There are no ads, please add some


De Jong: ‘We maken veel goals, maar we starten soms moeilijk’

Siem de Jong was zaterdagavond opnieuw belangrijk voor Ajax nadat hij als invaller in de tweede helft de 1-2 op het scorebord schoot in Tilburg. Na afloop verscheen De Jong vrij nuchter voor de camera van Fox Sports en liet weten dat het vanaf het eerste fluitsignaal allemaal wel iets scherper mag zijn.

‘We maken veel goals, maar we starten soms moeilijk en dat moet veranderen ondanks dat we ons steeds herpakken tijdens een wedstrijd. Ik heb laten zien dat mijn diepgang belangrijk is en hoop de trainer te overtuigen van mijn kwaliteiten. Als ik er in kom wil ik m’n momenten pakken. Vandaag stond ik goed maar je wilt altijd starten. Als je drie keer vier goals maakt, kiest de trainer voor dezelfde opstelling. Ik moet deze momenten blijven pakken maar als team moeten we scherper beginnen’.

Bron: Fox Sports

 

Gerelateerde posts

35 reacties

 1. Rensenbrink

  Wat een kansen weer gemist. Ja, zo wordt je ook kampioen als je deze potjes wint.

    1. paulvos

     Siem was weer gelukkig nadrukkelijk aanwezig, Neres laatste 20 minuten ook, maar Klaas Jan miste wel veel kansen hoor, en Dolberg ook onopvallend helaas. Toch gelukkig 3 punten mee naar Mokum.

 2. NickNick5

  Hele seizoen veel goals maken maar kut spelen maakt niet uit als we maar bovenaan staan rond midden mei

   1. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

    Elke liefhebber van voetbal heeft daar een andere mening over.

  1. M800M

   Alsjeblieft niet zeg ik kom naar het stadion om vermaakt te worden (door mooi voetbal) niet om te checken of we de 3 punten binnenhalen

  2. Cootje Adriaanse

   Pffff…..dat er Ajax-supporters zijn die er zo over denken….veel plezier NickNick5!

  3. Ajaxfoort

   Er zijn inderdaad mensen die er anders over denken NickNick. Ik vind het achteraf zelfs niet heel erg dat we niet Europees spelen. Met dit elftal hebben we daar even niks te zoeken en dan irriteer ik me toch maar. Maar zo zie je dat iedereen er een andere mening over heeft. Dat is wel weer het leuke.

 3. JohnDoe77

  Die Siem… gelukkig laat hij iedereen zien dat het nuttig is dat Ajax hem terug gehaald heeft!!

  1. AjaxKat

   Dat niet alleen, je ziet aan hem dat hij weer terug is op zn oude vertrouwde nest. Dat jaartje psv was niks voor hem. Hij is ras-Ajacied, ik was daarom ook erg verbaasd hoe sommigen hem hier zo konden afbranden.

 4. Jimmy1971

  Siem moet voorlopig echt op de plek van Donny starten !
  Meer diepgang , meer sturing , meer ervaring , meer loopvermogen , betere kaatser en vooral meer doelpunten !!
  Donny zijn tijd komt nog wel !!
  Nu zijn de punten belangrijker , de schaal moet er dit jaar echt komen , voor ons maar vooral voor Nouri ..

 5. Ajaxfoort

  Als ik gisteren tussen de regels door las van het interview dat Keizer na de wedstrijd gaf dan denk ik dat Siem (vaker) in de basis zal staan.

   1. Ajaxfoort

    Zeker. Ik denk gewoon dat iedereen ziet dat DIT het ook niet is. Dus probeer af en toe wat uit. Dan kom je uiteindelijk op de gewenste opstelling.

   2. Emilio4Ajax

    Toch was ook Schöne weer belangrijk. Verbaas me dr over dat er steeds weer mensen zijn die één of meerdere spelers moeten afzeiken. Siem is een speler die doordat die meestal onzichtbaar is in de wedstrijd wel belangrijk is voor het team en andere beter maakt. Daarnaast maakt ie wel hele belangrijke doelpunten voor dit Ajax… Zelfde geldt eigenlijk voor Neres die het grootste deel van de wedstrijd redelijk tot slecht speelt maar wel weer scoort en voorzetten had die ook gezet moesten worden…effektiviteit is zijn redding…❌❌❌❤️🍻😎

 6. Kingkong

  Er moet gewoon sneller en zuiverder de diepte gezocht worden dan wint de techniek het altijd !

 7. RonJ64

  Laat Siem de beslissende maar maken tegen de lampies mocht dat nodig blijken, want Kasper is op de terugweg hoor 💪🏻

 8. RonJ64

  Vraag en gaat niet over onderwerp, maar Wie heeft er Arena stoeltjes aangeschaft en deze al vermaakt tot bank/stoel..zou niet weten hoe m vast re zetten en heb er twee die ik tot tweezitter wil maken….Foto misschien of beter werktekening..Thanks

 9. AjaxBelg

  transfers heb ik bij Ajax nooit veel van begrepen. we komen ervaring tekort dus halen we ervaring (zimling, westerman heitinga) . deze jongens gaan we dan laten meespelen bij de jeugd,daar kunnen ze ons elfal veel bijbreng, dit jaar ging het weer die kant’ op met siem ,als siem erinkomt scoort hij altijd, dat zag je ook bij psv,Siemens op de plaats van klaasen en je hebt weer evenwicht in je team en scorende vermogen. zo kunnen we strijd aangaan om de tittel

 10. Stephanafca

  Verdediging komt iets tekort naar mijn mening, middenveld en aanval komt goed. Maar ik denk dat ze een type kashia of Douglas nodig hebben achterin.

Reageren is niet mogelijk.