There are no ads, please add some


Zaakwaarnemer Mitchell Dijks: ‘Er is op dit moment veel belangstelling’

Het zou zomaar kunnen zijn dat Mitchel Dijks ons in de winterstop gaat verlaten, zo laat De Telegraaf ons weten. Sporting Portugal heeft daadwerkelijk interesse in de verdediger  en heeft zich bij zijn zaakwaarnemer Dick van Burik gemeld. Dick zelf gaat noch niet in op het bericht en zegt: ‘Die kan ik bevestigen noch ontkennen. Er is op dit moment veel belangstelling voor Mitchell, maar het is nu niet handig om op namen in te gaan’. Mitchel heeft ook de interesse gewekt in Duitsland, Engeland en Italië en nu hij geen basisspeler meer is, wil Marc Overmars voor hem geen hoofdprijs meer vragen.


Gerelateerde posts

29 reacties

 1. Charka53

  Lekker voor hem deze jongen verdiend meer dan een tribuneplaats hij is dan voor Ajax niet de juiste voetballer maar in een andere competitie is hij goed bruikbaar ik wens hem waar hij ook gaat veel succes

  1. Marc Overdwars

   Hoop dat hij de laatste weken zijn geweldige doorzettingsvermogen nog zoveel mogelijk kan overdragen aan de selectie! (En mentaliteit)

   Dat kunnen we heel goed gebruiken!!

  2. EvdB

   Blijft een prima verdediger ondanks enkele slippertjes in achterliggende wedstrijden.
   In laatste jaar onder FdBoer speelde hij uitstekend. Hij is het echt niet verleerd.

 2. Bigboss

  Gun het hem. Deze jongen kan makkelijk bij Ajax voetballen mits je hem goed gebruikt. Heeft de instelling die een prof nosig heeft. Je hoort hem niet klaagt of zeuet nooit.

  Deze jongen is door ze team in de steek gelaten!!!!!!!!

 3. Jur

  Ik kon wel genieten van het opkomen en zijn grote passen aan de linkerkant , koste waarschijnlijk zoveel kracht dat de voorzet er onder moest lijden. Als verdediger op zich staat er natuurlijk een bikkel en als ook alleen maar de helft van het huidige elftal zijn mentaliteit in zijn flikker had dan zouden we er een stuk beter voor staan als nu . Ik gun hem bij deze dan ook een mooie transfer naar een prachtige club .

  1. Litmanen

   Ik kan me wel vinden in jouw tekst, maar je moet niet willen dat we bij Ajax alleen maar warriors hebben lopen.
   Ajax staat voor mooi en technisch voetbal.

 4. Gert Ajax

  Voor beide partijen zou het het beste zijn.
  Aan zijn inzet heeft het nooit gelegen.
  Aan zijn kwaliteiren wel komt gewoon tekort.

 5. f-side64

  Ik kan er nog wel wat opnoemen die niet bij Ajax thuis horen younes de trainers staf Bergkamp veltman 4gever sinkgraven en ziyech

  1. HURBIE

   Sinkgraven en Veltman zijn een erfenis van Bosz die heeft ze op die plek neergezet
   En Keizer laat ze daar staan
   Het bewijs dat hij geen eigen filosofie heeft anders had hij ze daar al weggehaald

 6. Widi

  Moet het nog zien hoor. Niet goed genoeg voor Ajax is ook niet goed genoeg voor Sporting Portugal. Maar hoop wel dat hij eindelijk vertrekt.

  1. HURBIE

   En die heeft er verstand van ,want die heeft met genoeg verdedigers naast zich gespeeld

 7. Fan uit 076

  Allen voor zijn inzet,verdiend hij het !! Laten we ook zijn goede dingen niet vergeten !!

 8. a.p.

  Bij Ajax lukte het helaas niet Maar straks bij een andere club hopelijk wel voor hem. ik gun het hem.

 9. Kingkong

  Goed voor beide , Dijks is een redelijke verdediger maar moet bij ajax met teveel ruimte in zijn rug spelen dat is niet zijn kwaliteit !

 10. Hanski

  Aardige jongen hoor die Dijks, hij kan er niets aan doen dat ze hem misbruikt hebben maar zijn inzet was aandoenlijk alleen jammer dat hij niet echt kan voetballen op hoogste niveau in nederland! Gun m t allerbeste…nu maar snel Dailey terughalen

 11. Charlie2011

  Grappig eigenlijk dat we zeggen hij kan het niveau niet aan. Maar sporting en portugeze comp is denk ik wel sterker nu dan ajax en de nederlandse competitie

 12. fjonkman

  Zo’n beetje elke Europese competitie is beter dan de Eredivisie momenteel. Het niveau van het totale Nederlandse voetbal is bedroevend… kijk hoe “goed” we het met zijn allen weer doen in Europa dit seizoen.. om nog maar te zwijgen over Oranje dat op dit moment het opneemt tegen laagvlieger Schotland.. ook weer een bedroevend niveau van Oranje.. het lijkt wel weer of we terug in de jaren 80 zijn toen we elk toernooi mistten..

 13. paulvos

  Aan zijn inzet heb ik nooit getwijfeld, maar voor Ajax helaas niet de juiste linksback, hoop dat hij ’n goede club voor hem kan vinden.

 14. JohnDoe77

  Laten we hopen dat die interesse een contract wordt. Ajax heeft nu voor de derde keer ontdekt dat hij het niet kan!

Reageren is niet mogelijk.