp Nou wil hebben maar Marc Overmars zou hebben gezegd dat dit niet gaat gebeuren omdat Ajax er, na vertrek van Davy Klaassen en Davinson Sánchez, economisch goed voorstaat en het winnen van de competitie belangrijker is. Matthijs ziet een Spaans avontuur wel zitten maar dan alleen als hij regelmatig mag spelen anders is de Primera División geen optie. FC Barcelona heeft daarop geantwoord dat de kans groot is dat Thomas Vermaelen binnenkort gaat vertrekken en daarom er voor Matthijs ruimte komt.


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Ajaxfoort

  Die jongen is toch niet tegen te houden. Maar voor de continuiteit zou het goed zijn als hij dit seizoen afmaakt.

 2. -buitenkantje rechts-

  Gaat niet gebeuren.. Te jong, geen basisplek.. Bij Barca op de bank wordt je echt niet beter..

  1. stylo1984

   Ik dacht idd het zelfde, denk dat hij zichzelf verprutst als hij nu al die overstap zou gaan maken

   1. HURBIE

    Eigenlijk TRIEST dan heb je een goeie speler plukken ze hem alweer weg op zeer jonge leeftijd

  2. De Nees

   De Ligt zou ’s met Cillessen moeten bellen, die speelt daar ook lekker volop? Oerdom om die stap nu al te maken, nog een voorbeeld voor Ajax om je jeugd niet zo snel gek te maken met basisplaatsen terwijl ze nog niet klaar zijn voor het grote werk. Langzamer brengen aan de hand van en routinier zodat hij na 2-3 jaar klaar is voor de basis. Buitenland komt dan ook niet zo snel shoppen voor een jeugdige bankzitter.

  1. BobbyHaarms

   Klopt, zeker nog 3 jaar Ajax zou het beste zijn. Maar zeg nou eerlijk, op dit moment kan ik me heel goed voorstellen dat er weinig spelers zijn die voor hun lol nog 2 of 3 jaar bij Ajax willen blijven. Een prettig en sportief vooruitzicht is bij Ajax net zo wazig als bij pak ‘m beet Barca.

   1. Litmanen

    Als die jongen niet op de bank wil zitten dan gaat hij niet. Absoluut onmogelijk dat hij op dit moment de basis haalt daar.
    Zelfs bij Ajax zou hij normaal gesproken nog geen basis moeten zijn. Ik blijf er bij dat er te veel druk op die jongen staat.
    Hoewel hij praat als een bejaarde man. Hij is nog maar net 18.

  2. ems

   Eerst maar eens in Oranje laten zien wat hij kan en dan pas krijgt hij vaste plek op de bank (net als Vermaelen); dus nog een paar jaar bij Ajax blijven

 3. Vak 120

  Dit is een gerucht! Matthijs kan momenteel echt niet mee op hoogste niveau van europa,dus haalt barca hem echt niet!

 4. Kingkong

  Laat hij kijken naar cilissen ziet hij dat je daar niet beter van word ,beter hier spelen dan daar niksen .

 5. Charka53

  Bij Barcelona hebben ze ook door dat Matthijs een grote kan worden , maar als hij nu al zou gaan overkomt hem hetzelfde als zijn meeste voorgangers , de bank .

 6. Ajax 1

  Lijkt me sterk dit. Maar dan maar ruilen tegen vermaelen en 30 mln erbij als dit wel waar blijkt te zijn.

 7. Iamsterdam2015

  Ja leuk en komt ok echt wel in de toekomst. Als hij nu gaat is het bank zitten en volgend seizoen verhuurd aan Sevilla of zo om dab waarschjnlijk nooit meer terug te keren naar Barca. Maar ja…….

 8. Slingertje.

  Daar heeft hij nu nog helemaal niets te zoeken en ook de kwaliteiten nog niet voor.
  Hij maakt in de Eredivisie nog steeds domme fouten en die moeten er echt uit voordat hij een volgende stap wil maken.

 9. Janneman16

  en dan zeggen ze dat de Ligt niet te koop is……… Dat hebben we van de zomer vaker gehoord. het zou nu nog niet verstandig van hem zijn om te gaan maar ja…….

 10. a.p.

  Wat mij betreft blijf nog een paar jaar bij ons Ajax. jouw tijd komt zeker en straks ben je nog sterker en dan heb je geen feb.tjes maar ben je ben super klasse speler.

 11. Zlatan4ever

  Mathijs zegt bij ieder intervieuw dat hij bij Ajax blijft maar als hij in 1 x miljoenen kan binnen slepen gaat hij gewoon bij Barca op de bank zitten, en gelijk heeft hij…

 12. Wembley71

  Let maar op die is van de zomer pleitte. Pappa krijgt een ton netto per jaar om zoon lief te chauffeuren en mamsie een tonnetje om een onbijtje klaar te zetten en, uiteraard, een leuk huis ergens op een van de bergen rond Barcelona……

 13. Ajunta

  Ik vind het ook altijd zo hebberig van grote clubs. Ze willen zowat iedereen met talent kopen terwijl ze zelf ook wel weten dat de meesten toch niet gaan spelen in de hoofdmacht. Talenten kunnen naar mijn mening het beste rond 22 jaar eerst de stap maken naar een middenmotor of subtopper en dan maar eens kijken of je goed genoeg bent voor een absolute topclub.

Reageren is niet mogelijk.