Opstellingen Willem II – Ajax

Willem II won de afgelopen twee competitiewedstrijden en is van plan deze trend door te zetten. Helaas voor de club uit Tilburg heeft Ajax ook de smaak te pakken en zal er alles aan doen om de drie punten mee naar Amsterdam te nemen. In de laatste twee uitduels  werden er steeds  vier doelpunten gemaakt en we zijn reuze benieuwd of er vandaag weer een vierklapper komt. Kasper Dolberg  speelt op de positie van de aan zijn knie geblesseerde Amin Younes. De wedstrijd begint om 20:45 en staat onder leiding van Dennis Higler.

Opstelling Willem II: Branderhorst, Van der Linden, Lachman, Peters, Tsimikas, Heerkens, Haye, Chirivella, Rienstra, El Hankouri, Velikonja

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Nick Viergever; Donny van de Beek, Lasse Schone, Hakim Ziyech; David Neres, Klaas Jan Huntelaar,  Kasper Dolberg

 

Related posts

128 Comments

  1. Ajax 1

   Nu Feijenoord weer gelijk gespeeld heeft, kun je weer een stapje zetten. Moet ook nog maar zien of psv van vitesse wint.

  1. De seijs

   Frenkie en Justin zijn niet goed genoeg nu. Dus heel goed dat Keizer ze op de bank houd. Het moet geen speeltuin wezen abje burn-out!

   1. Ajax013

    Gast meen je deze ? Heb je frenkie uberhaupt wel zien voetballen… doet het beter dan van de beek hoor ………!!

    1. De seijs

     Van de Beek zou moeten vervangen moeten worden door Siem de Jong. En Frenkie moet eerst maar eens leren mee verdedigen!

   2. Charka53

    Frenkie speelde goed De Seijs lekker aanvallend en inderdaad Justin heeft het op dit moment niet .

    1. De seijs

     Aanvallend niet slecht Charka. Maar om goed te zijn moet hij ook mee verdedigen. En een beetje meer body zou ook wel helpen denk ik.

  1. Litmanen

   Je had gelijk. Bewijst dat Keizer het nog steeds niet weet. Hij zei onlangs dat Dolberg niet op de vleugels hoort.

   1. M800M

    Zeker! En daarbij hij is Siem op dit moment veel beter in vorm dan vd Beek. (Die in potentie overigens wel een veel betere speler kan worden dan siem)

 1. De seijs

  Zoals ik al een week of 2 GELEDEN vertelden hier , Bosz gaat het niet redden bij zijn Duitse club! Weer verloren vandaag!!! Bosz is het gewoon net niet!

  1. afcadeluxe

   bosz kreeg geen rode kaart,daarna beauty van 1vrije trap dus…en een zeer vermakelijke wedstrijd

     1. De seijs

      ???om een oordeel te geven over Bosz hoef je niet de laatste wedstrijd gezien te hebben jongens. Dat zou wel heel kort door de bocht zijn! Maar mischien doen jullie dat wel. En dat is weer heel kort door de bocht!?

     2. afcadeluxe

      dus jou oordeel over dat bosz het niet gaat redden na twee nederlagen in 10wedstrijden is niet kort door de bocht??waar baseer jij dat dan op?

     3. De seijs

      Omdat ik Bosz vorig seizoen al niet een topper vond bij ajax. Ben jij soms de finale vergeten tegen de engelse? En zijn fouten opstellingen? Of vond JIJ die allemaal zo goed! En die Duitsers zijn wel effe andere koek dan ajax. Gaat daar allemaal effe beter, georganiseerder. Alles is beter in de Duitse competitie. Ik zeg (mijn mening dus) Bosz gaat het daar niet redden afcadeluxe!

     4. AB: ⚽️??️?️??

      Duitsland, Duitsland über alles he SSeijSS. Ware aard komt weer ff boven drijven. Blanke blonde jongens met blauwe ogen. Kom maar met je burn-out AB en je ?. Kan je jezelf weer ? geven.

     5. afcadeluxe

      dus mogen we blij zijn dat ze bij dortmund ook blind zijn en bosz wilden,of zouden zij de finale ook niet gekeken hebben???

     6. De seijs

      Iedereen maakt fouten afcadeluxe. Of jij niet? Maar mijn mening blijft dat, Bosz het niet red.

  2. Basisspeler

   @S: Gaat hier over de opstelling WillemIi-Ajax.
   Iedere trainer is pasant. Blijf dit soort reacties 2 jaar ongefundeerd plaatsen en krijgt misschien gelijk. Ik zou zeggen, doen! ????????

 2. Koning Haarms Wolfs

  Als het zo door gaat, is het net als 2 seizoenen geleden: Ajax maakt psv kampioen.

 3. M800M

  Het is te voorspelbaar. Als ze nou eens wat vaker steekballen/dieptepass geven ipv elke bal in de voeten spelen, dan loop je over dit willem2 heen.

 4. Yindi

  Dolberg is verschrikkelijk slecht! Al heimwee naar Younus!! Kluivert er in en Frenkie voor Lasse, of Siem kan ook.
  Keizer heeft het nog steeds niet op de rit. Dat mag je wel stellen iig.

 5. AB: ⚽️??️?️??

  Waarom tegen Willem II Schone als je in zo’n wedstrijd juist slimmigheid nodig hebt en geen werker. Waarom opeens Dolberg op links als je twee pure linksbuiten spelers in je selectie hebt. Zijn slechts twee simpele vragen aan een totaal niet functonerende TS.

 6. Ajaxfoort

  Het ziet er weer verdrietig uit. Nog steeds weinig bezieling. De enige die redelijk presteert is Zyech weer.

  1. Yindi

   Gelul!! Veltkamp is vanavond op afstand de beste bij Ajax. Volgens mij kijken jullie naar de wedstrijd met een lasbril op je kop

 7. M800M

  En weer niets gewisseld in de rust terwijl het overduidelijk niet loopt. Waarom grijpt hij altijd te laat in!?

 8. Ajaxslied

  Verdediger eruit middenvelder erbij. Had in de rust al gemoeten. Veltman en Viergever hebben geen tegenstander en kunnen die vrijheid totaal niet benutten.

 9. Koning Haarms Wolfs

  psv kampioen omdat Akax onder Keizer zo verschrikkelijk speelt. Ziet die stumper nou zelf niet, dat hij niets heeft te zoeken bij het 1e? Hij maakt spelers slechter ipv beter. Waardeloos!

  1. M800M

   Totaal ongeschikt. Iedereen ziet het al 40 min. aankomen maar we moeten eerst een tegengoal krijgen voor Keizer ingrijpt met wissels. En de lampen zijn straks weer de lachende derde Bah?

 10. Ajaxslied

  Waarom Wober eruit??? Volgens mij doet hij niets verkeerds of is dit weer een makkelijke wissel om weer het jonge ventje eruit te halen.

 11. AB: ⚽️??️?️??

  Zullen we de schaal vast naar Eindhoven sturen? Ze hebben KNVB of scheidsrechters niet nodig, Ajax helpt ze zelf wel aan de titel. Spel en opstelling dramatisch.

 12. AB: ⚽️??️?️??

  Zullen we de schaal vast naar Eindhoven sturen? Ze hebben KNVB of scheidsrechters niet nodig, Ajax helpt ze zelf wel aan de titel. Spel en opstelling dramatisch (ondanks de 1-1)

  1. De seijs

   Ik zie deze nu pas. Zegt genoeg over jou hè abje burn-out. Jij bent er een van net niet. Slappe was! Maar dat is hier wel bekend.

 13. Iamsterdam2015

  Snap slleen niet waarom geen kluivert op links….. dolberg!?????? Wederom drama!!! Wat zal kluivert zich naar voelen nu iemand op links staat die al het hele seizoen niets doet ( ok vorige week was lekker)

   1. Iamsterdam2015

    Hahahaha tegen de Dijk. Ja inderdaad sorry hahahahahaahah god dat je die meetelt zeg

 14. Widi

  Ik zou liever de grootste negatieveling hier naar Eindhoven sturen. Of nog liever op een cruise. Met the never come back line……..

   1. AB: ⚽️??️?️??

    Iemand die nu positief over Ajax kan praten is het supporter zijn van Ajax niet waard en dan druk ik mij heel netjes uit. Het is gewoon zwaar kut ondanks het resultaat. Maar ja met zo’n uitslag wordt er niet ingegrepen en kloten we vrolijk verder. Iedereen die Ajax nu feliciteert met de overwinning heeft in mijn ogen een zwaar hersenletsel opgelopen. Ik kan minimaal drie namen zelf bedenken.

    1. M800M

     Ik ben het met je eens maar ik vind je verwoording nogal ongepast gezien de situatie Nouri

     1. AB: ⚽️??️?️??

      Ieder weldenkend mens weet dat die link leggen onzinnig is M800M. Elke opmerking kan een link hebben naar iemand met een handicap of ziekte. Dan kan je ook niet zeggen dat iemand gestoord is. Ik sord vervolgens uitgemaakt voir een vuile vieze flikker 3n dat is dan wel normaal of goed? Het stoort mij niet hoor maar we moeten niet krampachtig gaan doen.

     2. M800M

      Nee hoe je vervolgens voor rotte vis wordt uitgemaakt vind ik ook niet normaal. maar dat neemt niet weg dat het ongepast is om het zo te zeggen gezien de situatie van Nouri. Denk ook n niet dat je zelf de link had gelegd anders had je t wrs anders verwoord. Maar schijnbaar denken anderen daar anders over. ik weet het ook niet ik zit hier pas 2 maanden maar heb het idee dat er diepgewortelde haat zit tussen een aantal gebruikers hier. Waarom? Geen idee en hoef het ook niet te weten ik kom hier om over ajax te praten/discussieren

    2. Widi

     Vieze vuile flikker! Hoe durf je een opmerking over hersenletsel te maken. Onze beste leukste aardigste speler ligt in een ziekenhuis met hersenletsel!!! Vieze teringeikel. Je probeert steeds maar grappig te zijn. Maar dat ben je niet. Het enige wat je bent is een randdebiel die dit forum overheerst met infantiel geleuter. Gore smeerlap, nooit meer kwijlen over Appie. Ook geen sinterklaasgedichten meer voor de burgemeester. Je meent er toch geen moet van. Acherlijke narcist.

     1. AB: ⚽️??️?️??

      En nog even beste Widi. Ik maak zelf uit wat ik wel en niet doe. Jij niet. Kan je er niet tegen ……. gewoon opzouten. Heel simpel.

     2. AB: ⚽️??️?️??

      Dat je zoveel duimpjes krijgt zegt veel over de betreffende forumleden.

     3. KBouter

      Man man man…Widi.
      relaxed , ik weet 100% zeker dat AB dat hersenletsel niet in verband legt met Nouri.

      Is gewoon een gezegde wat hij ermee bedoelt dat het super dom is en dat iemand zijn verstand aan heeft laten tasten als dat persoon de wedstrijd wel goed vond.

      Beetje ongelukkig uitgedrukt, maar zit geen kwaad achter.

     4. AB: ⚽️??️?️??

      Helemaal juist KBouter maar zo jammer dat uitleg nodig is. Dat die link gelegd wordt blijf ik absurd vinden en is een doelbewuste aanvalonder de gordel.

     5. Widi

      Denk na KBouter. Trap niet in zijn truc om steeds anderen te noemen die hem zogenaamd aanpakken. Ajaxlied zegt vrij netjes dat hij het een rotopmerkinf vindt. Hij krijgt als reactie: drop dead. AB is een gefrustreerde gek die niets anders te doen heeft dan zijn frustraties af te reageren op dit forum. Zeg dan maar niets tegen mij als ik na een week negeren van rotopmerkingen en beledigingen een keer mijn hart lucht als hij zoiets doms schrijft zonder rekening te houden met Appie. Zeg maar niets tegen mij dan. En praat zijn gedrag vooral niet goed.

     6. AB: ⚽️??️?️??

      Jij hebt constant indirect gereageerd huichelaartje. Verder lijk jij mij niet de nuiste persoon om anderen zaken op te leggen. Je wordt met de dag een triester figuur. Heb je geen gehoor gevonden bij de redaktie? Je hebt een belofte gedaan dat ik er af zou gaan. Daar zou jij persoonlijk voor zorgen. Wie is er hier gefrustreerd. Als jij zou starten met negeren ook indirect, dan wordt het hier al een stuk gezelliger. Maar de keus is aan jou.

     7. Widi

      Ik reageer op KBouter. Niet op jou. Desondanks heb je binnen 5 minuten gereageerd. Dat betekent dus dat je constant dit forum zit te monitoren. Toch noem je anderen ziek(elijk). Je zegt: ik ben rijk, heb een vrouw die 15 jaar jonger is etc. En toch reageer bijna altijd binnen 5 minuten. Op alles. Ook als je geen melding hebt ontvangen. Klopt niet. Wat mij stoort is dat jij geen respect hebt voor meningen die afwijken van jouw mening. Mensen met een mening die afwijken van wat jij zegt, noem je gestoord, ziek etc. Of ze mogen dood van je. Van 5 hoog. Of stikken in hun eigen kots. En nog veel meer ellende. Waarom gun je mensen geen eigen mening? Inhoudelijk ben ik het met je eens dat Ajax beter af zou zijn zonder een aantal mensen. Maar je brengt het hier zo frequent en zo drammerig dat ik me vanzelf tegen je begin af te zetten. Gewoon overkill. We weten hoe je er over denkt. En mensen hoeven het niet met jou eens te zijn.

     8. KBouter

      Widi…ik heb het niet over zijn gedrag, dit ging puur over die opmerking. En verder lul ik gewoon tegen je, omdat ik vind dat jij misschien wel 1 van de weinigen bent met inhoudelijke reacties.

     9. Widi

      Dank voor het compliment. Ik zie BR al zeker een week niet meer. Die geeft inhoudelijke reacties. Inhoudelijk is het leukst.

    3. Prinsengracht

     AB. Ik heb het onlangs twee keer op een beschaafde manier gezegd. Dit begrijp je waarschijnlijk beter. Je bent een ongelofelijke klootzak.

     1. AB: ⚽️??️?️??

      Beste PG, als jij niet ziet waar Widi, SSeijSS en Litmanen mee bezig zijn dan twijfel ik ook aan jouw verstandelijke vermogens.

     2. De seijs

      Weer wijzen naar andere abje burn-out. Wees is een kerel en begin bij jezelf. Altijd maar wijzen naar andere. We weten allemaal wel beter hier! Calimero! !!!!!!!!!!!!!

 15. Ajax 1

  Yessssssss, Siem de Jong, wat een comeback bij Ajax! Maar Keizer…..waarom wober eruit en niet viergever?

 16. AB: ⚽️??️?️??

  Een supporter krijgt bijna de pest in bij een overwinning zolang die TS daar zit onder leiding van Bergkamp.

 17. M800M

  Invallers hebben nu al twee keer zo veel voelpunten gemaakt als vorig jaar… ja hehe als je elke keer de verkeerde basis 11 neerzet is dat nogal logisch. Die scorende invallers horen gewoon in de basis! Maargoed, we gaan weer met de hakken over de sloot 3 punten halen dus Keizer kan weer lekker blijven volhouden dat hij lekker bezig is?

 18. stylo1984

  Weer zo’n uitslag dat je denk oke goed gedaan… maar et was niet om aan te gluren, denk toch keizer weg?

 19. Jari10

  Geen diepgang, geen voetbal van achteruit, geen pressing en elke week slechte veldbezetting. Ik kan niet bedenken waaron Keizer trainer van Ajax is.

 20. Pascal tebberman

  Gefeliciteerd afc ajax 1-0 achter foei maar goed terug gevochten en nog gecondoleerd voor hans kraay cenior rust zacht ciao.

 21. Yindi

  Enige met een puike westrijd vanavond was voor mij Veltman. Geen fout zien maken. Waarom lees ik dat nu niet van iemand hier? Mag best een keer worden genoemd, vond hem echt goed spelen.

  1. AB: ⚽️??️?️??

   Hem niet noemen zegt ook genoeg ?. Het is eigenlijk dus gewoon erg wanneer Veltman de beste man van het veld is. Dan is het heel treurig gesteld met Ajax.

   1. KBouter

    100% eens..wanneer een Veltman uitblinker is …móeten de middenvelders en aanvallers zich de ogen uit hun harses schamen.

  2. Jari10

   Veltman was prima. Als een van de weinige het hele seizoen al meer dan voldoende tot goed.

 22. Widi

  Catch 22. We kunnen het ons niet veroorloven om nog punten te verliezen. Iedere wedstrijd moet dus gewonnen worden. En zolang we winnen blijft Keizer. Die het niet voldoende in de vingers heeft. Ik ben het eens met iedereen hier die de wissels al in de rust had willen doen. Ook vind ik dat niet Wöber maar Viergever gewisseld had moeten worden. Ook ik heb weer gezien dat Spijkerman op Keizer zat in te praten. En daar ergerde ik me weer vreselijk aan.

  1. Yindi

   Het is allemaal diep triest. Dolberg is bezig af te glijden naar een bedenkelijk niveau en staat daarmee model voor heel Ajax op dit moment. Keizer krijgt het niet voor elkaar. Ajax doolt rond, er zit geen lijn in, geen zekerheden, het hangt van toevalligheden aan elkaar. Deze man is totaal ongeschikt om Ajax te leiden, hij laat Ajax “ lijden”.
   Kom maar weer eens terug op die belachelijke melding dat hij met de vuist op tafel zou hebben geslagen omdat er verdedigende “versterking” zou moeten komen tijdens de winterstop. In mijn opinie kun je miljoenen uitgeven voor top verdedigers maar zolang Keizer coach is brengt ook dat helemaal niets!! Trek een Ajax waardige trainer aan, geef daar je geld aan uit en laat Keizer zijn ding doen op een lager niveau. Het is nog steeds zo, en daar geloof ik heilig in, dat we ( in de breedte) het beste spelers arsenaal hebben van de eredivisie. Nu nog iemand die weet hoe hij er optimaal rendement uit kan peuren. Dat klinkt gek gezien de resultaten van de afgelopen weken, dat geef ik toe, maar dat is geen verdienste van Keizer en zijn briljante strategie. Hij heeft het niet, hij weet het niet maar mazzelt er steeds nog door heen. Ben bang dat we daar nog lang mee te maken zullen hebben.

Comments are closed.