There are no ads, please add some


Ajax wil contract van De Jong verlengen tot 2022

Ajax wil het contract van Frenkie de Jong verlengen en heeft volgens De Telegraaf de middenvelder een nieuwe aanbieding gedaan. De Jong liet afgelopen week weten om de contractbesprekingen voor zich uit te schuiven omdat hij van mening was dat hij een betere onderhandelingspositie zou hebben als hij vast in de basis zou spelen. Voor Ajax is dat geen reden om het contract niet te verlengen en heeft het inmiddels een nieuw contract opgesteld wat loopt tot medio 2022. Het oude contract van De Jong liep tot medio 2019. De Jong maakte in de zomer van 2015 de overstap van Willem II naar Ajax en maakte in september 2016 in de bekerwedstrijd tegen Willem II zijn debuut in het eerste elftal.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

30 reacties

 1. De seijs

  Goede berichten. En de Jong snel tekenen geeft rust in je hoofd. En alles er aan doen om vast in het eerste te komen.

  1. De Ajacied

   @ de Seijs
   Hele wijze woorden van jou,
   Klopt als een bus
   Hopelijk tekent Frenkie snel bij, is echt een topper
   ❌❌❌

    1. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

     Onderaan topic is hij nog van mening dat Frenkie in Jong Ajax thuis hoort maar ja …. die reacties voor dat duimpje he. Heeft er toch weer een paar bij voor zijn plakboek.

 2. PvL020

  Zaakwaarnemer zegt dus weer vooruit schuiven……. lees ajax life even wat Urby zegt, blij zijn met wat je hebt en bij welke club je zit die je wardeert…. hopen dat hij bijtekent!!!

 3. afcadeluxe

  laat het gauw gebeuren voordat hij weg is,die jongen heeft alles in zich om een hele goede te worden

 4. Ajax 1

  Goede voorwaarden aanbieden waaruit waardering spreekt en dan hebben we een topper in wording vast voorlopig…..

   1. Ajax 1

    En om hem daarmee hopelijk wat langer vast te houden, dus daar wordt iedereem beter van

 5. ems

  Probleem voor F is dat hij Schone voor zich heeft en die is in de competitie nog prima, maar internationaal zagen we eind vorig jaar niet meer

 6. Charka53

  Gewoon bijtekenen Frenkie je heb voorbeelden ten over van collega’s die te vroeg voor het geld weg gingen en werden beloond als bankzitters.

 7. AFCA my World

  Verstandige jongen,nog wat extra centjes bieden en hij tekent gewoon bij, goed talent moet je vasthouden ! ⚽️

 8. JohnDoe77

  Helemaal goed! Als hij echt een topper wordt, gaan ze vanzelf zijn contract openbreken en verhogen/verlengen. Aftikken dus!

 9. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

  Deze jongen hoort gewoon in de basis, helemaal nu we alleen maar ED spelen. Prachtige techniek. Ervaring opdoen, oa. in verdedigend opzicht, en volgend jaar in de CL of EL knallen.

  1. De seijs

   Zoals Frenkie nu voetbalt spelen we volgend jaar nacompetitie abje burn-out! Laat hem maar in deze vorm in JA voetballen!

    1. De seijs

     Sorry hoor br. Het is een groot talent maar hij is er nog lang niet. Als hij nu op het middenveld komt dan gaat ajax veel punten laten liggen. We hebben nu kerels nodig en nog geen Frenkie de Jong. Laat hij zich eerst maar eens wekelijks bewijzen bij JA. Hij is nu nog een paar maatjes te ligt. En we moeten toch dit jaar kampioen worden. De 34e hè .

     1. -buitenkantje rechts-

      Bewijzen bij JA heeft hij al gedaan Seijs.. Met deze speler in je team ga je punten pakken! Het belabberde spel van Ajax is op het conto van Keizer. Keizer is helaas ongeschikt..
      Is nu in november nig aan het experimenteren.. Dàt is Ajaxonwaardig. Dat we winnen is puur op individuele kwaliteit van jongens als Ziyech, Neres en F en S de Jong..

     2. De seijs

      Dat hij kan voetballen is bekend br. Maar met alleen voetballen kom je er niet. Deze de Jong moet ook keihard wezen als het moet en verdedigen. En dat is wat ik mis nu op het middenveld. Dus laat hem dat maar eens gaan leren in JA. En als hij dat onder de knie heeft mag hij van mij vast in het eerste staan. Een groot talent maar daar hebben we er zo veel van. En ja wat we nodig hebben is een echte trainer.

     3. -buitenkantje rechts-

      Kom op Seijs.. deze jongen hoort nu echt niet in JA.. Nogmaals, je richt je pijlen op de verkeerde persoon. Keizer moet weg!

     4. De seijs

      Talenten :DeLigt Wober v d Beek Dolberg Kluivert allemaal nog zeker niet. (uit vorm) Veltman Younes. Ziyech die nog niet in echte vorm is. En moet dan nu Frenkie de Jong ook nog in de basis staan? Vind ik net effe niet hoor. En zo ontzettend goed (dat hij alles beheerst) nee dat is hij nog niet. We willen toch kampioen worden dit seizoen! Sorry hoor maar laten we nu eerst de routine de kans geven en dan voorzichtig de jeugd. Het is nu toch al hopeloos wat onze trainer elke keer neerzet.

     5. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

      In de basis moeten in ieder geval voetballers staan en dat is Frenkie puur sang. Fysiek is van ondergeschikt belang. Ik ken een voetballer van vroeger tijden die totaal niet fysiek was maar wel onmisbaar in het elftal.

 10. -buitenkantje rechts-

  Frenkie vind ik een zeer groot talent. Misschien wel de grootste van Ajax op dit moment. Wat een overzicht en pass! Passeert makkelijk en speelt van box to box.. Hij zou iedere zondag moeten spelen of invallen.

  1. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

   Meer starten in de basis dan invallen. Samen met Ziyech goud op het middenveld.

Reageren is niet mogelijk.