There are no ads, please add some


Ligeon traint voorlopig mee bij Jong Ajax

Ruben Ligeon zit momenteel zonder club en traint mee bij Jong Ajax om zijn conditie op peil te houden. Ligeon kwam sinds 2016 uit voor Slovan Bratislava maar heeft daar zijn contract laten ontbinden.

Ligeon speelde vanaf 2000 in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde op 15 oktober 2011 in het eerste elftal van Ajax in de thuiswedstrijd tegen AZ, waar hij in de rust in het veld kwam voor Andre Ooijer. Vanaf 2015 werd Ligeon drie keer verhuurd door Ajax en waren NAC, Willem II en FC Utrecht zijn tijdelijke werkgevers waarna hij in de zomer van 2016 een vierjarig contract ondertekende  bij Slovan Bratislava.

‘Lesly de Sa en ik waren in de zomer van 2016 naar Slovan Bratislava gehaald, met Mitchell Schet, Joeri de Kamps en Lorenzo Burnet. AS Trencin was net twee keer achter elkaar kampioen geworden van Slowakije, met veel Nederlandse invloeden. Slovan Bratislava wilde dat ook, zeiden ze. Maar na een seizoen stapten ze alweer over op een heel ander systeem, met een compleet ander elftal en vooral fysiek grote spelers. Ik mocht afgelopen zomer blijven, maar zou niet meer veel spelen. Ik liet mijn contract ontbinden. Momenteel train ik mee bij Jong Ajax om mijn conditie op peil te houden maar wil graag snel weer een contract bij een club.

Bron: Vice Sports


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. JohnDoe77

  Hopelijk vindt hij snel een leuke club op zijn niveau, waar hij nog wat succes jaren aan zijn carriere kan toevoegen. Wel goed dat Ajax hem helpt! Succes Ligeon!

   1. JohnDoe77

    Hij loopt toch niemand in de weg? Kwestie van sociaal en behulpzaam zijn naar een oud medewerker. Je moest iedereen eens horen toen de Kakkies Vlaar weigerde!

  1. HURBIE

   Ook weer zo’n typisch voorbeeld van een speler die te jong dollartekens in zijn ogen had
   Nu de kous op zijn neus

   1. Kevke87

    hoeft niet want hij was niet echt goed genoeg voor ajax 1 en dat wist hij zelf ik ook wel. het is altijd makkelijk praten, maar op het moment dat je ergens het vijfvoudige kan verdienen, is de situatie toch anders. het zijn vooral de zaakwaarnemers die een meer begeleidende rol moeten vervullen. maar als iedereen in je omgeving zegt, ja doen doen. dan wordt de keus wel erg makkelijk en ga je er gewoon voor. de pure liefde voor het spel is er niet meer en ze zitten liever in het buitenland op de bank met een goede bankrekening, dan basisspeler hier en een kleinere bankrekening. de kwalijke zaak zijn de zaakwaarnemers. die moeten een jonge gast vertellen wat werkelijk het beste is voor een jongen, maarja ook zij denken aan de eigen portemonnee.

 2. Gert Ajax

  Gewoon even een telefoontje plegen naar kerkrade.
  Bij roda zoeken nog wel een speler zoals hij.
  Is daar goed vertoeven in het zuiden des lands en veel ajacieden zijn hem voor gegaan.

 3. AFCA my World

  Een leuke club in de subtop (feyenooit of pisvee) is wel wat voor hem,voor de top net niet goed genoeg ! ⚽️

 4. Stephanafca

  Deze jongen is gewoon slim geweest. Hij kwam er snel achter dat hij te kort kwam voor ajax 1. In plaats van naar pec zwolle of heracles te gaan, is hij ff wezen cashen. Om uiteindelijk als miljonair bij heracles te spelen.

Reageren is niet mogelijk.