Ajax speelt gelijk tegen Telstar in besloten oefenduel: 1-1

Ajax heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Telstar niet weten te winnen. Op sportpark de Toekomst werd het uiteindelijk 1-1 nadat Ajax in de eerste helft op een 0-1 achterstand werd gezet. Siem de Jong zorgde via een strafschop nog wel voor de gelijkmaker, maar daar bleef het ook bij. Keizer deed vanwege de interlandperiode beroep op veel spelers van Jong Ajax. Zo konden Danilho Doekhi, Azor Matusiwa en Damil Dankerlui rekenen op een basisplaats. Ook doelman Benjamin van Leer begon aan het treffen met de nummer vier van de Jupiler League.

Opstelling Ajax: Van Leer (45. Lamprou), Orejuela, Doekhi, Viergever, Sinkgraven; S. de Jong, Matusiwa (65. Bijleveld), Dankerlui (70. Sidoel), Neres, Huntelaar, Cassierra.

Bron: Ajax.nl

Related posts

42 Comments

   1. beni

    Waar het naar toe gaat, naar de verdoemenis met 5-0 verliezen van de graafschap thuis. De aankomende jaren word het aanmodderen.

  1. dickst14

   Molenaar Swart Ling en anderen RVC. Jordi technisch directeur en Jonk trainer. Om Ajax weer Ajax te laten zijn. Slechter dan het huidige is onmogelijk.

   1. Widi

    Molenaar zal het nog steeds niet doen. Swart is echt te oud voor een echte functie. En heeft ook niet de bagage om commissaris van een beursgenoteerde onderneming te zijn, net als Ling. Jordi heeft niets bewezen. Jonk zou ik het voordeel van de twijfel willen geven. Twijfel omdat hij nooit senioren heeft getraind.

    1. dickst14

     Ik weet dat Swart te oud is, maar hij heeft een Ajax hart. Dat kun je vd huidige RVC niet zeggen. Alles maar dan ook alles beter dan zoals het nu is.

     1. Basisspeler

      Naast trainersstaf moet ook de rol van Sar en Bergkamp bekeken worden. En niet door zelfreflectie.

   2. De seijs

    dickst deze lui die jij noemt hier is nog slechter dan wat er nu zit! Ajax moet er wel op vooruit. Dus echte leiders graag.

 1. -buitenkantje rechts-

  Pfff.. 1-1 tegen Telstar notabene.. via een strafschop. Weet wel dat het maar oefenen is, maar zo’n potje moet je toch winnen.

  1. HURBIE

   Weer een bewijs dat AJAX steeds verder het moeras in zakt Wakker worden TH of snel wegwezen

 2. a.p.

  ja,ja hoe nu verder…..1 – 1 tegen Telstar . altijd moeilijk. Maaaarrrr er Moet nu echt wat gebeuren

 3. Ajax 1

  Wat zegt deze wedstrijd met een half basiselftal en vriendschappelijk…..helemaal niets.

    1. Ajax 1

     Wat een onzin. Die uitschakeling is niet best en competitieresultaat ook niet, maar heeft echt niets te maken met een wedstrijd waar je met een compleet andere ploeg speelt dan normaal.

     1. Cootje Adriaanse

      Past helemaal in de vorm van het hele seizoen waar we op worden getrakteerd.

      En trouwens, zelfs met de reserves van Ajax hoor je van een club als Telstar met twee vingers in je neus te winnen.

 4. Charka53

  Knap gedaan Keizer ik ben blij dat je de wedstrijd in het geheim heeft gespeeld , had de uitslag ook maar geheim gehouden want trots kan je hier om niet wezen .

 5. Koning Haarms Wolfs

  Wat een triest klote-team is dit. Dito trainer. Dit is/wordt een rampenjaar. De (ho)lmaat van Bergkamp naait ons allen met zijn onkunde.. God sta ons bij….

 6. afcadeluxe

  we mogen blij wezen dat de internationals niet bij zijn,als telstar op volle oorlogsterkte was geweest hadden we nooit zo knap gelijkgespeeld…

 7. fjonkman

  Keizer is op zich vast een goeie veldtrainer, maar hij mist ook gewoon de X-factor.. hij heeft de uitstraling van een lulletje-rozenwater.. en hij heeft geen idee wie hij waar moet zetten. Vreemd dat hij het vorig jaar toch goed deed met Jong Ajax… Nu lijkt het alsof hij er geen reet van kan, maar dat geloof ik ook weer niet…

 8. M800M

  Zucht.. Onderhand roepen dit soort berichten bij mij alleen nog maar een sterk gevoel van cynisme op. De directie heeft gewoon schijt aan Ajax. Het boeit ze niets. Anders was er allang ingegrepen. Bah

 9. Yindi

  Zit Schotland -Nederland te kijken. Kan het met moeite volgen, heb de hele tijd tranen in mijn ogen. Bij een ingooi, staan er een man of 8 op een kluitje de bal heen en weer te koppen. Zie je ook altijd bij de pupillen. Het voetbal in Nederland is DOOD!!

Comments are closed.