There are no ads, please add some


Keizer: ‘Siem is klaar om in de basis te starten’

Marcel Keizer bevestigde tijdens de persconferentie voorafgaand aan het competitieduel van zondag thuis tegen FC Utrecht dat hij zomaar voor Siem de Jong zou kunnen kiezen voor zijn basiself. “Hij is klaar om te spelen. Hij moest even wennen, want in Engeland wordt anders getraind. Maar hij is nog altijd heel goed in het positiespel. En hij maakt makkelijk een goal.” Of dat zondag ook gaat gebeuren, hield Keizer overigens in het midden.

Volgens Keizer betekent dat niet dat hij afwijkt van de clubfilosofie. “We kiezen voor het beste team. En we hebben goede jeugdspelers. Het gaat bij Ajax natuurlijk om winnen. Ik vond niet dat er reden was voor paniek aan het begin van het seizoen. En nu moeten we ook niet de polonaise lopen. We vinden nog steeds dat we beter kunnen.”

Bron: NOS.nl


Gerelateerde posts

29 reacties

  1. Litmanen

   Jammer dat we een trainer hebben waar geen zinnig woord uitkomt.
   Als hij een uur lult zegt hij nog niks.

   1. Roughrolf

    Hé Litmanen – moet jij niet een naamsverandering ondergaan????????
    Suggestie: “ACCUZUUR”

 1. a.p.

  toch beginnen met Donny van de Beek en daarna Siem invallen. De jeugd moet sterker worden.

    1. ⚽️🏟

     Litmanen cq nitwit is zo sympathiek. Echt, alle spelers zijn even goed bij hem. Nooit een klacht.

  1. Overdwars

   En een paar mooie kampioenschappen aan te danken. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat velen hem niet eens terug wilde hebben bij ons aller Ajax

   1. Charka53

    Dat is wel te begrijpen hoor hij was in Engeland niet zo gelukkig dus wordt er gelijk geroepen dat hij het niet meer kan , gelukkig bewijs hij het tegendeel.

   2. dickst14

    Hij was natuurlijk veel geblesseerd de afgelopen jaren. Hij brengt wel de diepgang en doelpunten zoals Klaassen. Dus stel maar op.

 2. Jimmy1971

  Hij gaat eindelijk met goeie teksten komen , die Keizer !
  Of zou Spijkerman het voorgezegd hebben ..

 3. JohnDoe77

  Siem doet het tot nu toe prima als pinchitter! Toen hij in de basis startte bij Pisvee was het niet veel. Ben benieuwd!

 4. Ajax 1

  In Engeland wordt anders getraind en dus heb je tijd nodig voor je in de basis kunt starten…..zucht…..dus als pak m beet kevin de bruyne naar ajax komt moet hij eerst een paar maanden wennen aan de nederlandse training. Wat een bullshit.

  1. ⚽️🏟

   Hij was te goed voor Ajax denk ik. Nu hij weer het niveau van Nederland heeft mag hij in debasis starten. Te goede spelers functioneren niet goed denk ik.

 5. Ajaxfoort

  Ik moet eerlijk zeggen dat Keizer geen groot spreker is. En dat zou niet erg zijn als ie dan maar een geweldige coach was. Maar ook dat komt er nog niet echt uit. Maar wie weet…..

 6. Yindi

  Waarom zijn wij nou zo kritisch op die man? Hij zegt: we kiezen voor het beste team, we hebben goede jeugdspelers en we willen atijd winnen, we vinden dat we beter kunnen.
  Zo, kom daar maar eens op!! Niet veel trainers hebben dat geweldige inzicht!! Iedere keer als hij wat zegt dan denk ik: man, wat een geweldige strateeg is dat toch.!😂

 7. Cootje Adriaanse

  Gezien de goede vorm van Siem, prima om te starten. Bij aanvang seizoen had ik nog twijfel over zijn meerwaarde, maar hij heeft mij overtuigd!!

Reageren is niet mogelijk.