There are no ads, please add some


De Ligt: ‘Liever Mister Ajax dan op de bank bij Barcelona’

Matthijs de Ligt is inmiddels een vaste waarde in het eerste elftal van Ajax en wordt de laatste tijd vaak gelinkt aan FC Barcelona dat volgens de laatste geruchten in januari al gaat proberen om zaken te doen met Ajax. De Ligt houdt de boot echter zelf nog af, zo liet hij maandagavond weten in het programma Peptalk.

Nadat De Ligt een stelling kreeg voorgelegd hoefde hij niet lang na te denken. Mister Ajax worden of op de bank bij FC Barcelona zitten?. ‘Mister Ajax’, reageerde De Ligt resoluut. De verdediger die vorig jaar onder Peter Bosz doorbrak bij Ajax laat weten dat hij het zowel prive als bij Ajax nog steeds prima naar zijn zin heeft. ‘Ik woon nog bij mijn ouders in Abcoude samen met mijn broertje en zusje. Het bevalt prima maar ik denk dat ik volgend jaar ga kijken of ik wellicht toch op mezelf ga wonen. Maar tot nu toe zit ik goed’.

Bron: Ziggo

Gerelateerde posts

27 reacties

    1. Bakkie

     Matthijs lijkt me zeker een verstandige jongen, maar ik denk dat 90% bij deze stelling zou kiezen voor Mister Ajax. Klaassen heeft dat ook wel eens geroepen.

 1. Stephanafca

  Op dit moment een leuke en talentvolle speler. Nu naar barca gaan is carriere moord.

  1. De Nees

   Mooie woorden van de Ligt maar ’s kijken hoelang hij zo verstandig blijft. Te vroeg weggaan pakt zelden goed uit. Eerst hier alle kunstjes leren en een dragende speler worden dan is de slagingskans vele malen groter. Voorbeelden te over hoe het wel en hoe het niet moet, doe er je voordeel mee de Ligt.

 2. JohnDoe77

  Yeah right! Barcelona zou stapelgek zijn als zij nu voor De Ligt gaan (veel te onervaren, veel te onstabiel, te weinig weerstand gehad. Ze moeten dat alleen doen als ze hem weer voor een jaar (minimaal) verhuren aan een subtopper in een grote competitie, kan hij zich bewijzen! En voor Matthijs; als hij de kans krijgt een contract te tekenen bij de alleegrootste club op aarde, een droom voor alle voetballers en een realiteit voor een handvol…. dan zou ik ook kiezen voor de basis van Ajax, whahahaha! Tekenen als je de kans krijgt mafkees! En als je echt zo met Ajax verbonden bent, regel je dat je dit seizoen hier af mag maken voor ze je verhuren aan Crystal Palace, Hoffenheim, Celta de Vigo, etc!

  Het was natuurlijk het antwoord wat hij moest geven; hij zit bij Ajax en Barcelona is een gerucht . Hoe denk je dat hij ontvangen wordt als hij zegt dat hij altijd voor de bank van Barca zou kiezen?! Goed geantwoord dus!

 3. theomar

  Blijven, je hebt nog eeb hele lange toekomst voor je. Eerst nog veel bijleren, dan pas het echte grote werk.

 4. Dagrump

  Dat hoor/lees ik graag. En heel verstandig van De Ligt!! Zeker nog 2,5 jaar bij de mooiste club van Nederland blijven!!

 5. Charka53

  Een verstandige jongen die De Ligt en hij weet ook van zich zelf wat hij kan en niet kan en dat is zeker nog niet genoeg om naar een club als Barcelona te gaan dus blijf nog maar wat jaartjes in Amsterdam.

 6. Gert Ajax

  Gewoon nog even hier blijven een aantal jaar minimaal 3 jaar.
  Hij kan bij ajax nog veel leren.
  Is nog niet goed genoeg voor barca.
  Fouten uit zijn spel en constanter gaan spelen dan ooit een mooie transfer.

 7. a.p.

  verstandige beslissing van Matthijs. Zijn tijd komt nog wel. Eerst heel sterk worden bij Ajax en het FdB afleren dan komt er zeker een grote club voor hem

 8. AjaxKat

  Mensen, jullie snappen toch wel dat hij gereageerd heeft op een stelling? Ook vanuit de redactie van peptalk gezien een domme stelling want zn antwoord zie je al mijlenver aankomen.

 9. Jimmy1971

  Het zou ook voor zijn carriere oliedom zijn om te snel weg te gaan ! Kijk naar Sanchez die is nu zelfs geen basisspeler meer bij de Spurs , al denk ik wel dat hij het daar gaat redden ..

 10. Kingkong

  Eerst zorgen dat de tekens terugkerende foutjes en gelekaarten uit zijn spel gaan dan pas verder dromen.

 11. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

  Er staat inderdaad niet de stelling: in de basis bij een middenmoter in de mooie competitie van Engeland of Duitsland, of mister Ajax.

 12. AFCA my World

  Lang genoeg blijven ontwikkelen en de grote clubs komen vanzelf,voorlopig maar blijven ! ⚽️

 13. Iamsterdam2015

  Kijk als je zelf je “ te kort komingen” nu al ziet……. heb je ze eigenlijk niet maar is het een kwestie van ze ontwikkelen!! Topper!!! ( al blijft het een voetbalwereld en moeten we realistisch blijven)

Reageren is niet mogelijk.