There are no ads, please add some


Kale en Kokkie praten met Dijks en balen van Kluivert (Incl video)

Na weer een overwinning blikken Kale en Kokkie terug op het afgelopen weekend. Mitchell Dijks komt ook nog even voorbij. Kale en Kokkie verbazen zich vooral om Justin Kluivert. ‘Dan mag je afgelopen woensdag eindelijk spelen en dan speel je zo slap tegen De Dijk…’

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Stephanafca

  Heeft toch met wedstrijdmotivatie te maken. Ik denk dat justin in potentie een nl elftal speler wordt. Tegen clubs als de dijk ( met alle respect ) zijn zulke spelers vooral bezig om heel te blijven.

  1. Bakkie

   Dan sluit ik mij in deze aan bij Kale en Kokkie, dat is toch een kans om te laten zien wat je kan betekenen voor het team? Heel blijven me reet

 2. Bigboss

  Je moet de wil hebben te winnen elk duel tegen elke tegenstander. Dan komt de rest van zelf. Zie suarez. Die mentaliteit en die drive

 3. Charka53

  Justin komt er wel , hij wil te graag en dat werkt niet als hij het geduld kan opbrengen krijgt hij vanzelf weer een kans en gaat hij van zelf beter en constant spelen en een grote worden.

   1. Charka53

    Dat zeg ik HURBIE , maar dat is aan de trainer om dat in te perken omdat Justin zich steeds wil bewijzen en dat werkt averechts.

     1. Charka53

      Dan moet hij daar maar eens mee opschieten want op deze manier worden we geen kampioen en dat is wel een noodzaak.

 4. Kingkong

  Justin moet zijn kop leegmaken en beseffen dat hij met zijn snelheidcen techniek altijd het verschil kan maken maar dan moet hij wel immer 100% geven .

 5. ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

  Hij moet zich niet zo heel erg druk hoeven maken om het verdedigende werk. Vooruit storen ja maar meelopen tot aan strafschop gebied nee, daar heeft hij niets te zoeken. Younes zie je daar met regelmaat rondlopen en dat is niet fijn voor de verdediging. Als Kluivert voorin blijft staan blijven er minimaal twee verdedigers ook in zijn buurt. De fout is dat iedereen maar mee naar achter holt waardoor de tegenpartij ook meer mensen mee naar voren kan sturen. Veld wordt daardoor ook erg klein. De voorhoede moet vroeg storen en vervolgens bij de middellijn blijven. Daar heb je dan drie aanvallers breed over het veld. Laat de tegenpartij dan maar eens het risico nemenhier maar twee verdedigers tegenover te stellen. Kortom, achterin en middenveld pakken taken over als er opeens een onstuime back van de tegenpartij oprukt.

 6. Slingertje.

  Kluivert moet eens minder babbels gaan hebben en gaan presteren.
  Hij is er nog lang niet maar dat besef is er geloof ik niet bij hem.
  Misschien wordt hij wakker na een maandje jong Ajax.

Reageren is niet mogelijk.