There are no ads, please add some


Opstellingen Ajax – FC Utrecht

Ajax heeft de laatste vijf wedstrijden winnend afgesloten en lijkt daarmee de koploper goed te kunnen volgen. Wij ontvangen vandaag het kwakkelende FC Utrecht dat in de laatste vijf wedstrijden er maar één gewonnen heeft en drie verloren. Toch moet Ajax vandaag extra oppassen want zoals altijd tegen Ajax, zullen de Utrechters de wedstrijd van het jaar spelen. Amin Younes is weer fit en start op zijn oude vertrouwde positie. De wedstrijd van Mokum tegen de Domstad begint op 14:30 uur en wordt begeleid door Björn Kuipers.

Opstelling Ajax: Andre Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Nick Viergever; Siem de Jong, Lasse Schone, Hakim Ziyech; David Neres, Dolberg, Amin Younes

Opstelling Utrecht: Jensen; Emanuelson, Janssen, Leeuwin, Klaiber; Labyad, Strieder, Van de Streek; Dessers, Kerk, Ayoub

 


Gerelateerde posts

196 reacties

 1. Codilo

  Het is al weken slecht, de laaste 1-4 en 1-4 waren geflateerd, heeft zand in de ogen gestrooid. Laat koeman maar komen !

 2. Basl

  Jongens en meisjes….bekijk het maar. Kom wel weer naar ajax als keizer en co opgerot zijn

 3. kanu

  wat een drama weer schaam je kapot. en ja blijf maar dpprmodderen met dat kut voetbal. younes weg dolberg weg die willen niet meer spelen voor ajax dus oprotten

 4. beni

  Keizer is net zo goed als zijn spelers, niks dus en het word ook niks. In de competitie zal het nog wel loslopen. Maar internationaal helemaal niks, zijn gewoon nette lieve jongens geen killers. Word niks met deze generatie en wat er aankomt is ook bagger, als je word afgedroogd met 0-5 ben ik er klaar mee.

 5. Vak 120

  Wanneer gaat er iets gebeuren??? Keizer ver onder de maat,younes drama! Wissels kloppen helemaal niet en dan zit daar die l’amie interessant te doen op de bank??! Echt een slechte lachfilm momenteel!!! Breng aub ONS AJAX terug!!!!

 6. a.p.

  Wat een afgang weer, er zat geen strijd in. nr 11 brbrbr, nr 10 had ook zijn dag niet..wie wel overigens? en dan na afloop hun slappe handjes op elkaar….brbrbr wat moet dat worden?.. Wat mij betreft doorgaan met een nieuwe trainer en dan zonder inbreng van Bergkamp.

 7. Cootje Adriaanse

  Het spijt me maar ergens vind ik het ook prima dat Ajax op zijn reet krijgt. Er moet wat gebeuren.

  Maar veel supporters kijken in de waan van de dag. Nu heel boos zijn, maar als Ajax weer eens 3 wedstrijden achter elkaar weet te winnen, is het weer: “WZAWZDB” en dat soort kreten. En dan bij een volgende nederlaag weer piepen.
  Kijk even met de helikopterview: het is gewoon STRUCTUREEL SLECHT dus dit seizoen maar even geen geroep dat we de beste zijn. Dat zijn we namelijk niet.

 8. Iedereen heeft een mening

  Wat was ik blij dat ik een wijnproeverij had. Daar zat tenminste nog smaak aan.

 9. Koning Haarms Wolfs

  Niemand wil knokken, zeker niet voor Keizer. Die man heeft geen meerwaarde. Twente krijgt Verbeek, Twente is zijn droom, zijn club….. nu hopen dat een vergelijkbaar iemand dat nog met Ajax heeft. Keizer kan het niet.

 10. swa

  Keizer out.

  Bij de vorige overwinningen was het spel ook klote. Hij blijft maar schuiven met met de opstelling. Hij kan er gewoon geen klote van.

  Iedereen gaat hier uit zn naat tegen Bergkamp etc. Maar Keizer is de coach, hij bepaalt. Hij toont geen ballen.

  We hebben een selectie waar we makkelijk kampioen mee zouden moeten worden.

  Stel een goede coach aan met ervaring. Als zijn salaris 2/3 miljoen is. Dat maakt geen tiefus uit. Resultaat willen we zien.

  1. Cootje Adriaanse

   Dat klopt Kingkong, maar zolang de supporters het slikken vindt Ajax het prima. Seizoenskaarten en nieuwe shirtjes worden gewoon gekocht en op maandag zijn de supporters misschien wel boos, maar op vrijdag roept iedereen weer dat we 5-0 gaan winnen en de beste zijn.

   En volgend seizoen gewoon weer van voor af aan….

 11. Kingkong

  Ik heb medelijden met keizer zijn vrouw je zal maar zo’n vent hebben zonder ballen

 12. Forever nr14

  Sow!!het was me weer een ajax dagje met 280km weer achter de rug, en dan krijg je dit voorgeschoteld, het is echt lachwekkend aan het worden wat je hier te zien krijgt vanaf 14.30.
  Het bgint al met de opstelling, YOUNESSS??????? Dit kan toch gewoon niet, ik zit de wedstrijd nu nog een keer terug te kijken, echt schandalig wat deze trainer uitspookt, totaal geen kennis van zijn eigen materiaal! In in en trieste basis opstelling, en dan die wissels is werkelijk om te janken. Echt super dat ze verloren zijn vandaag en hopelijk volgnde week ook, want anders als we waren blijven winnen, gaan ze denken dat we op het goede spoor zitten, totaal ongeschikt beleid (wederom) erg slechte trainer, met zeer beperkt materiaal, wat niets voor deze trainen wil doen.
  Het is klaar!! Ik snap niet dat er nog steeds mensen naar het stadion gaan, of er geen witte zakdoekjes te zien zijn?? Waarom accepteren we dit Amateuristische en echt lachwekkende beleid??

  1. KBouter

   Zag je Spijkerhoofd de trainer weer wat influisteren?

   Te triest voor woorden…en wat Winter daar doet is me een raadsel!

 13. Kingkong

  Mijn liefde voor Ajax blijft altijd bestaan maar naar het stadion zal ik voorlopig maar niet meer gaan

Reageren is niet mogelijk.