There are no ads, please add some


Marleen Molenaar vertrekt bij Ajax Vrouwen

Ajax heeft afscheid genomen van Marleen Molenaar die in 2012 in dienst trad als manager vrouwenvoetbal. Molenaar was verantwoordelijk voor het neerzetten van deze voor Ajax compleet nieuwe tak en bouwde dit in 5 jaar uit tot een nu professionele en succesvolle organisatie.

De Ajax Vrouwen veroverden twee keer de KNVB beker, werden dit seizoen landskampioen en bereikten daardoor het hoofdtoernooi van de Champions League. ´Marleen Molenaar heeft de afgelopen 5 jaar goed en belangrijk werk verricht. Ze heeft veel energie gestoken in het opzetten van het vrouwenvoetbal bij Ajax. Dankzij haar inzet heeft het vrouwenvoetbal een prominente rol gekregen binnen de organisatie. Na 5 jaar vinden wij het tijd voor een frisse wind en een nieuw gezicht om een vervolg te geven aan het werk van Marleen´, aldus Marc Overmars.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

24 reacties

 1. ⚽️🏟

  Nu nog een frisse wind mbt tot TH. Makkelijk om anderen te vervangen en je eigen ub van mensen te handhaven.

 2. ⚽️🏟

  Nu nog een frisse wind mbt tot TH. Makkelijk om anderen te vervangen en je eigen club van mensen te handhaven.

 3. Guacamole

  En weer meteen zeiken. Marleen bedankt!! Hopelijk vind je, ke successen ook elders.

 4. Ajaxfoort

  Sommigen vinden het zeiken: maar ik vraag me toch af waarom als iets goed loopt er een frisse wind moet gaan waaien en als iets nauwelijks loopt het duffe briesje maar aanblijft?!

 5. Jimmy1971

  In het bedrijfsleven neem je pas afscheid als het niet meer werkt !
  Ook trainers mogen terecht blijven als het goed gaat , en gaan pas als het (heel) slecht gaat ! Dus als het niet de keuze van Molenaar zelf is , begrijp ik het niet , dan zou ik eerder eens in het TH ingrijpen ..

  1. HURBIE

   Heb je het dames voetbal van AJAX op de kaart gezet ,krijg je geen lintje maar mag je weg
   Schiet mij maar lek

   1. Litmanen

    Ik denk dat er voor haar niet zo veel werk meer was.
    Organisatie staat, resultaten zijn goed. nieuwe trainer. Dus… inderdaad, heel erg bedankt.
    Mevrouw Molenaar heeft in elk geval de goede genen. Dochter van…

 6. Gert Ajax

  Niemand weet de waarheid alleen intern weten ze de waarheid.
  Ab vind zijn eigen mening altijd de waarheid.
  Een van de kenmerken van een narcist.
  Bedankt Marleen voor alles wat je voor Ajax gedaan hebt👍

  1. ⚽️🏟

   He Gertje, jongen. Alles goed. Lekker meehuilen met de wolven. Vooral geen eigen mening hebben jongen. Wat een blubbergast ben jij zeg.

   1. Widi

    Je zegt dat je op vakantie bent in Azie. En dan heb je tijd voor deze onzin? Is je 15 jaar jongere vrouw ook mee? Die vindt het vast gezellig. Of zit je toch gewoon alleen op je zolderkamertje te doen alsof je op vakantie bent? Ongelofelijk dit.

    1. ⚽️🏟

     Leuk he. Www staat voor ……. yep. Net lekker gegeten en terug op de hotelkamer. Tijdsverschil, snappie Wikkie. Ff lekker ontspannen met Ajaxfanzone en mijn dierbare vrienden. Terwijl ik op de pot zit ff reageren. Zo Wikkue, je hebt wee4 de details due je zo graag weet. Je bent echt wel een big loser jongen. Maar je hebt er weer een fan bij. Lekker span bijelkaar heb je. Vooral doorgaan met reageren op me ondanks de vele keren dat je hebt gezegd dat niet meer te doen. Je kan dus 3fht zonder mij. Nou Wikkie, lieve groetjes en tot de volgende keer. Oh ja, SSeijSS heb ik nog gevraagd waar ik dat heb gezegd over mijn 15 jaar jongere vrouw. Heeft hij nooit op gereageerd. Jij weet het vast uit je hoofd welk topic dat was.

     1. ⚽️🏟

      Ik ben niet te deleten Wikkie. Leuk trouwens. Reacties op Wikkie en op SSeijSS komen gewoon. Ik ben nog steeds gewoon AB. Ook leuk trouwens dat jij het antwoord ook niet hebt op de vraag van van vrouw en de leeftijd.

 7. paulvos

  Je moet de vuile was ook niet buiten hangen, als het niet meer gaat is het over, ben zelf ook vaak genoeg veranderd.

 8. Kingkong

  De ware reden krijgen wij toch nooit te horen maar Marleen heeft het tot nu toe prima gedaan bedankt daar voor en succes in je verdere carierre.

 9. a.p.

  Bedankt Marleen! je hebt iets moois bij Ajax en de rest van Nederland neergezet. Succes met je verdere leven.

 10. -buitenkantje rechts-

  Ze heeft uitstekend werk geleverd en daarom vinden wij het tijd voor een frisse wind.. Snap jij het?

Reageren is niet mogelijk.