There are no ads, please add some


Younes meldt zich af voor oefeninterlands Duitsland

Amin Younes heeft zich bij bondscoach Joachim Löw afgemeld voor de komende twee oefeninterlands die Duitsland speelt tegen Engeland en Frankrijk. De buitenspeler heeft opnieuw last van knieklachten waardoor hij vorige week de uitwedstrijd tegen Willem II ook moest missen. Younes blijft in Amsterdam en laat zich de komende dagen behandelen bij Ajax.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

52 reacties

   1. Charka53

    Inderdaad Litmanen en dat is het probleem van de vleugels ze knijpen steeds naar binnen en dat loopt op niets uit wie er ook staat.

    1. frenkynairo

     Wat mij betreft is dat niet het probleem. vleugelspelers kunnen prima naar binnen trekken want dan maak je ruimte voor opkomende backs. alleen die hebben we niet… of worden niet opgesteld.

     1. Charka53

      Ja daar komen ook prachtige voorzetten van van links helemaal geen en van rechts één enkele keer dus wat zijn ze rendabel .

     2. frenkynairo

      je begrijpt t volgens mij niet. jij doet alsof het probleem is dat we spelers hebben die alleen maar naar binnen trekken. Maar dat is het gevolg van het echte probleem. zeer zwakke backs.

     3. Charka53

      De achterhoede is inderdaad niet wat we zouden willen het middenveld is goed de voorhoede gaat redelijk en als nu iedereen eens samen speelt en niet voor hun eigen voetballen komt er misschien nog wel eens wat van en dat is aan de trainer maar helaas die is net zo middelmatig als de rest.

 1. -buitenkantje rechts-

  Betekent dat dat hij nog niet hersteld was voor de wedstrijd tegen Utrecht? Of een smoesje om de oefeninterland te ontlopen..

  1. Amoebe

   Een jaar of 2….heeft hij tijd om wedstrijden te bekijken hoe je wel moet voetballen als redelijke flankspeler!

   Dus geen filmpjes van bijv robben!

 2. Iamsterdam2015

  Goed. Tot ma de winterstop. Doei. Niet dat ik hem een blessure gun want dat is belachelijk maar meer om zijn vorm….. zeg maar geen vorm

  1. Litmanen

   Wat zijn jullie toch fijne fans. Wat gun ik jullie graag lijn 9, maar dan als hij over jullie heen is gereden…..

   1. Rensenbrink

    Beetje relax hoor. Ik wil echt wel zien als hij er een paar westrijden naast staat. Ik ben juist fan als ik mijn team graag beter zie spelen. Met een andere speler dan Younes graag?! Je bent zo sterk als de zwakste schakel en je ziet toch zelf ook wel hoe hij de rest beinvloed met zijn spel. Hunter vervloekt hem ook tig keer per wedstrijd. Afscheid nemen doet pijn maar we gaan het toch proberen.

    1. Litmanen

     Ziyech is de zwakke schakel. Vergis je niet, van Neres of Kluivert komt ook geen voorzet.
     De as van het elftal deugt niet en Hakim is het middelpunt.

     Op een enkele keer na verliest Younes nooit een bal, Ziyech verliest elke bal op een enkele na.

     Als je er als trainer voor kiest om een linkspoot op rechts en andersom te zetten, dan moet je ook geen voorzetten verwachten.

     De domheid van fans hier die dat niet door hebben missen elke vorm van voetbalverstand.

     1. -buitenkantje rechts-

      Asjeblieft Litmanen.. je blijft masr drammen.. kan je beter mee stoppen. Younes verliest nooit een bal?? Na balverkies van Younes maakt Utrecht 1-2.. vergeten ondanks dat je minimasl 3 keer de wedstrijd hebt teruggekeken? Younes draait steevast naar zijn rechter been.. punt. Daarna geen voorzet, geen schot, slechts balverlies of een hopeloze doelpoging.
      Gewoon even stoppen met je commentaar geven, voordat je je laatste restje geloofwaardigheid verspeelt.

     2. Litmanen

      Flink hoor. Na balverlies van Younes scoorde 1-2.

      NA BALVERLIES VAN ZIYECH SCOORDE UTRECHT 1-0!!!!!!!

     3. Litmanen

      Stompzinnige blinde Dickst en BR.
      Over AB maak ik me niet druk, die is debiel en leeft in Fantasialand, waar hij de hele dag op de wc zit omdat hij van zijn vrouw niet mag appen….

     4. ⚽️🏟

      Nitwitje Litmanen is samen met Wikki de oppergod van het forum. Als je hun mening en zienswijze niet deelt heb je geen verstand van voetbal. Oh ja, je moet ook nog zelf gevoetbald hebben, het liefst betaald, anders is je mening sowieso (zo en zo wordt hier ook wel gezegd) totaal nutteloos en niet van belang.
      Als je vervolgens een stevige eigen mening hebt gaan ze helemaal uit hun betonnen plaatje. Ach, elk forum heeft zo hun dorpsgekken. Zij beschuldigen anderen er van maar zijn het zelf.

     5. Widi

      Wat je schrijft is niet waar. Ik zeg nooit dat iemand met een andere mening dan de mijne geen verstand van voetbal heeft. Echt niet. Jij doet dat juist wel. Moet je zelf weten. Maar ik doe dat niet. Je schrijft onwaarheden over mij. Iedereen die mijn bijdragen leest, kan zelf zien dat ik een behoorlijk genuanceerde mening heb over veel dingen. Behalve over de trainer en Spijkerman. En over jou. Dat wat jij schrijft niet klopt, kun je zien in mijn reactie naar jou in een ander topic. Daar heb ik zojuist geschreven dat ik wel begrijp dat en waarom jij vast wil houden aan 4-3-3 etc, maar dat wat BR zegt over 3-2-3-2 ook hout snijdt. Ik ga niet uit mijn plaat, ik zeg niet dat jij geen verstand van voetbal hebt en ik zeg niet dat BR geen verstand van voetbal heeft. Ik discussier mee over het probleem waar we als Ajax (supporters) mee zitten. Tot slot waardeer ik het enorm dat je tijdens je vakantie in Azie zoveel tijd voor mij vrijmaakt. Mag ook wel eens gezegd worden.

     6. De seijs

      Widi hij zit gewoon in een woonbootje ergens in de haven in Rotterdam. Je weet toch wat voor hopeloos figuur het is die abje burn-out.

     7. Litmanen

      Vak 120, enig idee wat mij al gewenst is? En ja, als er hier mensen zijn die een Ajaxspeler voor zijn knieën wil schoppen om hem extra te blesseren, dan mag je van mij onder lijn 9 gaan liggen.

     8. Vak 120

      Dan moet je namen noemen,ik voelde me nu ook aangesproken! Ik ben absoluut geen younes fan en geen keizer! Maar gun hun ook geen blessures of wat dan ook! Er moet gewoon ingegrepen worden want voor mijn gevoel verliezen we ons echte ajax!!

     9. Litmanen

      Gewoon blijven meelezen, dan weet je over wie het gaat. En dus ook mensen die het prima vinden dat hij geblesseerd is.

    2. Indojood

     Ach ja Litmanen. Die klaagt hier altijd over schelden etc. En je ziet het, je maakt een bepaalde opmerking die hem niet zint en hij wenst je onder de tram, terwijl je hem nooit onheus hebt bejegend. Dat zijn de hersenkronkels van Litmanen.

 3. ⚽️🏟

  Jij hebt zelf aangegeven dat je betaald voetbal hebt gespeeld en je duidelijk in dezelde reactie daarmee boven anderen geplaatst. Uit de toevoeging “betaald” bleek zonneklaar dat een ander die dat niet gedaan heeft gebrek aan voetbalkennis heeft. Ik heb het niet verzonnen, jij hebt hebt het zelf gezegd. Vandaag regenachtige dag, dus wat meer tijd voor ons allerliefste forum.

  1. Widi

   Ik heb niemand veroordeeld. Ik heb die opmerking geplaatst naar iemand die mij respectloos benaderde en mij juist vertelde dat ik er helemaal niets van begrijp. Toen heb ik me voor de eerste keer laten verleiden om te vertellen wat ik vertelde. Die persoon heeft zelf (zo zegt hij) ook op behoorlijk niveau gespeeld. Als hij niet gewoon een hekel aan me zou hebben, zou de discussie anders verlopen. Tot slot denk ik dat het helpt om een goede kijk op voetbal te hebben als je zelf op niveau hebt gespeeld, maar het is zeker niet zo dat je er geen kijk op kunt hebben als je zelf nooit hebt gevoetbald of alleen in de c3 en de b2. Dat blijkt alleen al uit het feit dat wij het inhoudelijk vaak eens waren voordat jij bent geradicaliseerd.

 4. ⚽️🏟

  Vaarwel en tabé, ik nok er mee. Ik kan niet langer tegen die paar idioten, ik schop ze het liefst voor hun kloten. Ze halen het slechtste in mij naar boven en ik kan mijn eigen bijdragen soms niet geloven. Ik kap er mee nu definitief, op dit m9ment heb ik alleen de naam Ajax nog zeer lief. Gegroet.

  1. Litmanen

   hahahaha hij stopt er mee. Hahahaha, zijn vrouw heeft hem betrapt op de wc in Fantasialand.
   Ik heb liever dat ze hem doortrekt, hoewel, straks hebben ze in Scheveningen ook het Ecola in het drinkwater.
   Nou, eens kijken hoe lang die stilte gaat duren.

Reageren is niet mogelijk.