There are no ads, please add some


ASV De Dijk – Ajax live op Fox Sports

Ajax speelt vandaag om 18:30 uur de bekerwedstrijd tegen ASV De Dijk in het stadion van FC Volendam. Fox Sports zal de wedstrijd in zijn geheel uitzenden op kanaal 1. De betaalzender begint om 18:00 uur met de voorbeschouwing waarna er om 18:30 uur zal worden overgeschakeld naar Volendam.


Gerelateerde posts

11 reacties

 1. Charka53

  Een verplicht nummertje toch ? of gaan ze het zich weer moeilijk maken we gaan het zien , eigenlijk moeten ze hier toch met dubbele cijfers over heen walsen .

 2. nick-afca95

  Verwacht dat deze wedstrijd weer een stapje beter gaat. Net zoals vorig jaar begin en de puzelstukjes langzaam op de plaats te vallen. Als er maar diepgang is, dat is echt heel belangrijk. Neres deed dat echt heel erg goed tegen feyenoord. En laat Kluivert maar is een wedstrijd goed spelen op zijn favorieten positie… ben benieuwd.

 3. Ajax Barcelona

  Als we met meer dan 5-0 winnen zal er ongetwijfeld gezegd worden dat de problemen weer verder achter ons liggen. De Dijk is tenslotte niet zomaar een tegenstander. Weer een positief duwtje in de rug van Bergkamp en co en Keizer nog wat vaster in het zadel. Ik heb de termen “top” alweer voorbij zien komen en ja ik ben negatief gestemd over het beleid binnen Ajax.

 4. Ajax Barcelona

  Teveel wijzigingen in een team dat nog steeds geen eenheid is. Vier wijzigingen waren zat geweest. Moe kunnen ze niet zijn (op Younes na dan).

Reageren is niet mogelijk.