There are no ads, please add some


Gametalk De Klassieker: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de eerste Klassieker van het seizoen op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Feyenoord – Ajax begint zondag om 14:30 uur.Gerelateerde posts

19 reacties

 1. De seijs

  Hoop dat ajax morgen de inhaal race vervolgd. Succes mannen en laat je voeten spreken.👍👍👍

 2. Charka53

  Zelfs Ziyech gaat er van uit dat de drie punten mee naar Amsterdam gaan en dat zou mooi zijn maar dan zullen ze toch een agressief feyeniks moeten temmen en we weten als ze thuis spelen opgezweept worden door hun aanhang.

 3. Geenemotie

  Hoop dat ajax uit de duels weet te blijven. Die gasten gaan er vol op klappen. Scheids moet echt oppassen en zich niet laten beinvloeden door dat zooitje daar…..

  1. Yindi

   010 heeft achterin wat problemen. Er vol inklappen lijkt me beetje link voor ze. Ze zullen toch enigszins beetje angst hebben voor de snelheid van Neres en (hopelijk speelt hij op links en niet Younus) voor Kluivert. Hoop dat ook Dolberg speelt.

 4. KBouter

  Ik hou nog wijselijk mijn grote mond dicht, hoe het spel en vorm van Ajax de laatste weken is, móeten we vrezen voor Feyenoord.

  Ook al hebben zij de vorm ook niet, maar spelen met passie is hun op het lijf geschreven.

  Voordeel is dat ze de complete verdediging missen.

 5. Toppertje

  Nou vooruit. Gaat Keizer Keizer niet doen maar toch mijn opstelling:
  Onana
  Veltman de Ligt wöber Viergever
  Schone Ziyech Siem de Jong
  Neres Huntelaar Kluivert

  1. De seijs

   Denk dat Younes begint. Kluivert zal hem gaan vervangen. Alleen in welke minuut? Volgens mij een goeie opstelling Toppertje 👍

 6. Widi

  Het is jammer dat we morgen niet in onze eigen Arena spelen. In de Kuip is het toch wat lastiger. Toch hoop ik op een 1-2 overwinning.

 7. AFCA my World

  Volgen via twitter no way ! Ik zit in die oude tobbe,een vriend(elijke) kakkerlak neemt me mee ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.