‘Ajax brengt bod van vier miljoen uit op Argentijnse verdediger Magallan’

Ajax heeft een bod van vier miljoen euro uitgebracht op de Argentijnse verdediger Lisandro Magallán, zo meldt El Intransigente. Magallan stond al eerder in de belangstelling van Ajax maar tot een bod kwam het toen, volgens El Intransigente in ieder geval, niet. Magallán is een 24-jarige centrale verdediger die sinds de zomer van 2012 uitkomt voor Boca Juniors en die club zou inmiddels al een opvolger op het oog hebben voor Magallán die de eerste winterse versterking moet worden voor het elftal van Marcel Keizer. Ajax heeft echter wel te maken met concurrentie voor Magallán. Ook het Mexicaanse Tigres en America willen de verdediger hebben.

Bron: El Intransigente

Related posts

38 Comments

  1. Yindi

   Je hebt gelijk. Ik denk dat Keizer met het materiaal van Barca zelfs geen kampioen wordt van de ED!

  2. Litmanen

   Ik zou even helemaal niets kopen tot er een nieuwe trainer zit.
   Aan Keizer is het niet besteed.

 1. -buitenkantje rechts-

  Natuurlijk.. Nòg maar een centrale verdediger erbij!! Hebben we Veltman, Viergever, Wöber, de Ligt en Magallan als CV… En deze is wel direct inzetbaar? Of net als Orejuela en Cassierra een aankoop voor in in Jong Ajax?
  Is dit nou een topper?

  1. Bakkie

   Lijkt me een goeie speler, maar inderdaad (zoals al in meerdere topics besproken) WE HEBBEN ECHTE BACKS NODIG!!!

   1. Emilio4Ajax

    Viergever en de Ligt verdwijnen denk ik en ook Veltman staat op de lijst om verkocht te worden… ❌❌❌❤️??

  2. Emilio4Ajax

   Denk BR dat er heel weinig CV’s in Nederland zijn die dezelfde eigenschappen hebben als Magallan… Voetbalintelegentie gekombineert met snelheid, balvastheid, sterk in de duels, kopsterk… Schijnt alles te hebben…?
   Dr is veel kommentaar geweest over het niet anticiperen van het TH en het laat halen van nieuwe spelers, maar als men dan een keer de markt op gaat om op een evt. vertrek van meerdere CV’s te reageren is het ook niet goed…!❌❌❌❤️??

  3. Charka53

   We lijken net een topclub die kopen ook van alles en zetten ze in een tweede of lenen ze uit , goed bezig ?

  4. Ajax1958

   Alles in de hoop dat er een goudhaantje ala Sanchez tussen zit, daarna grof verkopen en hebben de heertjes weer een positief resultaat gehaalt, dus is de bonus weer binnen. We moeten van de beurs af, want het heeft niks meer met voetbal te maken en ze hebben schijt aan de supporters die elk seizoen weer in de maling worden genomen.

 2. Kingkong

  Het is duidelijk dat ze in paniek beginnen te ranken omdat ze eindelijk inzien dat het zo niet verder kan .
  Maar belangrijker dan een C.V. Is een nieuwe trainer en bestuur!

 3. Fan uit 076

  Kom op jongens !! Laten ook WIJ een nieuwe start maken !!! Die jongen nu al niet afschieten !! De MEESTEN van jullie kennen hem geeneens !!! En denk na ! Het is wel een argentijn ( meestal toch geen watjes !!!! )

 4. Vak 120

  Aankoop beleid is toch ook waardeloos bij ajax!! Wat doen die gasten heel de dag??? Ik denk dat het echt nog een groter drama word als er geen ontslagen gaan vallen bij de staf!!

 5. Ajaxslied

  Lol 1ste gerucht is er en gelijk begint iedereen te zeiken. Stop toch eens om bij elk gerucht erin te beuken zonder verstand van zaken. Ik oordeel 31 januari wel of Overmars het goed gedaan heeft of fout.

  1. Ajax 1

   Helemaal eens, maar er moeten wel een paar goede backs komen. Verder hebben we een prima elftal maar moet er alleen een andere coach voor de ploeg staan

 6. Geroldkohlen

  goede backs graag!!!!!! en versterkingen die direct inzetbaar zijn en niet die eerst in jong moeten starten en moeten wennen!

 7. Basisspeler

  Overal de oorzaak zoeken wn daarvoor miljoenen over de balk smijten. Behalve daar waar het gezocht moet worden: de trainersstaf.

 8. fjonkman

  We zullen het vanzelf wel zien.. vooralsnog is het een krant die dit bericht de wereld in helpt. Zegt nog niet dat het ook echt zo is..

 9. a.p.

  wil dit toch even kwijt.als voetballers zo graag in het Nederlands elftal willen spelen MOETEN ze ook het Wilhelmus meezingen. Babel en …. doen dat niet. bbrbrbr( dit is gen politiek praatje maar als Nederlander gezegd.

  1. Emilio4Ajax

   Heb gisteren genoten van Zweden-Italië. Het hele team een tomeloze inzet vanaf het volkslied tot het laatste fluitsignaal…?

   1. -buitenkantje rechts-

    Ja..hoop at de spelers vh Ned elftal hebben meegekeken.. Met vechten en tomeloze inzet kan het ook.. Complimenten voor de Zweden!?

 10. JohnDoe77

  Waarom krijg ik opeens bij iedere klik die ik doe een reclame filmpje te zien?! Als dit zo blijft ben ik exit! Dan betaal ik liever iets voor de app om ze niet meer te zien!!

Comments are closed.