There are no ads, please add some


Laatste training voor Klassieker: Alleen warming-up open voor supporters

Aankomende zondag speelt Ajax de eerste Klassieker van het seizoen en zoals gebruikelijk is er dan op zaterdag een open training voor de supporters. Echter is zaterdag alleen de warming-up open voor supporters. Deze begint om 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Rond 11:00 uur verhuist het team van Marcel Keizer naar het vaste trainingsveld om achter gesloten deuren verder te trainen. De reden is dat Ajax O19 om 12:00 uur op het hoofdveld de thuiswedstrijd speelt tegen Feyenoord O19.

Verder wil Ajax erop wijzen dat de standaard voorwaarden van de KNVB standaard van toepassing zijn op deze trainingen. Dit houdt in dat vuurwerk niet is toegestaan en dat hierop gecontroleerd wordt bij betreding van de Toekomst. Ajax heeft er dan ook voor gekozen om zelf voor vuurwerk te zorgen dus laat je eigen vuurwerk thuis. Verder zijn de trainingen op 18 en 26 oktober vrij toegankelijk. Beide oefensessies beginnen om 10:30 uur en worden gehouden op het hoofdveld van de Toekomst. De deuren van het sportcomplex zijn geopend vanaf 9:30 uur.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

20 reacties

 1. Kevke87

  zoveel heb je er dan niet aan. laatste training voor de klassieker is toch altijd kort en ontspannen en dus vooral om de spelers het belang van de wedstrijd te tonen. dat gaat nu ook dus op.

 2. Iceman

  Knallen boys laat zien wat wij waard zijn als Ajax en vrees de badkuip niet ook al spelen ze met 12 man wees eens mannen Ajax en win deze wedstrijd. Kom op Boys ga er voor. Go Ajax.

 3. Kingkong

  Kom op Ajax wij steunen jullie met heel ons hart als jullie met jullie Hart en verstand spelen kan het niet mis gaan succes Boys

 4. Jimmy1971

  Dit is echt het moment om feyenooit in eigen stadion dol te spelen !! Ga ervoor mannen !!

 5. Slingertje.

  Wat een gelul allemaal zeg met die regeltjes.
  Laat de supporters gewoon een mooie sfeer maken tijdens die training.

  1. AFCA my World

   Je zit toch niet op boetes te wachten? Laat de spelers maar vuurwerk OP het veld zien, aub ,dat ontbreekt te vaak ! ⚽️

 6. afcadeluxe

  nu nog hopen dat keizer ook eens wat laat knallen en younes op de bank zet en kluivert laat beginnen,dan komt er ook zondag vuurwerk op het veld

 7. JohnDoe77

  Jammer dat ze niet gewoon de hele trainig openbaar doen! Net of wij geheimzinnig moeten doen om van de Kakkies te winnen! Dat moet gewoon op karakter en superieur voetbal!

 8. Widi

  Keizer heeft op Ajax tv weer ongelofelijke onzin verkondigd. Bottomline: hij is tevreden. Wat een pannekoek! Het stoort mij ook meer en meer dat hij tijdens ieder intervieuw met zijn paasei van links naar rechts blijft schudden en draaien. Om vooral maar niet de intervieuwer aan te moeten kijken. Hoe lang moet dit nog duren? Hij is ONGESCHIKT!!!

  1. Charka53

   Dat draaien met zijn hoofd Widi wil zeggen dat hij op dat moment alles aan het verzinnen is of staat te liegen , als jij iemand te woord staat jij je hem recht aan.

   1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

    Widi lijkt enorm op Keizer

 9. Auwa

  Wat een geweldige ambiance op de Toekomst , nog steeds kippenvel ❌❌❌en een geweldige 1-4 tegen die kakkies ! Ajax Forever

Reageren is niet mogelijk.