There are no ads, please add some


Schöne: ‘Aankomende zondag moet elke kans een doelpunt zijn’

Lasse Schöne waarschuwt voor al te veel euforie na de 4-0 overwinning op Sparta wat volgens de Deen geen graadmeter is voor de Klassieker van aanstaande zondag, Schöne heeft zich opnieuw in de basis weten te knokken maar weet dat er nog veel dingen moeten veranderen in het elftal.

‘Hoe het komt weet ik niet maar ik weet altijd trainers op een bepaalde manier te overtuigen dat ik in de basis hoor te spelen. De laatste weken verloor ik mijn plek aan Frenkie de Jong maar ik  ben blij dat de trainer bij me is teruggekomen, moest mijn kans pakken en geniet er nu van dat ik speel. Er moeten echter nog wel dingen veranderen in het elftal want de 4-0 overwinning op Sparta is geen graadmeter voor aankomende zondag. Over de hele wedstrijd gaven we twee kansen weg en dat zijn er eigenlijk twee teveel. Tijdens de Klassieker kan dat gewoon dodelijk zijn. We moeten zondag net zo scherp zijn als de tegenstander en in principe moet elke kans een doelpunt zijn’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. ajaxpers

  Nog steeds denk ik dat onze selectie individueel veel meer kwaliteit heeft dan die achtelijke vechtmachine. Alleen Berghuijs en Jorgohnsen zijn de enige die het Ajax niveau halen de rest is bagger. MAAR zonder passie en vechtlust wordt het lastig dus…
  Onana
  Veltman, de ligt, wober, viergever
  Ziyech, schone, vd beek
  Neres, Dolber, kluivert

  1. De seijs

   Om Feyenooit te pakken moet ajax El Hamadi breken. Berghuis moet ook vast gelegd worden door onze linksback. En dan met heel veel strijd en passie gaat het ajax mischien lukken. Maar ik heb er een hard hoofd in ajaxpers.

   1. De Ajacied

    Met héél veel strijd zou het moeten lukken om die kakkies te pakken in dat stinkende stadion,
    Kan me helemaal vinden in de opstelling van ajaxpers
    We willen Bloed, zweet en tranen zien mannen,
    Pak die kakkies!!!!
    Anders raken we te ver achterop die boere
    ❌❌❌

 2. Jimmy1971

  Ik heb er wel vertrouwen in tegen Feyenooit , zeker nu de zwakste schakel op de tribune zit ! En ook bij Feyenooit vallen ze nu omdebeurt om , en hebben ze nog een zware midweekse wedstrijd , gewoon pakken dus die gasten !!

  1. HURBIE

   Trouwens Siem de Jong op de plaats van DV BEEK lijkt mij niet verkeerd
   Dolberg voor Younus

   1. dickst14

    Zat ik ook aan te denken. Huntelaar als aanspeelpunt en Neres, Siem de Jong en Dolberg als veel bewegende scorende spelers er om heen.

    1. -buitenkantje rechts-

     3-2-3-2 kan met zowel Siem, Neres, Dolberg en KJH. Snap niet dat er zo aan dogma’s wordt vastgehouden als die niet werken.. Kijk eens verder!!

     1. -buitenkantje rechts-

      Zie m liever naast KJH..

      Onana
      Veltman. Wöber. Viergever
      Schöne. S de Jong
      Neres. Ziyech. Kluivert
      KJH. Dolberg

      Zo zou kunnen.. maar ook andere varianten zijn mogelijk.

     2. frenkynairo

      als je de afgelopen seizoenen bekijkt is spelen met 3 verdedigers niet echt verstandig. zou dat eerder uittesten tegen een club uit het rechterrijtje.

 3. Vak 120

  Het is een wedstrijd opzich,010 draait ook helemaal niet! Met een goed resultaat kan het vertrouwen terug komen!! Volle bak er op dan moet het goed komen!!

  1. De Ajacied

   Hoop dat je gelijk hebt
   F-side64
   Maar met 0-1 ben ik ook al tevreden hoor,
   Als we ze maar pakken dat domme volk
   ❌❌❌

    1. Charka53

     Laten we maar geen praatjes hebben het zal wel eens een klote zondag voor ons worden , we kunnen nu wel betere spelers hebben we zijn nog steeds geen team en die kakkies vechten voor elke punt.

 4. Kingkong

  Ik heb altijd goede hoop helaas komt dat niet altijd uit maar ga toch weer uit van 3 punten.

 5. Amoebe

  Bij studio voetbal had van hooijdonk echt goede kritiek op de voorhoede van ajax!

  Kon mij er echt in vinden.

 6. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

  Als ze nu eerst eens beginnen met bewegen, vrijlopen etc ipv statisch wachten op de bal. Ook dat sjok gedrag moet er uit. Alleen dan maken we een kansje tegen Feijenoord.

 7. AFCA my World

  Ze weten wat hun te doen staat,hoewel ik absoluut geen fan ben van keizer, mag hij zondag wel winnen ! ⚽️

 8. Litmanen

  Waar deze topic over zou moeten gaan is dat het elftal zonder Schone uit balans is.
  Hier werd dat al veel eerder gemeld.

  Triest dat Keizer nu de derde trainer op rij is die er twee maanden voor nodig heeft om te zien hoe belangrijk Lasse is.

 9. Cootje Adriaanse

  Dat vermoed ik ook. Ajax is het hele seizoen al uit vorm en daarnaast heb ik gewoon geen vertrouwen erin zolang Keizer er zit, Feyenoord is even zoekende de laatste tijd en heeft doordeweeks een CL-wedstrijd gespeeld.

  Vrees dat PSV zonder al te veel inspanning na zondag 7 punten voorstaat op de nummer 2 en 3.

  Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus misschien worden we nog verrast zondag.

 10. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

  Lasse is belangrijk is een team waar het tempo niet te hoog ligt. Als er echt constant druk wordt gezet en hoog tempo wordt gespeeld gaat hij het niet redden. Dat hij dus nu belangrijk is, is veelzeggend over het huidige spel van Ajax. Toen Ajax onder Bosz steeds beter ging spelen merkte je dat zsvhone steeds meer problemen kreeg. Ik zie Schone dus liever op de bank want dan is het spel leuker.

  1. frenkynairo

   oneens, al is het alleen maar omdat schone ook een goal kan maken uit een vrije trap. zoals bijv vorig seizoen thuis tegen 010

   1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

    Hij mag helaas niet alleen met vrije trappen even het veld inlopen. Het gaat om meer dan dat en het is al duidelijk dat hij snel spel onvoldoende kan volhouden. Zolang hij in de basis staat is het voor mij duidelijk: opdracht is tikkie terug en tikkie breed met een goed functionerende Schone.

    1. frenkynairo

     Ik zeg niet dat hij alleen vrije trappen kan nemen, dat maak jij ervan. goeie pass, goeie instelling en een echte teamspeler. keer op keer teruggeknokt. en vaak goed in de topwedstrijden.

     1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

      Maar in ijn ogen niet geschikt voor snel spel. We verschillen van mening. Kan gebeuren.

 11. f-side64

  mijn opstelling zou zijn onana die Colombiaan wober viergever schone ziyech s.de jong vd beek neres huntelaar Kluivert.

Reageren is niet mogelijk.