There are no ads, please add some


Ajax O19 veegt Feyenoord O19 van de mat: 4-0

Ajax O19 heeft het goede voorbeeld gegeven door zaterdagmiddag de mini-Klassieker met 4-0 te winnen. Omdat de eerste selectie voorafgaand aan de wedstrijd een gedeeltelijke open training hield konden de spelers van Ajax O19 rekenen op enorm veel supporters. Die zagen de ploeg van John Heitinga vlak voor rust een 2-0 voorsprong pakken door doelpunten van Pereira en Ekkelenkamp. Na rust denderde Ajax O19 door en opnieuw Ekkelenkamp en Brobbey zorgden uiteindelijk voor een 4-0 overwinning. De 6e competitiezege op rij was een feit en misschien nóg belangrijker: de mini-Klassieker was in Amsterdamse handen! 

Opstelling Ajax O19: El Maach; Bakboord, Botman, Kemper (70. Jensen), Bakker; Ter Heide, Pasquali, Ekkelenkamp; Ylätupa, Pereira (65. Brobbey), Nunnely (77. Schön).

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

15 reacties

  1. AFCA my World

    Zoveel supporters hadden ze nog nooit,jammer dat er morgen maar een paar stiekem in die oude tobbe zitten ! ⚽️

  2. paulvos

    Kijk zo hoor je die kakkies nou te verslaan, met duidelijke cijfers en geen kansen weg geven.

  3. Dagrump

    Klasse boys!! Goed bezig!! Gefeliciteerd met lekkere overwinning !! Als het eerste hier een voorbeeld aan neemt ben ik blij !! En denk vele met mij. Dus mannen zet hem op morgen geef alles voor elkaar om deze wedstrijd te winnen!!

Reageren is niet mogelijk.