Ajax Vrouwen winnen met 0-2 van VV Alkmaar

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen VV Alkmaar met 0-2 gewonnen. In Alkmaar wist Van der Gragt vlak voor rust de score namens Ajax te openen nadat er meerdere kansen waren gemist. In de tweede helft was de ploeg van trainer Nihom opnieuw de betere ploeg en was het Bakker die voor opluchting zorgde. De aanvaller kreeg de bal binnen het zestienmetergebied aan haar voet en schoot raak: 0-2. Na 93 minuten floot de scheidsrechter af en konden de Ajacieden met opgeheven hoofd de kleedkamers betreden.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Oudemast, Kaagman, Van Lunteren (74. Philtjens), Reichardt, Van den Bighelaar, Payne, Romero (33. Bakker)