There are no ads, please add some


Younes keert terug op trainingsveld

Amin Younes heeft donderdag weer deelgenomen aan de groepstraining nadat hij afgelopen weekend tegen Willem II afwezig was vanwege knieklachten. Door de afwezigheid van Younes speelde Kasper Dolberg tegen Willem II als linksbuiten maar mogelijk kan Marcel Keizer aanstaande zondag weer een beroep doen op de Duitse international als Ajax de thuiswedstrijd speelt tegen FC Utrecht.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

49 reacties

  1. dickst14

   Ja, nu zijn er toch geen excuses meer om eindelijk eens een normale wedstrijd op de mat te leggen.

  2. Ajaxfoort

   Jij zegt het, ik dacht het. Hij zei al dat ie toe was aan rust, dus hij dacht: niet linksom dan maar rechtsom….

 1. ajaxpers

  Een tijdje op de bank of als invaller zal zijn motivatie goed doen maar voor dit soort dingen heb je een trainer nodig met ervaring en die boven de groep staat.

 2. Charka53

  Gelukkig hij is er weer en ja hij is de minst slechte op deze plaats dus we gaan ons weer lekker zitten ergeren en wachten op beter.

  1. Bakkie

   We hadden die Richarlison moeten halen, dan hadden we nu twee Braziliaanse samba-vleugels! Maar nee, die speelt nu bij Watford omdat Overmars geen doorverkoop-clausule van 10% wilde

  1. HURBIE

   Met Dolberg gebeurde er helemaal niets op links
   Maar hoe Keizertje dit nu weer gaat oplossen ben ik wel benieuwd naar

     1. Litmanen

      Moet jij niet jezelf laten verwennen door een transgender? Zijn ze goed in daar hoor!
      Maar ja. uiteindelijk zit je gewoon weer thuis te genieten van je eigen fantasieën.

     2. Litmanen

      Met de fantasieën van AB? Ja, hij was laatst naar Nairobi. Is hij ook nooit aangekomen.

     3. ⚽️🏟

      In dit deel van Azie geen transgenders Nitwit. Dus geen plek voor jou en nee ik zit niet thuis. Verre van dat.

     4. ⚽️🏟

      Zit ook niet in jouw Thuisland Wikkie. Geen behoefte om familie van jou tegen te komen.

     5. ⚽️🏟

      Goh, zag hem nu pas. Nee Wikkie, zaadje, geen zolderkamertje wel een dakterras. Ook goed? Een stuk beter dan jouw kamer in Parnassia. Je bent en blijft een ongelooflijk kut figuur. Honderd keer zegen dat je niet meer gaat reageren en anderen adviseren dit ook niet te doen en uiteindelijk gewoon door blijven gaan. Direct en indirect. Geeft je ongelooflijke zwakte perfect aan.

 3. Jimmy1971

  En weer mist Ajax een kans !
  Eerst geeft hij al aan vakantie nodig te hebben dan krijgt hij een blessure en Ajax grijpt beiden mogelijkheden/voorzetten niet aan om die jongen 2 weken met rust (vakantie) te sturen !
  Wat een beleid ..

 4. Kingkong

  Hoop dat hij goed is uitgerust en dat hij geleerd heeft om met zijn hooft omhoog te spelen zodat hij zijn mede spelers ziet staan en zijn rendement in voorzetten omhoog gaat.

  1. Charka53

   Zeg Kingkong Younes is in +/- 1973 bezongen door Ivan Heylen , met z’n kop naar beneden en z’n handen diep in zijn zakken enz enz de wat oudere onder ons kennen het nog wel

   1. Yindi

    “Hee schon wijveken ge wit dak a gere zie” dat was het. Een wilde boerendochter. Om dat nu met Amin in verband te brengen?!!

 5. Jari10

  We kunnen wel blijven kankeren op Younes, net las Traore vorig jaar. Maar deze jongens begrijpen wel hoe je druk zet. Mee voetballen als je de bal niet in de ploeg hebt is ontzettend belangrijk. Dat is onder Bosz destijds er weer in gebracht. En is een manco bij veel nederlandse buitenspelers en zeker ook van onze Ajax talenten van de laatste jaren. Kortom iets meer krediet voor Younes ook al speelt hij momenteel aan de bal niet sterk.

 6. -buitenkantje rechts-

  Prima dat hij weer terug is.. Hoe meer opties op de vleugels hoe beter.

Reageren is niet mogelijk.