There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen doen goede zaken thuis tegen PEC: 5-2 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zich goed hersteld van de uitschakeling in de Champions League. De ploeg van Benno Nihom won zondagmiddag in eigen huis met 5-2 van PEC Zwolle en profiteerde optimaal van het puntverlies van FC Twente.

De Ajax Vrouwen schoten op De Toekomst uit de startblokken. Binnen 20 minuten stond het al 2-0 dankzij doelpunten van Liza van der Most en Kelly Zeeman. Na de aansluitingstreffer van Zwollen in de 25e minuut ontspon zich een spannend duel met veel strijd. Vlak na rust was het weer gelijk toen Van Daelen haar tweede treffer voor PEC liet noteren: 2-2. Desiree van Lunteren bracht Ajax in de 65e minuut opnieuw aan de leiding waarna het verzet van PEC gebroken was. Opnieuw Zeeman en Van Lunteren scoorden beiden hun tweede treffer van deze middag en zo stond er na 90 minuten 5-2 op het scorebord. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie plaatjes.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

 


Gerelateerde posts

9 reacties

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

    Volgens mij zit er in dat team 10x meer overtuiging dan bij de heertjes.

  2. ajaxpers

    Update:
    Ayoub en Jahanbakhsh zijn helemaal klaar voor Ajax en kunnen direct ingezet worden. Ze hoeven dus niet eerst hun bachelor in Ajax-filosofie halen en nog 1 jaar in jong ajax

Reageren is niet mogelijk.