There are no ads, please add some


Vrolijke Kale en Kokkie zijn aan het nagenieten: ‘Heerlijke uitslag dit!’ (Incl video)

Nadat Ajax gisteren de Klassieker met 1-4 heeft gewonnen, zijn Kale en Kokkie uiteraard erg vrolijk. Kale zit helaas in het buitenland, maar via Facetime bespreken ze de wedstrijd van dit weekend. ‘Wat een speler die Neres, maar dat zeiden we al maanden natuurlijk!’

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Indojood

  De uitslag was goed. Voor rest vijf punten achter en slecht voetbal. We zijn er nog lang niet maar ik merk nu al weer hier en daar zelfgenoegzaamheid haar intrede doen.

 2. Widi

  We hadden ook 8 punten achter kunnen staan. En ons net zo klote kunnen voelen als de Feyenoorders nu. Het kan en moet nog veel beter. Maar we hebben wel in Rotterdam gewonnen en we zijn daardoor niet verder achterop geraakt.

  1. AjaxKat

   Mwa, over 90 minuten was Ajax wel de minst slechte van de 2. Dus ik vond Ajax wel terecht de winnaar. Maar (ik herhaal het) dit was echt de slechtste klassieker die ik ooit heb gezien sinds ik Ajax (zowel live als op tv) kijk. En dat is al sinds de jaren 80.
   Gelukkig hadden wij een absolute eindbaas in ons team die de eerste goal maakte én Onana de hoek aanwees waar hij moest duiken bij de penal: KJH! Op en top prof is die jongen.
   Maar je hebt gelijk widi: 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Ongelofelijk ook dat ze slecht spelen maar toch ruim winnen.

 3. De seijs

  Ik ben heel blij dat we daar gewonnen hebben. En hoe maakt mij geen eene moer uit!😂😂😂😂

  1. Charka53

   Zo is dat De seijs er zijn al zoveel discussies geweest over Ajax voetbal maar als het niet even kan moeten we vechten en bickelen voor drie punten .

 4. AFCA my World

  Je kunt toch niet genieten van zo’n slechte wedstrijd,wanneer komt de flair weer terug ? ⚽️

 5. HURBIE

  Kunnen die twee niet lekker uit de kast komen en gaan samen wonen
  Kunnen ze de hele dag zo stom lullen tegen elkaar

 6. Basisspeler

  De hand van Keizer wordt zichtbaar. Gouden wissels. Alles komt goed. TH doet uitstekend werk!

 7. Kingkong

  Als echte Ajax fan ben je super blij dat ze 010 in de tobbe gepakt hebben en neem je de uitvoering deze keer voor lief maar wel beseffen we zijn er nog lang niet.

  1. Indojood

   Natuurlijk. Niettemin vond ik het armoedige niveau van beide ploegen schokkend. Ik blijf dit herhalen omdat er supporters zijn die bereid zijn dit niveau en deze spelwijze als acceptabel te beschouwen.

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Ik denk dat geen enkele rechtgeaarde Ajacied echt blij wordt van het vertoonde spel en het acceptabel vindt. Er zijn er echter die het glas halfvol zien ipv halfleeg.
    Ik vond de ontwikkeling van Neres en Wöber mooi om te zien en ook de wederopstanding van Dolberg. Ook Zyech vond de draad weer terug. Keizer lijkt eindelijk wat tactisch vernuft te hebben gevonden. Jammer dat Younes in de eindpass of schot nog steeds tekort komt, zeker omdat hij wel de wil en drive heeft. En zeker het team heeft de handschoen opgepakt en dat is een goed teken. Is het goed genoeg? Nee. Is het acceptabel? Nee, we moeten verder ontwikkelen en verbeteren. Zie ik mogelijkheden? Ja zeker!

 8. Slingertje.

  Uitslag top maar de wedstrijd was bagger.
  Die kakkerlak voorzitter van asv De Dijk zal wel rustig zijn na die oorwassing van zondag in die Badkuip en vanavond valt er ook niets te genieten voor hem.

Reageren is niet mogelijk.