There are no ads, please add some


‘De Boer genoemd als trainer Rangers FC’

Frank de Boer gaat mogelijk opnieuw aan de slag in het buitenland nadat hij twee mislukte avonturen heeft beleefd bij Internazionale in de Serie A en Crystal Palace in de Premier League.ย Verschillende media uit Groot-Brittanniรซ melden namelijk dat De Boer de belangrijkste kandidaat is om het trainerschap op zich te nemen bij het Schotse Rangers FC.

De Boer, die in 2006 samen met zijn broer Ronald als speler een jaar uitkwam voor de club uit Schotland, zouย naar verluidt wel openstaan voor de job. Deย gewezen topclub uit de Premiership nam onlangs afscheid van zijn Portugese hoofdcoach Pedro Caixinha en is nu op zoek naar een vervanger waarbij de naam van De Boer op de eerste plaats zou staan. De Boer werd onlangs ook genoemd als nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal maar lijkt toch meer te voelen voor het trainen van een club.

Bron: Twitter

 

 


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. Amoebe

   Tsja dat kun je makkelijk zeggen vanaf de bank.

   Wedden dat je zou gaan met die kans en dat salaris ๐Ÿ˜…

 1. ajaxpers

  Frank hoort bij Ajax en verdiende een contract voor 20 jaar. Dan heb je gelijk het probleem met die zekerds en zwartkijkers opgelost. Frank hoort bij Ajax.

 2. Charka53

  Dat is een competitie waar niemand zich druk over maakt als hij daar niet slaagd komt de wereld het niet te weten maar ik wens hem daar veel geluk toe.

 3. Kingkong

  Niet doen ook daar word net als bij zijn vorige club alleen maar lange halen gauw thuis gespeeld en zal het niet zo snel lukken om dat om te zetten.

 4. AB: โšฝ๏ธ๐ŸŸ๐ŸŒ๏ธ๐Ÿ‹๏ธ๐Ÿ›„๐Ÿ—ฝ

  Zou prima keus zijn. Even in de luwte meer internationale ervaring op doen.

  1. De seijs

   Internationale ervaring op doen in Schotland? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Jezus dat is nog minder dan de 1e klasse hier in nederland! Ach ja abje burn-out hรจ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

   1. AB: โšฝ๏ธ๐ŸŸ๐ŸŒ๏ธ๐Ÿ‹๏ธ๐Ÿ›„๐Ÿ—ฝ

    Klopt De SSeijSS, je hebt gelijk, daarom speelt Celtic CL en Ajax niet.

    1. De seijs

     Ooooooooh dus dat Celtic cl speelt houd in dat de Schotse competitie top is? Jaja๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚abje burn-out toch!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

     1. Basisspeler

      Forumvulling. Geen enkele toegevoegde waarde. Slechts irritant doorscrollen. @ Seijs moge duidelijk zijn

    1. AB: โšฝ๏ธ๐ŸŸ๐ŸŒ๏ธ๐Ÿ‹๏ธ๐Ÿ›„๐Ÿ—ฝ

     SSeijSS is nog slechter als de laagste amateurklasse. Hij geeft de ene kans na de andere weg maar heeft het zelf niet in de gaten. Dat jij SSeijSS gaat waarschuwen zegt ook weer voldoende over jou. Maar je hebt vast nog wel een ๐Ÿšฎ

  2. De Nees

   Voor iemand als Frank is dat momenteel zijn niveau. Stel je voor dan Zeist op de gedachte komt om hem als bondscoach te kiezen, moet je toch niet aan denken. Laat maar lekker naar een club gaan, hij moet nog heel veel leren.

   1. AB: โšฝ๏ธ๐ŸŸ๐ŸŒ๏ธ๐Ÿ‹๏ธ๐Ÿ›„๐Ÿ—ฝ

    Klopt de Nees.

  1. AB: โšฝ๏ธ๐ŸŸ๐ŸŒ๏ธ๐Ÿ‹๏ธ๐Ÿ›„๐Ÿ—ฝ

   Je komt weer in een andere voetbal cultuur. Daar leer je van, zoveel ervaring heeft hij nog niet.

  1. AB: โšฝ๏ธ๐ŸŸ๐ŸŒ๏ธ๐Ÿ‹๏ธ๐Ÿ›„๐Ÿ—ฝ

   Hij heeft te snel te grote stappen gemaakt.

 5. Basisspeler

  Zou als ik Frank was eerst eens heel duidelijk analyseren waarom het niet gelukt is bij andere clubs. Eigen rol in falen centraal. Daarnaast eerst inspiratie opdoen bij andere succestrainers, voordat je je weer in een nieuw avontuur stort.

 6. AFCA my World

  Is beter voor het Nederlandse voetbal als hij zo ver mogelijk wegblijft ! โšฝ๏ธ

 7. a.p.

  afca my world…….hij heeft ons wel 4 keer kampioen gemaakt, dat moet je echt niet vergeten. Ik zeker niet.

Reageren is niet mogelijk.