There are no ads, please add some


Jong Ajax verliest kansloos van De Graafschap: 0-5

Jong Ajax heeft vrijdagavond een forse nederlaag geleden tegen De Graafschap. Het elftal van trainer Reiziger ging met maar liefst 0-5 onderuit op sportpark de Toekomst. Daar waar vorige week nog feest werd gevierd door het behalen van de periodetitel was de stemming vrijdagavond een stuk minder. ‘Alles ging mis, maar vooral het beginsel van voetbal ging mis. En dat is dat je fel bent en kort bij elkaar bent als een tegenstander fysiek speelt. Dat deed De Graafschap, en daar hadden we vandaag geen antwoord op. De Graafschap speelde goed georganiseerd, en hebben dan ook zeer verdiend gewonnen’, aldus Reiziger.

Opstelling Jong Ajax: Norbert Alblas, Deyovaisio Zeefuik, Danilho Doekhi, Leon Bergsma, Mitchel Bakker, Carel Eiting, Noussair Mazraoui, Dani de Wit, Noa Lang (46. Kaj Sierhuis), Mateo Cassierra, Dennis Johnsen

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

16 reacties

 1. Vak 120

  Ik heb de wedstrijd niet gezien,maar cassierra en johnsen voorin en niet kunnen scoren op jupiler niveau…ben benieuwd of ze ajax 1 wel aankunnen?! Cassierra ben ik het bangste voor..

  1. StijnAFCA

   Cassierra heeft er dit seizoen al 8 inliggen in de JL. Het is niet dat als hij één wedstrijd niet scoort, hij het niveau meteen niet meer aan kan…

  2. dickst14

   Ik heb het ook niet gezien, maar als je 0-5 verliest het mij een complete off day en dat je niet veel creeert. Dus zullen Cassiera en Jonsen weinig bruikbare ballen gehad hebben.

   1. Basl

    Heb het wel gezien. Was een drama. Niet pech maar echt gewoon weggespeelt. Het is zeker terecht om je af te vragen of hij en anderen het wel aankunnen.

    1. dickst14

     Johnsen en Eiting hebben zeker talent. Ik herrinner mij Parma-Ajax nog. 2-0. Had 7-0 kunnen zijn. Helemaal weggespeeld. Helemaal afgemaakt in alle kranten, zou nooit iets worden. Een jaar later won dat elftal de UEFA cup en 2 jaar later was het geraamte van dat elftal het beste vd wereld.

 2. De seijs

  Strijd en kracht. Dat is wat er nog wel eens ontbreekt. Vandaag een duidelijke les geweest.

 3. Basisspeler

  Een tegenstander die afjaagt en fydiek speelt is vaak een probleem voor Ajax. Niet alleen JA.
  Goede les geweest en beide beentjes weer op de grond.

 4. Kingkong

  Klopt Basisspeler naast techniek ie er ook gif nodig om je off day te verbloemen , de wil om te winnen ten koste van alles is ook nidig.

 5. Charka53

  Echt weg getikt , ze moeten nog veel leren en zo’n nederlaag hoort er ook bij en misschien is het maar een incident.

 6. a.p.

  Dit is toch wel triest totaal helemaal weggespeeld worden op eigen veld en zelfs niet 1 keer scoren. jammer!

Reageren is niet mogelijk.