There are no ads, please add some


Overmars: ‘Wij verhuren geen spelers meer aan clubs die op kunstgras voetballen’

Marc Overmars heeft laten weten dat Ajax in de toekomst geen spelers meer gaat verhuren aan clubs die op kunstgras spelen. Overmars is geen fan van het kunstgras en maakt zich sterk voor een Eredivisie zonder kunstgras, zo heeft hij laten weten tijdens de Algemene Aandeelhoudersvergadering.

‘Ik maak mij sterk voor een Eredivisie zonder kunstgras en dat moet binnen twee jaar worden gerealiseerd. Tot die tijd verhuren wij geen spelers meer aan clubs die op kunstgras spelen. Het kost mij trouwens ook steeds meer moeite om wedstrijden die op kunstgras worden gespeeld te bekijken, en tevens hebben diverse spelers al aangegeven dat zij een verhuur aan clubs met kunstgras niet zien zitten’.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. AjaxKat

  Maar hoezo kost het hem steeds meer moeite om die wedstrijden te bekijken? Moet ie eerst tellen hoeveel kunstgrassprieten er op een veld liggen of zo?

  1. BobbyHaarms

   Ik denk dat hij bedoelt dat wedstrijden op kunstgras bekijken zeer doet aan zijn ogen, en daarin is hij zeker niet de enige. Deze competitievervalsing met dat ku(ns)tgras moet nu echt zo gauw mogelijk ten einde komen. Alleen maar ellende en blessures door dat klotegras.

   Zo, weer terug van vakantie. Heb volgens mij weer een hoop ellende gemist (afschuwelijke wedstrijd tegen de domme stedelingen). Ga me weer met frisse zin in de discussies mengen over ons mooie cluppie wat helaas nog steeds geleid wordt door een stelletje prutsers 🙈

    1. BobbyHaarms

     Vakantie was heerlijk Hurb, even geen (Ajax) stress doet een mens goed. Heb me er ook bewust even niet mee bezig gehouden, juist omdat al tijden blijkt dat er met dit wanbeleid steeds minder van de lijn Cruijff overblijft. Als er al iets van over is..

     1. HURBIE

      Weinig tot niks meer van over Bobby
      Het is geweldig dat zijn naam op het stadion komt ,maar of hij daar trots op zou wezen met het huidige beleid en het spel dat betwijfel ik

     2. BobbyHaarms

      Trots? Ik weet zeker dat Johan zich nog meer (dan vlak voor zijn dood) van deze vreselijke bende had gedistantieerd. Zonder zijn leidraad glijdt de club meer en meer af naar een zeer bedroevend niveau, en zolang de club geleid wordt door deze mensen zie ik het ook echt niet meer goedkomen.

     3. Litmanen

      Moet je eens luisteren wat Bergkamp te melden heeft. Iedereen die het met hem oneens is heeft geen niveau.
      Wat een verschrikkelijk arrogant mens is dat geworden.
      “Niemand weet waar wij mee bezig zijn”.
      Nee, precies, dat zouden we nou zo graag eens horen.

     4. BobbyHaarms

      Thanks Litmanen. En gelukkig maar, als we het hier allemaal met elkaar eens zouden zijn dan zou de lol er gauw vanaf zijn. Iedereen beleeft zijn/haar emoties weer anders als het om Ajax gaat. En zeker als het slecht gaat (zoals nu) lopen die soms hoog op 😄

     5. BobbyHaarms

      Heerlijk Vakkie411, thanks! Effe lekker met m’n hol op het strand van Tenerife. Soms jammer dat mijn vriendin naast me lag, wat een lekkere meiden allemaal! Haha

  1. Bakkie

   Liever een polletje hier en daar, dan kunstgras. Al kostte het ons vorig weekend wel drie punten.

   1. Charka53

    Oh was het een polletje Bakkie ik dacht werkelijk dat ze gewoon weer verrot slecht speelde hoor .

 2. -buitenkantje rechts-

  Ajax speelt op gras, maar daar heb ik ook al moeite een wedstrijd uit te kijken.. Goed streven trouwens. Helemaal mee eens. Kunstgras hoort niet bij nationaal topvoetbal en internationaal gezien is het helemaal een lachertje.

  1. Anti kunstgras

   Eredivisie clubs spelen op gras em clubs die dat niet willen of niet kunnen betalen gaan maar in de jupiler leaque ballen
   Moet je eens opletten hoe snel er gras ligt

 3. Gert Ajax

  Ja het echte gras mag wel wat beter.
  Maar het verhaal over kunstgras kan ik me in vinden.
  Weg met die zooi

     1. Basisspeler

      Zijn techniek is onvoldoende. Beetje voetballer had m zelfs met zijn scheenbeen erin gekregen. Hij kreeg m trouwens niet op zijn scheenbeen. Binnenkant onderbeen. Kijk de beelden maar terug.

 4. StijnAFCA

  Tuurlijk, niemand hier is echt voorstander van dat ku(ns)tgras, maar is het niet ook juist goed dat spelers er wél op blijven spelen, zodat je in een uitwedstrijd tegen Excelsior en VVV Venlo geen totaal nadeel hebt?

  1. stylo1984

   Als ze verhuurt zijn heb je der toch al niet aan, eigenlijk zou je moeten kunnen weigeren op zo’n veld te spelen

 5. Ajax 1

  Goed zo Marc, nu ook aangeven dat we volgend seizoen helemaal niet meer op kunstgras spelen. Clubs helpen hun kutgras te vervangen en dan lekker het echte gras ruiken als je het veld op komt

 6. Charka53

  Dat is zeer verstandig van Marc er zijn veel blessures die niet hadden gebeurt op een grasveld .

Reageren is niet mogelijk.