There are no ads, please add some


Keizer: ‘We hadden best een lekker middenveld’

Marcel Keizer was na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd tegen De Dijk (1-4) gematigd tevreden over de prestatie van zijn ploeg. “Ik denk dat het altijd beter kan. We hadden meer doelpunten moeten maken en de tegengoal was onnodig. Maar overall is 4-1 prima. Daarnaast hebben we wat aardige goals gemaakt. Helaas konden we het hoge tempo niet vasthouden. Het werd heel snel na de rust 0-4. Daarna zag je wat verslapping in de ploeg sluipen’, aldus Keizer tegenover Ajax.nl. De coach was vooral tevreden over de middenvelders. “We hebben best een lekker middenveld. In het begin konden we elkaar nog niet echt vinden. De eerste 5 of 10 minuten was het even zoeken. Uiteindelijk vind ik dat we er best aardig gespeeld hebben, dat klopt.”


Gerelateerde posts

16 reacties

 1. HURBIE

  Wat was S de Jong een dirigent in dit team
  Kluivert slecht
  Sinkgraven niet op die plek

  1. paulvos

   Siem de jong komt steeds dichterbij zijn oude niveau, was lekker aan het regiseren op het middenveld. heel goed.

 2. Ajaxfoort

  Ik begrijp dat Keizer het achterste van zijn tong niet laat zien. Maar echt tevreden kan hij toch niet zijn, lijkt mij. Dan is de lat wel erg laag gelegd. Ik was niet onder de indruk in elk geval. We zijn door. But that’s it.

  1. Bakkie

   En als je ziet dat pisvee een verlenging nodig heeft tegen Volendam.. De tijden dat NL topclubs tegen de kleintjes met 10-0 winnen is voorbij

 3. Indojood

  Wat een rare kerel is die Keizer. Plichtmatig potje met een persoonlijk drama voor Cerny en hij is gematigd tevreden.

 4. Dagrump

  Eerste helft was lekker qua combinaties en elkaar goed kunnen vinden. 2 helft matig tot slecht qua pasing qua inzet kon het ermee door !! Ben benieuwd wie we gaan treffen!!

 5. dickst14

  Hij kreeg tegen 010 de credits dat hij goed wisselde. Pffffff Ik had met Siem de Jong en Dolberg begonnen en niet met Younes. Dus goed wisselen of geen goede beginopstelling vul zelf maar in.

 6. JohnDoe77

  Ik had ook met Siem begonnen, maar een coach krijgt altijd gelijk als zijn wissels belangrijk zijn en dat waren ze. Dus hoe graag je ook wilt; Keizer heeft goed gewisseld! En KJ had je nodig om oorlog te maken!

 7. Janneman16

  zou hij geleerd hebben? in het begin van het seizoen pakte bijna al zijn wissels verkeerd uit.

 8. Ajax Barcelona

  Kan je tegen de Dijk verkeerd wisselen? Dat hij tegen Feijenoord eindelijk een keer meer logische wissels heeft toegepast maakt niet dat hij het nu echt snapt. De tactiek vanaf start blijft wezenlijk anders en slechter dan onder Bosz. Spits voor een spits en middenvelder voor middenvelder wisselen is geen hogere wiskunde.

 9. Basisspeler

  Geen representatief potje. Alleen mensen zonder verstand van voetball verbinden hier conclusies aan.

 10. Iedereen heeft een mening

  Met alle respect voor De Dijk maar aan zo’n wedstrijd kan je geen conclusies trekken. Enige voordeel is dat je eenvoudig de volgende ronde haalt en wat spelers speeltijd kan geven.

 11. Slingertje.

  Heerlijk middenveld maar een waardeloze linksbuiten.
  Zelfs op zijn favoriete plek presteert die Kluivert niet. Hij moet een minder babbels hebben en zich op zijn spel gaan concentreren.
  Johnssen viel goed in.

  1. Bakkie

   Dennis gaat er komen, daar ben ik zeker van. Dan heb je met Neres en Johnsen twee zeer gevaarlijke buitenspelers

 12. AFCA my World

  Een kinderhand (keizer)is gauw gevuld maar de echte supporters zijn ontevreden over het spel ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.