There are no ads, please add some


Opstellingen feyenoord – Ajax

De vorige twee wedstrijden won Ajax met 0-4 en 4-0 dus Marcel Keizer ziet geen reden om de opstelling van de elf basisspelers te wijzigen. De rotterdammers moeten in de defensie wel schuiven want Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Renato Tapia en Sven van Beek zijn geblesseerd. Voor beide ploegen geldt aanhaken of afhaken want bij verlies zal het gat met de huidige koploper acht punten zijn en dat is zo vroeg al in de competitie een flinke kluif om weg te werken. De wedstrijd begint om 14:30 en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Opstelling Ajax: Andre Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Nick Viergever; Donny van de Beek, Lasse Schone, Hakim Ziyech; David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Amin Younes

Opstelling 010: Jones; Haps, St. Juste, Diks, Amrabat; Vilhena, Toornstra, El Ahmadi; Boëtius, Jørgensen, Berghuis


Gerelateerde posts

154 reacties

 1. ajacied078

  Oh wat ga ik hiervan genieten op het werk vanavond 😁 wel de slechtste klassieker alle tijden maar toch winnen we met 1-4.

 2. Kingkong

  Gewonnen ondanks Keizer als je start met kluivert ipv younes en dolberg opsteld laat je ons niet zolang in de zenuwen zitten maar gaat het vanaf het begin goed!
  Mannen gefeliciteerd we kunnen weer met de borst vooruit lopen dank!

 3. dennis78

  schitterend..en neres was wat mij betreft de man van de wedstrijd…heel even dacht ik dat we dit weg zouden geven.

 4. De Nees

  Jammer alleen dat die lampekappen weer geen punten laten liggen. Slecht spel, kutverdediging maar masselen overal weer doorheen.

 5. fjonkman

  Wat een wedstrijd jongens! Eerste helft was niet om aan te gluren en dan de tweede helft… 5 goals! Zeker in het eerste kwartier na rust kon de wedstrijd alle kanten op gaan, veel beter voetbal, en Ajax scoorde eindelijk(!) op de juiste momenten. Neres absoluut man van de wedstrijd, 3 assists tegen Feijenoord… als hij zich zo blijft ontwikkelen gaan we nog veel plezier met hem beleven. Younes was wederom erg zwak, die moet Keizer nu maar eens een paar weken op vakantie sturen en Kluivert op links laten ballen. Siem de Jong goed ingevallen, speelde goed, en Dolberg heeft flink aan zelfvertrouwen getankt! Hij is er bijna! De Ligt was matig, had ook beetje pech met die rare bal waaruit de 1-1 viel, maar moet gewoon wat beter zijn koppie gaan gebruiken want die pingel was gewoon dom. Wöber speelde goed, deed geen domme dingen en zelfs Veltman speelde goed vandaag. Ziyech was ook erg actief. Kluivert kon niet veel doen in de tijd die hij kreeg, maar ik vind dat hij het nu maar moet proberen op links. Ik hoop dat we het nu door kunnen trekken. Eerst van de week tegen De Dijk en dan zaterdag uit tegen Willem II.

 6. vak411

  zo we zijn dat Grafdorp weer uit. liters schuim van die schuimbekken nog op de tribune. wat een slechte maar heerlijke pot. sfeer viel me tegen… die staan weer waar ze horen. alle vak S sukkeltjes… bedankt voor de gastvrijheid. die Ajax sticker onder de toiletpot is een kadootje van ons.. mazzzzzzels

  1. De Nees

   Hebben zelfs geen tapkennis die schuimbekkies. 2 vingertjes schuim als maat kennen ze daar niet he, gaat per volle hand daar. 😋

 7. BobbyHaarms

  Is het al maandag? Slechts 1x per jaar kan ik niet wachten om weer te “mogen” werken…en dit wordt zo’n maandag! 😅

 8. Ajaxfoort

  Genoten van Dolberg en Neres zeg! En Younes weer dik onder de maat. Puur gefrustreerd mannetje op dit moment. Ook me weer geergerd aan Onana. Wat een zeer beperkte keeper is dat toch. Weliswaar paar mooie reddingen maar het totaal plaatje ziet hij niet. Wel genoten van het spektakel.

 9. Forever nr14

  Sowwwww!! Vet dit! Die schuimbekken zo vernederen in eigen huis hahaah!
  Maar Keizer, word het nu toch niet echt eens tijd dat die Younes een paar weken gaat wieberen, je speelt gewoon met 10 tegen 11 ieder week, wat een drama deze man, en waarop is gebaseerd dat hij steeds weer basis is????? Echt ongelooflijk

 10. Geenemotie

  Wat mij betreft. Neres en Kluivert op de flanken. Younes kan gewoon niet scoren. Verkopen en nog een ervaren speler er bij. Dat missen we, ervaren spelers die de jonkies helpen

Reageren is niet mogelijk.