There are no ads, please add some


Kale & Kokkie: ‘Wie er op zijn bek gaat heeft grote kans op acht punten achterstand te komen’

Er werd gewonnen van Sparta maar erg positief was het spel van Ajax niet. Ook Kale en Kokkie hebben weer hun mening klaar maar over de linkerkant van Ajax zullen ze het niet meer hebben. Althans dat was het voornemen want ze zien toch liever Kluivert daar een paar keer staan. ‘De hele eerste helft was gewoon beroerd’ zo analyseren de heren de laatste wedstrijd en over de komende zijn ze ook duidelijk: ‘Wie er op zijn bek gaat heeft grote kans op acht punten achterstand te komen’

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

6 reacties

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

    Verder commentaar overbodig.

Reageren is niet mogelijk.