There are no ads, please add some


Jong Ajax fors onderuit bij Go Ahead Eagles: 4-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer Reiziger ging met 4-1 onderuit op bezoek bij Go Ahead Eagles. Bij eigen winst en een gunstige ontwikkeling bij Fortuna Sittard – FC Eindhoven, zou Jong Ajax de eerste periodetitel opeisen maar dat feest ging niet door.

Dennis Johnsen schoot Jong Ajax na twaalf minuten nog wel op voorsprong maar de thuisploeg herstelde zich snel en greep al snel een 2-1 voorsprong. Nadat Deyovaisio Zeefuik een rode kaart kreeg was de wedstrijd gespeeld want uit de corner die daarop volgde scoorde Go Ahead de 3-1. Michael Reiziger trachtte in de tweede helft nog wel wat te forceren door Azor Matusiwa een half uur voor tijd in te brengen om het middenveld te versterken, maar twee minuten later was alle hoop verdwenen toen Leon de Kogel de 4-1 liet aantekenen. ‘De fouten die we vandaag maakten bij de tegendoelpunten, stapelden zich op. En zo wordt een wedstrijd die je onder controle had, een open wedstrijd, en dan weet je dat het publiek er achter gaat staan. Al met al een terechte overwinning voor Go Ahead Eagles, maar onnodig voor ons’, aldus Reiziger.

Opstelling Jong Ajax: Norbert Alblas, Deyovaiso Zeefuik, Darren Sidoel (59. Azor Matusiwa), Leon Bergsma, Mitchell Dijks, Carel Eiting, Teun Bijleveld (45. Danilho Doekhi), Dani de Wit, Noussair Mazraoui (85. Zian Flemming), Mateo Cassierra, Dennis Johnsen

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. De seijs

  Geen Siem de Jong dus. Mooi die hebben we zondag hard nodig in rotterdom. En ja beter een keer goed verliezen dan 2x met 1-0.

   1. JohnDoe77

    Jammer van de rode kaart, maar ook daar leren ze van. Wordt het geen tijd ook Johnson en Cassiera eens bij het eerste te selecteren? Zo kan Younes ook even bijkomen en echte vorm op de vleugels is er nog niet!

    1. Iamsterdam2015

     Ja inderdaad. Johnson en Cassiera verdienen het denk ik zo langzamerhand wel. Maar aangaande wat Keizer vd week zei over younes denk ik dat younes daar tot in de eeuwigheid zal spelen zolang hij trainer is. De man is hopeloos uit vorm, speelt met de kop omlaag, gaat nooit voor de achterlijn om vervolgens een voorzet te geven waar KJH wat aan heeft en juist heel sterk in is. Helaas maar morgen zullen we wederom tenenkrommend naar meneer younes kijken.

     1. Litmanen

      De Hunter faalt de laatste tijd bij de mooiste kansen. Daar kunnen de vleugels niets aan doen.

 2. Indojood

  Is allemaal om te leren dus dit is alleen maar goed. Zie JA liever wat meer weerstand krijgen.

 3. Johan Cruijff Stadion

  Ongelooflijk dat er mensen zijn die KJH nu alweer laten vallen. Als je ziet hoe vaak Younes een bal mooi had kunnen geven aan hem de afgelopen wedstrijden dan waren er genoeg wel ingegaan. Nu schrikt KJH van de bal wanneer hij hem opeens wel krijgt. Dat verwacht je niet en zeker niet van Younes. Sommige mensen kijken wat teveel voetbal om een zuiver beeld te houden van het spel.

 4. Jimmy1971

  Keizer stelt Younes zondag gewoon weer op terwijl Younes zegt door vermoeidheid niet in goede doen te zijn !!
  Hoe is dit mogelijk ?!?!

 5. Hanski

  Gaat t nav jong ajax weer iver Amin….morgen 1 goal en 1 assist….iedereen tevreden, let maar op 👍

 6. AFCA my World

  Wanneer speelt cassierra eens in het eerste ? Word hoog tijd er komen al clubs uit engeland voor hem kijken ! ⚽️

 7. Widi

  Eug weg. Seijs weinig. Ik weinig. Dan komt Litmanen aan de beurt. Er MOET gewoon iemand zijn om tegenaan te zeiken. Zo ziek is het.

Reageren is niet mogelijk.