There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uitshirt?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 19 september j.l. De vraag was: Wie waren de twee Ajax-spelers op onderstaande foto. We ontvingen wederom veel inzendingen. Het was dit keer blijkbaar toch een lastige opgave: Het waren Donny van de Beek en Frenkie de Jong! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Isaak Stroomberg uit Tilburg er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Isaak met dat schitterende splinternieuwe Ajax uitshirt! Het komt zsm jouw kant op!
Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting! LET OP: De NIEUWE Ajax-collectie 2017-2018 is nu verkrijgbaar, eveneens met 10% korting!!

Donny van de Beek en Frenkie de Jong!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!Gerelateerde posts

3 reacties

Reageren is niet mogelijk.