There are no ads, please add some


Ajax speelt oefenduel op 21 november in Arena tegen Borussia Mönchengladbach

Ajax speelt dinsdag 21 november in de ArenA een oefenwedstrijd tegen het Duitse Borussia Mönchengladbach, op dit moment de nummer 6 van de Bundesliga. Het duel begint om 18.30 uur. Voor dit duel zijn slechts 12.000 kaarten beschikbaar. Dit heeft alles te maken met regionale wetgeving die geldt bij een oefenwedstrijd die gepland is op een doordeweekse dag, op dit tijdstip. Omdat er gelijktijdig Champions League-wedstrijden worden gespeeld, mag de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach vanwege UEFA-regelgeving niet live op tv worden uitgezonden.

De kaarten voor dit duel zijn voor € 5 te koop via de officiële online ticketshop. De verkoop start allereerst voor seizoenkaarthouders op vrijdag 3 november om 16:00 uur. De rest van de verkoop voltrekt zich volgens het onderstaand schema:
vrij 3-11, 16:00 uur Seizoenkaarthouders
ma 6-11, om 10:00 uur SVA-leden
di 7-11, 10:00 uur Club Card-houders
wo 8-11, 10:00 Losse verkoop


Gerelateerde posts

8 reacties

Reageren is niet mogelijk.